Ritualul de Luna Plina (25 Decembrie)

Acest ritual este probabil unul dintre cele mai puternice din acest an. Astral se produc mai multe evenimente simultan cu  momentul de Luna Plina. Astfel, planetele incep sa se alinieze ca pe data de 27 Decembrie sa intre toate in mers direct, anuland pret de aproximativ 10 zile polaritatea negativa. Despre acest eveniment astral poti citi detalii in articolul intitulat 2016-Anul cand planetele privesc intr-o singura directie

Pe data de 25 Decembrie celebram Craciunul. Sarbatorile cu data fixa sunt extrem de importante, deoarece sunt considerate ca niste porti de trecere deschise intre lumea noastra si lumea de dincolo. Atunci dorintele se pot materializa mult mai rapid, conexiunile mentale se realizeaza apoape instantaneu, putem avea revelatii si putem simti mult mai usor curgerea energiilor subtile.

Pe data de 25 Decembrie se produce prima Luna Plina de Craciun din ultimii 40 de ani. Ultima data cand s-a produs acest eveniment a fost in anul 1977, iar urmatoarea data cand se va produce va fi in anul 2034.

Luna Plina activeaza toate procesele de incheiere, stopare sau renuntare la anumite metehne, obiceiuri negative sau adictii. In articolul despre Luna Plina am descris, in functie de zodie, la ce emotii nesanatoase poti renunta cel mai usor in aceasta perioada. Sau, daca aceste emotii sunt mult prea bine fixate in structurile tale mentale, macar poti incepe sa faci primii pasi pe calea solutionarii lor.

Scopul ritualulului de Luna Plina

Acest ritual consolideaza procesul de renuntare si vindecare emotionala, insa vine cu un exercitiu destul de dificil, asa incat, daca doresti cu adevarat sa incepi sa te vindeci va trebui sa fii in stare de constienta maxima pana la sfarsitul anului.  Ritualul este alcatuit din doua etape:

 • Prima etapa este compusa din ritualul propriu zis, care trebuie efectuat de aceasta data la ora 13.12 ora Romaniei. In cazul in care traiesti in strainatate sau vei fi in vacanta peste hotare, din ora Romaniei adaugi sau scazi diferenta de fus orar pentru a te fixa exact pe momentul de Luna Plina in functie de ora locala. Astfel, daca pe 25 Decembrie te afli intr-o tara cu fusul orar cu o ora in urma orei Romaniei, atunci vei scadea din 13.10 PM o ora. Ora locala de producere a Lunii Pline va fi ora 12.10 PM.  Daca in alte ritualuri eram mai permisivi si puteai sa realizezi ritualul cu o zi inainte sau dupa Luna Plina, de aceasta data nu se accepta nicio abatere! Ritualul trebuie efectuat fix la ora 13.10 ora Romaniei (ajustand, repet, daca esti peste hotare, ora locala conform indicatiilor de mai sus);
 • A doua etapa a ritualului va dura pe perioada 25 Decembrie ora 13.10 ora Romaniei pana pe 31 Decembrie ora 23.59 (din nou, daca vei fi peste hotare ajustezi ora in functie de fusul orar local, astfel incat sa inchei ritualul inainte de 23.59 ora locala). Aceasta a doua etapa consta in lucrul cu mintea ta si disciplinarea acesteia. Pe perioada 25-31 Decembrie va fi complet interzis sa rostesti frazele pe care ti le voi indica in functie de zodie.  In cazul in care, din lista de mai jos rezonezi si cu o alta afirmatie, care apartine alte zodii, sau daca remarci ca ai un tic verbal  cu o alta fraza, apartinand altei zodii, te rog sa nu rostesti fraza de la zodia ta si nici fraza cu care rezonezi in lista.

