Ritual de protectie - Luna Noua (7 aprilie)

Deoarece vorbim despre primul ritual al acestui an zodiacal, iti propun o experienta de purificare si protectie pentru urmatoarele 12 luni. Anul zodiacal incepe odata cu zodia Berbecului si se termina 12 luni mai tarziu, cu zodia Pestilor. Anul zodiacal incepe la echinoctiul de primavara intotdeauna. Pentru a celebra acest eveniment astral special, iti voi impartasi un ritual de protectie, care te va sustine in urmatoarele 12 luni.

Elementele ritualului

Acest ritual se face in perioada 7 aprilie ora 00.01AM si 8 aprilie ora 11.59PM. Poti alege orice moment cuprins in intervalul orar indicat mai sus.

Pentru acest ritual, vei avea nevoie de:

  • Salvie sau busuioc sau petale de trandafir. Acestea le poti procura de la orice Plafar, sub forma de ceai. Desigur, daca te numeri printre ,,norocosii” care sa detina salvie sau busuioc sub forma de plante verzi, in ghiveci sau cultivate chiar in gradina, le poti folosi pe acestea. Acelasi lucru este valabil si pentru trandafiri. Poti folosi trandafiri uscati sau sa cumperi un fir de trandafir si sa ii folosesti petalele.
  • Mai ai nevoie de o foaie de hartie alba si un pix de culoare rosie.

Instructiuni pentru efectuarea ritualului

Salvia, busuiocul sau petalele de trandafir le pui intr-o cana cu apa. Apa trebuie sa fie la temperatura camerei. Nu este nevoie sa le fierbi, nici sa le incalzesti, pur si simplu, pune-le in apa. Poti folosi una dintre plante, sau toate trei. Lasa-le in apa 12 ore. Apa isi va extrage energia plantei. Fiecare dintre cele trei plante mai sus indicate are o functie de protectie pentru oameni.

Inainte de a incepe ritualul, mergi la o chiuveta si toarna-ti pe maini apa in care au stat plantele. Ea are functia de a te curata simbolic de toate energiile negative pe care le-ai acumulat de-a lungul anului zodiacal anterior.

 

 

ritual 2.jpg

Scrie, pe foaia de hartie, o lista cu trei dorinte importante, care te privesc numai pe tine. Iti recomand sa nu incalci liberul arbitru al celor din jur, cerand, spre exemplu, intoarcerea unei persoane cu care ai avut o relatie, sau sa soliciti energiilor sa te razbune intr-un conflict. Dorintele puse pe lista trebuie sa priveasca doar evolutia ta personala pentru urmatoarele 12 luni zodiacale.

ritual 3.jpg

 

Dupa ce ai facut lista, citeste, te rog, urmatoarele randuri, cu voce tare:

 

 

Chem energia Pamantului, casa mea, care este marcata de frumusetea vailor, campiilor si muntilor
Chem vitalitatea si abundenta vietii
Chem energia muntilor, pentru a-mi da putere si tarie in fata provocarilor acestui an
Chem adancimea vailor, pentru a-mi da intelepciunea de a vedea in profunzimea lucrurilor
Chem energia spiritelor animalelor de pe acest taram, pentru a fi mereu in alerta
Chem energia apei care curge, pentru a intelege toate ascunzisurile mintii dusmanilor mei
Chem energia ingerilor, pentru a ma putea ridica deasupra suferintei umane
Chem energia rocilor care alcatuiesc scoarta pamantului, pentru a-mi da taria de a rezista in fata oricarei incercari si de a ma adapta oricarei schimbari apare de acum inainte
Sunt plin de energie, sunt plin de lumina, sunt plin de incredere si preiau energia benefica a acestei Luni Noi, care aduce un nou inceput, plin de vigoare, sanatate si abundenta.
Fie, ca dorintele mele sa se materializeze  in acest an zodiacal!
Asa sa fie!

Dupa ce ai terminat de citit rugaciunea pentru Mama Pamant, lista pe care ai scris-o cu dorintele si sperantele tale pastreaz-o intr-un loc sigur, departe de ochii si mainile celor din jurul tau. Aceasta este o chestiune intima, personala, si cred ca nimeni nu si-ar dori ca altii sa ii citeasca lista de sperante sau nazuinte.

Astfel, pe parcursul anului poti verifica daca s-a intamplat sau nu lucrurile pe care ti le-ai dorit. Nimeni nu iti poate oferi o garantie 100% ca ele se vor materializa, deoarece materializarea acestora depinde foarte mult de obiectivele propuse, de increderea pe care o ai in fortele proprii si de energiile benefice care ne guverneaza pe toti. Insa, la majoritatea persoanelor, daca obiectivele sunt coerente, logice si realizabile, se materializaza. Personal, ori de cate ori am facut acest ritual cu ocazia Anului Nou Zodiacal am reusit sa materializez toate obiectivele inscrise pe hartie.

Iti mai recomandam sa citesti ...