Ritualul Lunii Noi de vindecare si echilibrare

In articolul 9 martie - Luna Noua si vindecarea v-am prezentat nu doar o poveste adevarata despre vindecare, ci si care sunt noutatile pe care vi le aduce aceast fenomen astronomic pe 9 martie 2016. Acum am sa va dezvalui ritualul:

Cand poti face ritualul de Luna Noua (9 martie)

Acest ritual este unul de meditatie si iti recomand sa il realizezi la orice ora doresti tu pe data de 9 martie. Desigur, ca in cazul tuturor ritualurilor de Luna Noua si de Luna Plina, cea mai potrivita ora este ora la care se produce fenomenul astronomic in discutie. In cazul acesta, ora 3.55AM ora Romaniei. Este adevarat, ca nu toata lumea se poate trezi la o ora atat de devreme, mai ales persoanele care au in cursul zilei o viata activa si multe lucruri de rezolvat. Iata de ce ritualul este unul permisiv, extinzandu-se intre ora 3.55 AM si 23.59 PM.

Tema personala pentru ritual

Pentru acest ritual este bine sa-ti acorzi cateva minute sau atat timp cat ai nevoie pentru a identifica identifica sectorul de viata sau un aspect unde simti ca ai cel mai mare blocaj sau cel care te deranjeaza in acest moment cel mai mult. Poate ca e vorba de sanatate, de lipsa banilor, de lipsa unei relatii armonioase, etc. Ritualul iti permite "sa lucrezi" mai multe teme care te preocupa.  

Cateva recomandari cu privire la efectuarea ritualului 

Acest ritual este conceput pentru conectarea la vointa si credinta interioara, cu scopul de a-ti gasi puterea interioara care este unul din elementele cheie pentru vindecarea corpului fizic. Este foarte important, daca alegi sa realizezi acest ritual sa nu manifesti indoiala, sa nu ai dubii in eficacitatea lui. Fiind un ritual de echilibrare si armonizare, vibratiile negative precum indoiala, ironia, frica, anihileaza complet energia acestui ritual.

Pentru realizarea acestui ritual ai nevoie sa gasesti un spatiu in care nu vei fi deranjat nici de telefoane, nici de cei din jur. In cazul in care nu este posibil sa ai un spatiu intim, atunci iti recomand, daca vremea este frumoasa, sa mergi intr-un parc. Natura intotdeauna este o adevarata antena pentru potentarea energiilor benefice.

Iti recomand sa te imbraci in haine cat mai deschise la culoare. Culoare alba este ideala, dar daca nu ai haine de culoarea aceasta, atunci orice culoare pastelata, deschisa, este bine-venita.

ETAPA 1

Aseaza-te cat mai confortabil intr-un fotoliu, pe un scaun sau pe o canapea. Daca esti in parc, aseza-te pe o banca. In cadrul acestui ritual este important sa te asezi in pozitia sezut, avand coloana vertebrala cat mai dreapta. Dupa ce te-ai asezat intr-o pozitie comfortabila tie, respira adanc de 3 ori, apoi rosteste in gand o rugaciune care iti este familiara si cu care rezonezi cel mai bine in functie de credinta si religia pe care o ai. Daca esti ateu si nu te identifici cu nicio rugaciune, atunci iti sugerez formula:

"rog toate entitatile de lumina care vor, pot si trebuie sa vina sa ma ajute in realizarea acestui ritual." 

Apoi respiri de trei ori si incearci sa-ti urmaresti respiratia cum intra in plamani, cum intra in fiecare celula si organ al corpului. Imagineaza-ti cum aceasta respiratie te curata, te vindeca, te purifica. Apoi, cand vine momentul sa expiri, imagineza-ti cum expiratia ta scoate in afara trupului toate energiile negative acumulate. Imagineza-ti cum iese furia, tristetea, depresia, frica, fobiile, cum ies nemultumirile, obsesiile, si lista poate fi completata de tine cu orice energie negativa pe care simti ca o ai in corp. Inspiri din nou, cureti, expiri din nou -elimini ceea ce ai curatat. Repeta acest procedeu ori de cate ori este nevoie, pana te simti usurat, echilibrat, iar corpul iti va da semnalul ca s-a produs curatarea. Vei vedea ca ei sti, efectiv, cand sa te opresti. Important este sa asculti corpul care iti va da semnalul ,,suficient!”.

Iti sugerez sa nu te fortezi sa inspiri si sa expiri, sa nu iti fortezi plamanii, pentru ca acest ritual este unul bland, permisiv, vindecator si orice actiune in forta sau prea insistenta va diminua efectele sale benefice. Respira moderat, in ritmul tau normal, cu care esti obisnuit. Doar ca va trebui sa te focalizezi pe doua directii:

  • 1 - inspir = umplu corpul cu lumina si adun toate energiile negative din mine;
  • 2 - expir = arunc afara toata mizeria pe care am avut-o in corp.

ETAPA 2

Dupa ce corpul ti-a transmis semnalul ca este curatat si este in armonie, vei rosti propozitia sau frazele vindecatoare pe care le vei formula asa cum le simti tu.  Mai jos ai cateva exemple concrete: 

  • "Cred in capacitatea corpului meu de a se vindeca."
  • "Cred in capacitatea energiilor mele de a atrage in viata mea persoana potrivita."
  • "Cred in capacitatea energiilor mele de a atrage in viata mea cel mai potrivit loc de munca."
  • "Cred in capacitatea energiilor mele de a ma elibera de frica de inaltime."

Asa cum iti spuneam si la inceputul articolului, tu esti cel care decide ce anume vrei sa vindeci sau sa atragi in viata prin rostirea acestor fraze vindecatoare. Energia este preluata diferit de fiecare dintre noi, in functie de personalitatea fiecaruia, asa incat iti poti modela structura frazei, asa cum simti. Poti adauga informatii extrem de exacte precum "cred in capacitatea corpului meu de a vindeca durerile de cap". 

Important este ca fraza vindecatoare sa contina cuvintele ,,cred” in mine” ,,cred ca ma vindec’ Poti adauga la fraza tot ceea ce doresti sa schimbi in mod pozitiv in viata ta. Daca ai mai multe sectoare cu probleme majore, le poti enumera pe toate. De exemplu: ,,cred in mine, cred in capacitatea de a ma vindeca, cred in puterea de a a trage abundenta, cred in capacitatea de a avea o relatie armonioasa”.

Fraza vindecatoare va trebui sa fie repetata de 9 ori. Apoi respiri adanc, rostesti o rugaciune de multumire si lasa energiile sa lucreze prin tine, pentru tine.

Asa sa fie!