Evident, atunci cand ai o fraza negativa integrata in sistemul mental va fi extrem de greu sa nu te gandesti la ea, mai ales cand ti se intezice ritualic. Vei constata ca fraza buclucasa iti va tot veni in cap, insa am sa te invat un secret. In momentul cand o rostesti si apoi constentizezi ca ai spus fraza interzisa, opreste-te o clipa, priveste, observa starea emotionala in care te-ai aflat si situatia care te-a determinat sa o rostesti. Nu iti fa griji, nu trebuie sa stai in nu stiu ce meditatie complicata ca sa devii observatorul propriilor actiuni. La nivel mental acesta stare de observator se produce intr-o fractiune de secunda. Dupa ce ai identificat starea, imagineaza-ti ca esti plin de mila, de compasiune fata de emotia negativa care ti-a declansat rostirea frazei. Priveste aceasta emotie ca pe un copil neastamparat, caruia ii explici cu rabdare ca nu mai trebuie sa se manifeste in acel mod. Identifica tiparul emotional care declanseaza rostirea frazei. Constientizeaza-l, apoi elibereaza-l. Eliberarea tiparului se va realiza foarte usor: invaluieste-te mental in lumina aurie,pornind de la cap pana in varful degetelor de la picioare si rosteste de trei ori mantra care curata: ,, sunt in perfect control al emotiilor mele”.  In timp ce o rostesti, iti imaginezi cum tiparul negativ, emotia negativa si fraza negativa, toate se scurg din crestetul tau pana in talpi si apoi catre Mama Pamant. Acolo sunt absorbite si reciclate, transformandu-se din energie negativa, neagra, maloasa (aici imaginatia ta va stabili cum arata energia ta negativa) in energie pozitiva, luminoasa, aurie.

Probabil ai observat ca insist mult pe culoarea aurie. Ei bine, culoare argintie este, conform legilor esoterice, culoarea lui Dumnezeu. Argintiul este o culoare extrem de puternica si utilizarea sa in exces produce pe langa o detoxifiere energetica brusca si o oboseala accentuata. Cum insa doresti, probabil, sa experimentezi lin trecerea  de la o emotie negativa la una pozitiva, atunci apelezi la culoarea aurie, care este culoarea arhanghelilor si se identifica intotdeauna cu ghizii tai calauzitori.

Ca sa fiu sigura ca ai inteles ce ai ai de facut cu energia negativa, atunci cand gresesti si rostesti fraza negativa, voi veni cu cateva exemple in randurile urmatoare.

Cum sa eviti rostirea expresiilor interzise

Sa ne imaginam ca esti pus in situatia de a incepe o actiune. Iti doresti mult sa o faci, insa te temi sa nu dai gres, sa nu esuezi. Stii ca ai si talentele si forta sa o faci, dar ceva te retine, asa incat vei rosti fraza negativa : ,,Ma tem sa fac lucrul x, pentru ca s-ar putea sa aiba consecinta y”. Evident si consecinta e negativa, ca doar de aceea ai ezitari. Situatia a creat fraza negativa, pe care nu trebuia sa o rostesti. Devino obervator. Constata ca frica de viitor (consecinta este proiectata in viitor, nu?) este motorul care a declansat reactia ta si te-a blocat in evolutie. Priveste frica imaginandu-ti situatia si consecinta negativa.  Priveste-o pret de cateva secunde cu ochii mintii, apoi muta-ti atentia de la starea de observator la starea de compasiune, mila si intelegere. Poti de exemplu rosti : ,,da, inteleg acum acest tipar, ma tem pentru ca mi s-a repetat in copilarie de 100 de ori ca mai bine sa nu fac”, sau ,, da, inteleg acum acest tipar pentru ca l-am vazut, trait si repetat in nenumarate randuri la parinti, la apropiati, etc”. Va fi imposibil sa nu identifici sursa alimentarii tiparului negativ, daca te afli in starea de obervatie. Apoi respiri adanc si rostesti ,, mutumesc ghizilor ca m-au ajutat sa identific tiparul, acum aleg sa ma eliberez de el”. Invaluieste-te mental in lumina aurie pornind de la cap pana in varful degetelor de la picioare si rosteste de trei ori mantra care curata: ,,sunt in perfect control al emotiilor mele”.  In timp ce o rostesti iti imaginezi cum tiparul negativ, emotia negativa si fraza negativa, toate se scurg din crestetul tau pana in talpi si apoi catre Mama Pamant.

