Ritual de Luna Noua pentru abundenta (2)

In articolul Ritualul de Luna Noua in semnul Scorpionului anuntam ca de aceasta data aveti la dispozitie 3 ritualuri pe care le poti face in perioada in perioada 10-12 Noiembrie, incepand cu ora 19.48 pe 10 Noiembrie pana la ora 23.58 pe data de 12 Noiembrie. Acest al doilea articol din seria de 4 dedicata Lunii Noi, este unul despre abundenta. Iti reamintesc ca din cele 3 ritualuri propuse, poti alege sa faci doar unul singur.

Ce reprezinta abundenta

Acest tip de ritual se adreseaza tuturor celor care doresc sa cunoasca o sporire a abundentei. Fie ca te gandesti la bani, fie ca doresti sa achizitionezi sau sa vinzi un lucru important, orice tine de imbunatatirea si sporirea calitatii vietii din punct de vedere fizic-material intra sub protectia abundentei. Din acest motiv, ritualul sugerat tine de agricultura.

De ce ai nevoie ... 

Iata care sunt elementele de care ai nevoie pentru a face acest ritual. 

  • Ghiveciul poate fi de orice dimensiune sau culoare, poate fi simplu sau decorat. De obicei, orice decoratiune intareste intentia, pentru ca te ajuta sa vizualizezi mai bine obiectivul. Astfel, daca iti doresti sa cumperi o casa in perioada urmatoare, atunci poti desena pe ghiveci conturul unei case sau poti folosi imagini cu case decupate. Daca iti doresti o masina, atunci deseneaza o masina sau foloseste poze cu masini la decorarea ghiveciului. Iti recomand sa iti folosesti imaginatia! Energia nu are nevoie de sabloane fixe, orice doresti sa aduci ca element decorativ ghiveciului este binevenit si bineprimit;
  • Semintele pot fi de orice fel. Pot fi seminte de flori, de legume, de plante, de orice tip doresti tu;
  • Pamantul ar fi de dorit sa fie un sol fertil. Daca iti doresti abundenta, nu poti sa folosesti praf de pe drum ca sa ia nastere abundenta. Iti doresti sa folosesti un sol gras, sanatos, pe care fie il cumperi de la magazin, fie il iei tu cu mana ta de pe un camp sau dintr-o curte.

Indrumari pas cu pas

Cand te simti pregatit, plasezi semintele, pamantul si ghiveciul pe masa. Inchizi ochii si te relaxezi.

  1. Rosteste o rugaciune sau o mantra pentru a te armoniza cu energiile inalte.
  2. Imagineaza-ti cum o lumina aurie te curata din cap pana in picioare de toate gandurile reziduale de toate energiile si emotiile negative. Pe masura ce se scurg spre picioare, energile reziduale ies in afara corpului tau. Vizualizeaza cum se scurg spre pamant, reciclandu-se si redevenind energie pozitiva.
  3. Cand te-ai relaxat pe deplin, vizualizeaza obiectul sau situatia pe care ti-o doresti si care reprezinta abundenta pe care vrei sa o obtii. Pastrand in minte imaginea, deschide ochii si incepe sa pui pamantul in ghiveci, rostind in gand sau cu voce tare: ,,fie ca abundenta sa vina cat mai repede, pentru binele meu si al celor din jur. Energia va fi folosita cu lumina, spre binele meu si al altora. Nu voi incalca liberul arbitru, voi respecta energiile tuturor. Sunt plin de intentii bune si fie ca materializarea sa se produca in concordanta cu inteniile mele”.

Planteaza apoi semintele, vizualizand din nou obiectivul propus. Ingrijeste mica ta ,,gradina” si fie ca sa iti atingi obiectivele cat mai curand!

Asa sa fie! 

Iti recomand sa citesti ...