Fazele Lunii in 2016

Este cunoscut faptul ca Luna ne influenteaza intr-un mod extrem de special, motiv pentru care astrologii ii acorda o importanta deosebita. Acest articol va explica cum va influenteaza Luna si care sunt fazele acesteia pentru Romania. 

CUM NE INFLUENTEAZA TRANZITELE LUNII

In zilele mai putin bune, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. In astrologie avem un aspect interesant, numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”. In limba engleza, fenomenul este cunoscut sub numele de ,,Void of Moon”. 

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos. Prin urmare, sunt sigura ca fiecare dintre noi ar dori sa stie cand nu trebuie sa poarte o negociere, intre ce ore si in ce zile nu e bine sa faca o anumita actiune.  Mai multe detalii despre momentele in care ne confruntam cu Luna Noua, Luna Plina sau Luna Vida, poti afla urmarind Calendarul Astral

CALCULAREA TRANZITELOR LUNII PENTRU TINE

Pentru e evita sa-ti consume energia in actiuni care au mai putine sanse de reusita, am introdus un nou serviciu astrologic. 

Mai exact, este vorba de calcularea pe harta natala, in mod individual, a orelor si zilelor cand luna nu are directie pentru tine. Asa vei stii si care sunt sectoarele de viata unde pot aparea blocaje si cate ore (sau zile) dureaza acestea. In plus, iti voi sugera si solutiile concrete pentru a depasi aceste aspecte. 

FAZELE LUNII PENTRU ROMANIA IN 2016

Tabelul de mai jos va prezinta fazele Lunii, in conformitate cu ora Romaniei.  

Screen Shot 2016-03-26 at 7.48.24 PM.png

Recomandari

Daca vrei sa fii la curent cu evenimentele astrale privitoare la Luna, atunci recomadarile de mai jos le vei gasi utile: