Alexandra Coman

Fondator Roastrolog, Profesor si Astrolog. Scrie despre astrologie, astrologie magica, ritualuri, tarot si numerologie. 

alexandra coman

"Travel, yet do not turn yourself in either a runner or a local. Remain a man of the path and keep walking at the pace each moment tells you to. Learn when to stop and when to move further. Your role is to gather."  — Personal Motto

 

Cateva cuvinte despre Alexandra Coman

Alexandra Coman si-a inceput activitatea in astrologie acum mai bine de 15 ani cand s-a decis sa-si dedice atentia acestei frumoase stiinte. S-ar putea spune ca a fost o chemare pe care a simtit-o inca din copilarie. A studiat misterele astrelor si a facut cercetari la Israel, Marea Britanie (Centre for Psychological Astrology, London), Elvetia, Germania, Statele Unite (Avalon School of Astrology, Florida Department of Education) si Romania (Scoala de Astrologie Fidelia, Bucuresti). Are un doctorat in literatura comparata si preda limba engleza la o prestigioasa universitate din Romania. 

Considera ca tot ceea ce face este menit sa ajute persoanele care-si doresc sa evolueze din punct de vedere spiritual, au probleme emotionale si doresc sa se inteleaga mai bine pe sine si cei din jur, sau se afla in cautarea adevarurilor interioare. Acceptarea celorlalti asa cum sunt si a-i iubi neconditionat reprezinta drumul pe care intreaga umanitate are trebui sa-l urmeze. 

De-a lungul anilor, Alexandra a intalnit oameni extraordinari  care au ajutat-o si au incurajat-o sa-si urmeze chemarea in ciuda tuturor obstacolelor. Acestor oameni frumosi, Alexandra le poarta recunostinta vesnica. 

Activitate profesionala

  • Prezentator TBD (6TV)
  • Astrolog invitat ProTV, the main commercial TV station in Romania (2015)
  • Prezentatoare si Producatoare a emisiunii Ceasul Astrologic/6TV (2014-2015)
  • Prezentatoare si Producatoare a emisiunii “A Patra Dimensiune” difuzata la TVR Iasi si TVR International (2009-2014)
  • Astrolog “Stirile orei” (2009-2014)
  • Invitat permanent in diverse emisiuni de radio si televiziune (2009-2013)
  • Co-proprietar Roastrolog.com (since 2011)

Organizatii profesionale

Alexandra Coman este membra a mai multor organizatii profesionale care reunesc astrologi din intreaga lume: International Society for Astrological Research(ISAR), Astrology Association of Great Britain si Astrological Lodge of London. 

Articole semnate de Alexandra Coman