Luna Noua te provoaca

Ti s-a intamplat vreodata sa te trezesti dimineata si sa iti promiti ca saptamana ,,asta” vei face lucruri marete? Ca te lasi de fumat, ca te apuci de o dieta, ca ai sa ii spui ,,la revedere” unui iubit nesuferit sau ca in sfarsitai sa iti faci curat prin dulapul cu vechituri? Cu siguranta ca intelegi ce vorbesc, pentru ca sunt convinsa ca ai experimentat aceasta stare cel putin o data in viata.  

Si ce ar fi, daca, de aceasta data, nu vei mai putea da inapoi? Daca ceea ce iti propui, odata lansat in astral nu mai poate fi retractat? Sau ma rog, poti retracta, numai ca nu te va mai asculta nimeni, si lucrurile vor incepe sa se desfasoare conform dorintei tale? Oho! 

Asadar, ai grija ce iti doresti pentru ca vei primi, cu varf si indesat. Saptamna care vine (15-21 iunie 2015), mai exact marti dupa amiaza, se produce fenomenul de Luna Noua in semnul Gemenilor. Ascendentul va fi pe Scorpion, deci ne va indemna sa luam decizii transante si radicale. Marte, planeta energiei si determinarii, ne va sustine si ne va ajuta sa ne pastram ritmul chiar si in cele mai dificile momente. Mai ai timp doar doua zile sa-ti faci lista de lucruri pe care doresti sa le realizezi de la aceasta Luna Noua pana la urmatoarea Luna Noua. De data asta....chiar va functiona!

Articole despre Luna Plina si ritualuri

  • Ritualul de Luna Plina — 28 septembrie 2015
  • Eclipsa de Luna Plina — 28 septembrie 2015 
  • Ritualul de Luna Plina — 29 august
  • Ritualurile si vrajitoria