Exista un mare numar de analize astrologice care se pot face, noi am selectat o serie dintre acestea, cele mai populare. Prezentarea lor pe scurt o poti citi mai jos. La cerere, putem furniza si alte analize precum harta compusa, revolutia lunara, mersul in gol al Lunii, harta relocarii (pentru cei ce vor sa se mute in alta tara) etc. 

Inainte insa de a vedea care sunt aceste astrograme, iata cateva informatii si sfaturi practice bine de stiut atunci cand te gandesti sa programezi o citire: 

 • Interpretarea astrogramei — aceasta iti ofera o serie de informatii, dar nu iti rezolva problemele; in realitatea  astrograma iti arata o linie potentiala de desfasurarea a unui anumit eveniment, sau consecintele potentiale care deriva ca urmare a luarii unei decizii. Indiferent de ce directie iti indica astrograma, tu ai liberul arbitru; altfel spus, poti actiona asa cum consideri necesar, poti decide cu sufletul, asumandu-ti insa pe deplin responsabilitatea pentru actiunile tale.  
 • Confidentialiatatea informatiilor — ca si in cazul relatie medic-pacient sau client-avocat, si relatia dintre astrolog si client este guvernata de pastrarea confidentialitatii cu privire la subiectele dezbatute in cadrul unei consultatii;
 • Ascendentul — fie ca il cunosti sau nu, fie ca poate ai dubii, nu ai de ce sa-ti faci griji pentru ca el poate fi determinat in functie de infatisarea ta si de anumite evenimente prin care ai trecut de-a lugul vietii. Discutia pentu stabilirea ascendentului are o durata de 10-15 minute si vei raspunde la o serie de intrebari care ajuta la determinarea ascendentului;
 • Intrebarile tale — deoarece o consultatie este complexa si poate sa te conduca pe diverse directii, analizand sectoare de viata diferite iti recomand sa-ti pregatesti de acasa o lista de intrebari la care doresti sa primesti raspuns. Astfel, voi sti ce te intereseaza, imi voi concentra analiza pe raspunsurile care te intereseaza, insa adiacent voi analiza si alte aspecte din harta, pe care le voi considera ca fiind importante sa le cunosti; 
 • Durata unei analize astrologice — variaza in functie de tipul acesteia, de modalitatea in care se fac (inregistrare MP3 care se trimite pe email, discutie telefonica/Skype/Viber sau fata in fata) si interactiunea cu clientul. Pretul este acelasi oricare ar fi modalitatea aleasa de realizare a consultatiei.   

ASTROGRAMA NATALA (SAU HARTA NATALA) 

Fiecare persoana are o harta astrala unica, calculata in functie de locul, anul, luna, ziua si ora nasterii. Harta astrala reprezinta, metaforic vorbind, cartea noastra de identitate, oferindu-ne date relevante precum calitatile noastre si modul in care le putem valorifica, dar si  defectele si metode concrete pentru a le corecta si/sau, controla. Iti recomand cu caldura analiza astrogramei natale, pentru ca prin intermediul ei iti vei cunoaste si intelege bagajul cu care ai venit pe lume, contributia pe care o ai de adus si lucrurile pe care le ai de corectat si vindecat in tine. In plus, astrograma natala analizeaza sectoarele de viata cele mai interesante si variate, de la personalitatea pe care o ai la modul in care te percep cei din jur, de la raportarea pe care o ai vis-a-vis de finante sau dragoste pana la starea de sanatate pe care o ai si o larga analiza a multor alte sectoare de viata.

 • Discutie telefonica/Skype/Viber sau fata in fata — durata consultatiei 1h 15' - 1h 30'; pret 250 Lei (inregistrarea discutiei este oferita gratuit in format mp3)
 • Inregistrare MP3 — durata 45-50 min; pret 150 Lei;   

ASTROGRAMA DRACONICA

Astrograma draconica se spune ca a fost revelata oamenilor de catre Barachiel si se ridica numai de catre astrologii initiati in tainele kabalei. Acest tip de astrograma reprezinta analiza misiunilor personale si sociale, pe care le-am stabilit in astral, in acord cu Ghizii spirituali, si pe care trebuie sa le implinim aici pe pamant. Din pacate, multi dintre noi, in momentul nasterii si pe masura ce crestem, uitam misiunea initiala si ne indepartam tot mai mult de obiectivul central, fiind ,,distrasi" de mediul in care traim, de evenimentele sociale la care suntem martori. Din acest motiv avem parte de blocaje, de senzatia aceea de ,,nu mai stiu ce vreau”, de melancolie inexplicabila: pentru ca am uitat drumul si destinatia! Altfel spus, astrograma draconica, iti ofera o parte din raspunsul la marea intrebare: cine sunt, ce vreau, spre ce ma indrept, dar dintr-o perspectiva practica si concreta, oferindu-ti si variante ca sa te integrezi cat mai eficient pe drumul pe care esti predestinat si sa te bucuri de toate beneficiile ce deriva din asta, respectiv pace sufleteasca, iubire, armonie, abundenta.

