Fazele lunii 2015

Este cunoscut faptul ca Luna ne influenteaza intr-un mod extrem de special, motiv pentru care astrologii ii acorda o importanta deosebita. Acest articol va explica cum va influenteaza Luna si care sunt fazele acesteia pentru Romania. 

Cum ne influenteaza tranzitele lunii

In zilele mai putin bune, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. In astrologie avem un aspect interesant, numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”. In limba engleza, fenomenul este cunoscut sub numele de ,,Void of Moon”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci candnu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos. Prin urmare, sunt sigura ca fiecare dintre noi ar dori sa stie cand nu trebuie sa poarte o negociere, intre ce ore si in ce zile nu e bine sa faca o anumita actiune.  

Calcularea tranzitelor lunii pentru tine

Pentru e evita sa-ti consume energia in actiuni care au mai putine sanse de reusita, am introdus un nou serviciu astrologic. 

Mai exact, este vorba de calcularea pe harta natala, in mod individual, a orelor si zilelor cand luna nu are directie pentru tine. Asa vei stii si care sunt sectoarele de viata unde pot aparea blocaje si cate ore (sau zile) dureaza acestea. In plus, iti voi sugera si solutiile concrete pentru a depasi aceste aspecte. 

Fazele Lunii pentru Romania in 2015

Tabelul de mai jos va prezinta fazele Lunii, in conformitate cu ora Romaniei.  

fazele-lunii-2015

Calcularea fazelor Lunii pentru alte tari

Daca locuiti in alta tara si va intereseaza ora cand se va produce luna plina sau Luna Noua, ne puteti contacta la adresa contact.roastrolog@gmail.com