Ana-Maria Bogdan

Partener & Editor in Chief @ Roastrolog.com. Cand nu se preocupa de politica noastra editoriala, scrie despre simboluri, credinte si traditii. 

ana maria bogdan

 

"It's kind of fun to do the impossible." Walt Disney

 

 

 

Cateva cuvinte despre Ana-Maria Bogdan 

Anda, asa cum ii spun colegii de redactie si prietenii este una dintre cei mai energice persoane din cate cunoastem. Uneori ne intrebam si noi, "dar Anda doarme?". Fie ca vorbeste despre lumea digitala, arhitectura informationala, calatorii sau experiente spirituale, intotdeuna poti simti in vorbele si gestica ei pasiunea "molipsitoare", daca putem spune asa despre ceva ce vine din interiorul fiecaruia. 

Si-a inceput cariera profesionala descoperind secretele scrisului la Vision Advertising si ProTV, imaginandu-si promo-uri de televiziune, print-ad-uri si campanii publicitare, pentru ca in 2000 sa aleaga aventura copywriting-ului online, alaturandu-se echipei OgilvyInteractive, prima agentie de digital din Romania apartinand unui grup international de media. In cei peste 15 ani care au trecut de la acel moment, a avut parte de roluri din ce in ce mai "sofisticate": information architect, content strategist, web manager, digital strategist, e-commerce director si general manager in agentii de digital.  

Cand am intrebat-o care sunt primele trei realizari profesionale cu care se mandreste, raspunsul ei a fost scrut, clar si la obiect: "oamenii pe care i-am <initiat> in disciplinele digitalului, echipele pe care am reusit sa le contruiesc in diverse companii si organizarea World Information Architecture Day in Romania, unul dintre cele mai apreciate evenimente globale din industria online."       

Ceea ce se cunoaste mai putin e faptul ca este extrem de pasionata de tot ceea ce inseamna istoria si filosofia religiilor, spiritualitate, traditii si obiceiuri, portul popular si simbolistica. Cand are timp, scrie despre lucrurile care o pasioneaza pe blogul ambogdan.com si-si asuma rolul de mentor pentru cei care-si doresc sa porneasca un start-up sau isi doresc sa urmeze o cariera "in digital". 

Articole semnate de Ana-Maria Bogdan