 • Discutie telefonica/Skype/Viber sau fata in fata — durata consultatiei 1h 15' - 1h 30'; pret 250 Lei (inregistrarea discutiei este oferita gratuit in format mp3)
 • Inregistrare MP3 — durata 45-50 min; pret 200 Lei 

ASTROGRAMA KABALISTICA

Acest tip de astrograma reprezinta cea mai complexa forma de analiza astrologica. Pe parcursul consultatiei, vom explora harta natala, harta karmica, tranzitele, dar si mesajul astrelor pentru tine. Vom descoperi impreuna abilitatile cu care vii din vietile anterioare, talentele pe care le ai de dezvoltat aici si acum, cele trei misiuni personale ale tale: energetica, sociala si karmica.  Vom explora mesajele ingerilor, precum si atitudinea pe care va trebui sa o adopti in viitor vis-a-vis de evenimentele prin care vei trece. E bine de stiut ca acest tip de harta poate fi analizata doar de catre maestrii in astrologia kabalistica, iar acesta calitate poate fi dobandita cu un efort si implicare deosebita (ex. realizarea a minim 5000 de harti, 5 ani de mentorat cu un maestru kabalist, renuntarea completa pentru o anumita perioada de timp la viata personala  si axarea pe studiu continuu, un comportament de viata riguros). 

 • Discutie telefonica/Skype/Viber sau fata in fata — durata consultatiei intre 2h - 2h 30'; pret 450 Lei;  (inregistrarea discutiei este oferita gratuit in format mp3)
 • Inregistrare MP3 — durata 45-60 min- pret 200 Lei

ASTROGRAMA Karmica

Acest tip de harta se adreseaza persoanelor familiarizate cu conceptul de ,,vieti anterioare", ,,karma" si  ,,reintrupare". Astrograma karmica analizeaza vietile tale trecute, referindu-se  cu precadere la acele evenimente si experiente traite care iti modeleaza comportamentul din viata actuala. Iti poate dezvalui informatii si solutii la diverse blocaje actuale, explicandu-ti motivul pentru care ai parte de un tipar repetitiv al atitudinii celor din jur, explicatia unui anumit tip de comportament pe care il manifesti si nevoia inexplicabila de a te implica in anumite experiente.

 • Discutie telefonica/Skype/Viber sau fata in fata — durata consultatiei 1h 30'- 1h 40'; pret 250 Lei (inregistrarea discutiei este oferita gratuit in format mp3)
 • Inregistrare MP3 — durata 45 minute; pret 150 Lei

ASTROGRAMA PREVIZIONALA (TRANZITELE SI revolutia solara)

Chiar daca analiza tranzitelor se poate realiza independent de analiza revolutiei solare, din punctul meu de vedere, aceasta varianta combinata ofera o imagine completa a evenimentelor pe care le vei experimenta. Analiza tranzitelor reprezinta o analiza astrologica care anticipeaza evolutia nativului pe o durata de 12 luni, luand in calcul deplasarea planetelor pe cer si influenta lor asupra hartii sale natale. Aceste informatii sunt foarte importante, deoarece te avertizeaza asupra anumitor schimbari  ce pot surveni in viata ta,indicandu-ti momentele cele mai bune cand sa actionezi si avertizandu-te sa eviti sa iei decizii in momentele nepotrivite. Revolutia solara iti ofera date deosebit de importante despre drumul pe care-l ai de urmat pe o perioada de un an, calculat de la o zi de nastere pana la urmatoarea zi de nastere. Revolutia solara este una dintre cele mai precise metode de calcul previzional ale unui astrolog, care ofera informatii clare din toate domeniile vietii de zi cu zi: sanatate, finante, afaceri, dragoste, casatorie. Vei afla care pot fi problemele sau reusitele in fata carora vei fi pus pe perioada anului tau natal si iti ofera si solutii privind actiunile pe care le ai de intreprins, atitudinea pe care sa o adopti si momentele cand sa actionezi sau nu.

