Ritualul de constientizare al celui de-al Treilea Ochi

In multe articole ti-am povestit despre puterea mentalului colectiv. Mentalul colectiv poate influenta foarte mult vibratia generala, energia generala. Sarbatorile religioase reprezinta astfel momentul cheie, momentul ce mai important cand poti constientiza anumite energii, cand poti transmite mesaje in univers, cand poti sa te concentrezi pentru a schimba in bine un element din viata ta.

Deoarece sarbatorile pascale reprezinta un moment cand mentalul colectiv este treaz, dinamic, este si momentul cand poti sa constientizezi prezenta celui de-al Treilea Ochi al tau.

Bine de stiut si retinut ...

Inainte de a efectua acest ritual, este bine sa stii ca:

  • Acest ritual se realizeaza o singura data in viata;
  • Poti realiza ritualul de constientizare oricand doresti tu in ziua de 1 Mai a acestui an sau cu ocazia unei alte sarbatori religioase importante
  • Nu trebuie sa fii neaparat crestin ca sa constientizezi prezenta celui de-al treilea ochi; 
  • poti efectua ritualul fie in cadrul unei sarbatori mari a cultului religios de care apartii, fie te poti conecta la mentalul colectiv (denumit egregor) din acest moment;
  • Nu ai cum sa suferi reactii adverse; in niciun caz, nu poti avea o reactie adversa la “poarta” prim care iesi si intrii in corp ori de cate ori dormi. 

Constientizarea existentei celui de-al Treilea Ochi...

In astrologia magica exista anumite ritualuri care se fac o singura data in viata. Ritualul de constientizare a celui de-al Treilea Ochi este unul dintre ele. Secretul succesului acestui ritual consta in credinta, increderea ca nu poti da gres. De altfel, ar trebui sa  iti reamintesti ca, de fiecare data cand adormi, al Treilea Ochi se activeaza. Prin urmare, ritualul de constientizare reprezinta necesitatea fireasca, fizica, de a integra si in zona lucid-mentala informatiile despre al Treilea Ochi.

Acest ritual te va ajuta sa iti stabilesti semnalele pe care al Treilea Ochi ti le va transmite atunci cand nu te afli pe drumul corect. Poate doresti sa ti se semnalizeze printr-o anumita senzatie in corp, printr-un anumit gand, printr-un presentiment. Ai liberul arbitru sa iti alegi maniera in care vei constientiza si recepta semanalele de avertisment.

Daca te intrebi cum te poate ajuta in mod concret constientizarea celui de-al-Treilea Ochi, iata cateva raspunsuri;

  • Te poti concentra mai bine la activitatile pe care le faci;
  • Poti lua decizii mai rapid;
  • Inveti sa preiei mai rapid semnalele de avertisment transmise de al treilea ochi, atunci cand risti sa faci o actiune proasta sau sa iei o hotarare necugetata; semnalele de avertisment ale celui de-al treilea ochi se manifesta printr-un presentiment ca “ceva nu este tocmai in regula”; mai poti simti un gol in stomac, o senzatie de gol in piept; toate aceste senzatii reprezinta modul in care al treilea ochi iti semnalizeaza ca te afli intr-un pericol;
  • Poti sa iti stabilesti tu, in cadrul ritualului de constientizare, semnalele pe care le vei primi de la al treilea ochi atunci cand nu esti pe drumul corect al evolutiei tale;
  • Pe parcursul ritualului, persoanele care nu au nicio indoiala privind eficacitatea sa, vor simti efectiv, cum intra in comuniune cu al Treilea Ochi.

Cum se realizeaza ritualul de constientizare

Asa cum am precizat in cadrul acestui articol, exista patru triade, fiecare triada fiind compusa din trei zodii. In functie de zodia din care faci parte, manifesti un anumit “cod“ energetic, sau un anumit temperament. Acest cod te face parte integranta ca triadei tale si, in acelasi timp te delimiteaza de alte semne zodiacale.

Te invit sa selectezi zodia din care faci parte, in functie de triade si sa te informezi cu privire la ritualul de constientizare specific triadei tale.

Triada de Foc (zodii - Berbec, Leu, Sagetator)

Triada de Foc - Berbec, Leu, Sagetator

Triada de Foc - Berbec, Leu, Sagetator

Asezat confortabil, imagineaza-ti cum prin crestetul capului patrunde o lumina puternica, de culoare aurie. Aceasta lumina patrunde prin crestet, coboara pe gat, umeri, trunchi,bazin, picioare, preluand cu ea toate energiile negative din corpul tau. Aceste energii se scurg in pamant, unde vor fi reciclate. Vei simti ca ai corpul fizic curat. Cand ai aceasta senzatie de curatenie, vizualizeaza cum lumina aurie se concentreaza in zona dintre cei doi ochi, in zona fruntii. Vei simti cum o poarta se deschide si prin ea patrunde in corpul tau o stare de liniste, de pace mentala si fizica. Felicitari, tocmai ai constientizat prezenta celui de-al treilea ochi. Stabileste mental “codul”, senzatiile prin care al treilea ochi iti va comunica de acum inainte cand te afli pe drumul cel bun si cand nu. Sa nu ai indoieli! Chiar functioneaza!