 • Discutie telefonica/Skype/Viber sau fata in fata — durata consultatiei 1h 15'- 1h 30'; pret 250 lei;  (inregistrarea discutiei este oferita gratuit in format mp3)
 • Inregistrare MP3 — durata 45-50 min;  pret 200 Lei; 

Sinastrie (harta compatibilitatilor)

Sinastria nu se adreseaza numai cuplurilor, ci oricarui tip de parteneriat. Astfel, poti analiza compatibilitatea cu parintii, cu seful sau un colegul de serviciu, sau cu un prieten. Aceasta analiza iti ofera informatii complete desfasurate pe trei nivele: karmic—viata prezenta—directie de finalizare. Intr-o relatie esti curios sa aflii de ce v-ati intalnit, care sunt punctele forte ale relatiei, ce aveti de schimbat ca parteneri la nivel de comportament si intelegere pentru ca relatia sa reziste. Obligatoriu se vor analiza elementele de compatibilitate si disfunctionalitatile dintre cei doi parteneri si se vor oferi solutii pentru armonizarea relatiei. In cazul in care doresti, se trec in revista si experientele relevante din vietile anterioare (ex. felul in care v-ati intalnit, cum s-au finalizat acele experiente comune, lectii de viata). 

 • Discutie telefonica/Skype/Viber sau fata in fata — durata consultatiei 1h 15'- 1h 30'; pret 250 Lei;  (inregistrarea discutiei este oferita gratuit in format mp3)
 • Inregistrare MP3 — durata 45'-1h; pret 150 lei

ASTROGRAMA COPIILOR

Daca esti parinte, cu siguranta acest tip de astrograma  te poate interesa pentru ca-ti ofera tie si partenerului sau partenerei tale de viata informatii deosebit de importante despre copilul tau. Astrograma copiilor analizeaza personalitatea viitorului adult,  talentele sale, fricile si vulnerabilitatile sale. Iti ofera solutii privind comportamentul pe care ar fi de dorit sa il adopti in raport cu copilul tau, facilitand astfel conexiunea si intelegerea dintre parinte si copil. Este un instrument importanta in educatia copiilor, iar varianta scrisa a acestui tip de astrograma este ideala ca si cadou oferit oricarei familii. 

 • Discutie telefonica/Skype/Viber sau fata in fata — durata consultatiei 1h-1h 15';pret 200 Lei (inregistrarea discutiei este oferita gratuit in format mp3)
 • Inregistrare MP3 — durata 1h; pret 150 lei  

PUNCTELE ARABiCE

Punctele arabice sunt cunoscute in astrologie inca din antichitate, fiind redescoperite de astrologii arabi in secolul al XVI-lea. Punctele arabice se calculeaza in functie de relatia numerica dintre mai multe elemente ale astrogramei natale si joaca un rol important in viata fiecarui nativ pentru ca subliniaza din ce directie vor veni incercarile cu care se va confrunta in aceasta viata. Exista peste 200 de puncte arabice, dar in analiza noastra ne concentram pe cele mai importante zece Puncte Arabice—punctul norocului, punctul casatoriei, al divortului, al copiilor, al pericolului, al sanatatii, al  abundentei, al certurilor, al succesului, al  dusmanilor. 

In functie de interesul tau, in cadrul consultatiei vom analiza alte 5 Puncte Arabice (ex. punctul afectiunilor cronice, al logodnei, al nuntii, al nasterii copilului, al karmei si lista poate continua).

 • Discutie telefonica/Skype/Viber sau fata in fata — durata consultatiei 50'; pret 150 Lei; (inregistrarea discutiei este oferita gratuit in format mp3)  
 • Inregistrare MP3 — 30'; pret 100 Lei;

ModaliTati de plata

1) Transfer bancar

 • Beneficiar —  CHAKANA-TA SRL-D

 • Cod Swift — INGBROBU

 • Cont — IBAN RO42INGB0000999905643324  (LEI/RON)

 • Banca — ING BANK; ING Office Independentei, Iasi, Romania

2) PayPal (datele se furnizeaza dupa stabilirea detaliilor cu privire la consultatie).

Bine de stiut — pentru toate serviciile se emit facturi (nepurtatoare de TVA). Pretul afisat este cel platit de persoana care solicita serviciul. In cazul astrogramelor inregistrate sau care se fac pe Skype, contravaloarea serviciilor se face in avans.