Unele persoane hipersensitive pot vizualiza diverse culori. Este un semn ca ai constientizat prezenta celui de-al treilea ochi.

Triada de Pamant (zodii - Taur, Fecioara, Capricorn)

Triada de Pamant - Taur, Fecioara, Capricorn

Triada de Pamant - Taur, Fecioara, Capricorn

Asezat confortabil, imagineaza-ti cum prin crestetul capului patrunde o lumina puternica, de culoare verde turcoaz. Aceasta lumina patrunde prin crestet, coboara pe gat, umeri, trunchi,bazin, picioare, preluand cu ea toate energiile negative din corpul tau. Aceste energii se scurg in pamant, unde vor fi reciclate. Vei simti ca ai corpul fizic curat. Cand ai aceasta senzatie de curatenie, vizualizeaza cum lumina verde turcoaz se concentreaza in zona dintre cei doi ochi, in zona fruntii. Vei simti cum o poarta se deschide si prin ea patrunde in corpul tau o stare de liniste, de pace mentala si fizica. Felicitari, tocmai ai constientizat prezenta celui de-al treilea ochi. Stabileste mental “codul”, senzatiile prin care al treilea ochi iti va comunica de acum inainte cand te afli pe drumul cel bun si cand nu. Sa nu ai indoieli! Chiar functioneaza!

Unele persoane hipersensitive pot vizualiza diverse culori. Este un semn ca ai constientizat prezenta celui de-al Treilea Ochi.

Triada de apa (zodii - Rac, Scorpion, Pesti)

Triada de Apa - Rac, Scorpion, Pesti

Triada de Apa - Rac, Scorpion, Pesti

Asezat confortabil, imagineaza-ti cum prin crestetul capului patrunde o lumina puternica, de culoare albastra . Aceasta lumina patrunde prin crestet, coboara pe gat, umeri, trunchi,bazin, picioare, preluand cu ea toate energiile negative din corpul tau. Aceste energii se scurg in pamant, unde vor fi reciclate. Vei simti ca ai corpul fizic curat. Cand ai aceasta senzatie de curatenie, vizualizeaza cum lumina albastra se concentreaza in zona dintre cei doi ochi, in zona fruntii. Vei simti cum o poarta se deschide si prin ea patrunde in corpul tau o stare de liniste, de pace mentala si fizica. Felicitari, tocmai ai constientizat prezenta celui de-al treilea ochi. Stabileste mental “codul”, senzatiile prin care al treilea ochi iti va comunica de acum inainte cand te afli pe drumul cel bun si cand nu. Sa nu ai indoieli! Chiar functioneaza!

Unele persoane hipersensitive pot vizualiza diverse culori. Este un semn ca ai constientizat prezenta celui de-al Treilea Ochi.

Triada de aer (zodii - Gemeni, Balanta, Varsator)

Triada de Aer - Gemeni, Balanta, Varsator

Triada de Aer - Gemeni, Balanta, Varsator

Asezat confortabil, imagineaza-ti cum prin crestetul capului patrunde o lumina puternica, de culoare violet-indigo. Aceasta lumina patrunde prin crestet, coboara pe gat, umeri, trunchi, bazin, picioare, preluand cu ea toate energiile negative din corpul tau. Aceste energii se scurg in pamant, unde vor fi reciclate. Vei simti ca ai corpul fizic curat. Cand ai aceasta senzatie de curatenie, vizualizeaza cum lumina violet-indig se concentreaza in zona dintre cei doi ochi, in zona fruntii. Vei simti cum o poarta se deschide si prin ea patrunde in corpul tau o stare de liniste, de pace mentala si fizica. Felicitari, tocmai ai constientizat prezenta celui de-al treilea ochi. Stabileste mental “codul”, senzatiile prin care al treilea ochi iti va comunica de acum inainte cand te afli pe drumul cel bun si cand nu. Sa nu ai indoieli! Chiar functioneaza!

Unele persoane hipersensitive pot vizualiza diverse culori. Este un semn ca ai constientizat prezenta celui de-al Treilea Ochi.

Sarbatori fericite!

Asa sa fie!

dr.astrolog Alexandra Coman