Iti recomand sa folosesti orice fraze doresti atunci cand identfici tiparul. Energiile se muleaza pe personalitatea fiecaruia dintre noi,  asa incat e normal sa iti vina sa rostesti fraze diferite. Insa, in momentul in care efectiv scoti din corpul fizic vibratia negativa, va trebui sa rostesti numai si numai mantra de curatare: ,,sunt in perfect control al emotiilor mele”.

Dupa aceste explicatii, mai jos iti prezint cele doua etape ale ritualului:

Ritualul de Luna Plina

Etapa 1 - ritualul de pe data de 25 Decembrie (13.10 ora Romaniei)

Este un ritual foarte simplu. Cand se apropie ora 13.10 cauta o usa de intrare intr-o incinta. Poate fi usa casei in care locuiesti. Daca esti pe strada, cauta usa de intrare a unui magazin, daca esti intr-o vizita, cauta usa de intrare in casa persoanelor pe care le vizitezi, daca esti intr-un spital, cauta usa de intrare in salon, sau in sala de mese,etc. Ai nevoie de o usa care simbolic sa intre intr-o incapare, dar in niciun caz o usa care da spre o baie sau o toaleta, pentru ca baia si toaleta sunt zone de pierdere a energiilor, nu de acumulare a acestora. La ora indicata te pozitionezi cu fata catre usa, rostesti o rugaciune scurta ( orice rugaciune doresti tu) apoi spui mental : ,,las in urma mea toate..”( si aici enumeri, pe rand, cu rabdare, toate lucrurile negative la care doresti sa renunti. Nu te limita doar la o singura meteahna sau obicei, sau situatie. Enumera si persoane cu care nu mai doresti sa interactionezi, enumera situatii, locuri, orase, tari, absolut ce iti trece tie prin cap). Apoi continui afirmatia :” Acum sunt pregatit sa incep o noua viata, sa pasesc pe o noua cale, mai buna, mai luminoasa. Ma simt puternic, ma simt energic, sunt pregatit pentru toate schimbarile benefice ce vor veni in viata mea”. Apoi pui mana pe clanta usii, o deschizi cu hotarare si pasesti in camera. Nu privi inapoi, pentru ca anulezi tot ritualul. Nu te uita in spatele tau, doar inchide usa in spate, impingand-o. Nu are relevanta daca se va inchide sau nu, important este gestul simbolic de a inchide usa in urma ta, fara sa privesti inapoi.

In cazul in care, sunt mai multe persoane care doresc sa faca ritualul si e o singura usa, nu e nicio problema. Puteti sta unul langa altul la ora 13.10, puteti sa va ganditi la ce doriti sa scoateti din minte si apoi pe rand, sa pasiti pe usa. Importanta este ca la ora cand se produce Luna Plina tu sa incepi sa enumeri lucrurile pe care le doresti scoase din viata ta.

Etapa a 2-a

Etapa a doua dureaza intre 25 decembrie ora 13.10- 31 decembrie ora 23.59. Nu ai voie sa rostesti urmatoarele fraze, in functie de zodia ta. Vei  vedea ca la fiecare zodie am indicat si diverse variatii ale aceluiasi tipar de energie negativa. Selecteaza fraza cu care rezonezi mai mult. Daca te regasesti si in alte afirmatii, atunci nu le rosti nici pe acelea in care te regasesti:

 • Berbec – "Ma tem", "Mi-e frica"; 
 • Taur – "Sunt sarac”, ,,Nu am bani”
 • Gemini – "Nu pot sa ma concentrez", "Sunt imprastiat", "Nu las trecutul sa mai revina"; 
 • Rac - "sunt bolnav", "sunt singur", "ma tem de boala si singuratate", "ma tem pentru serviciul meu"; 
 • Leu - "mi-e frica de esec", "mi-e frica sa nu fiu respins", "nu pot"; 
 • Fecioara - "Daca nu pot?", "Oare ma voi descurca?";
 • Balanta - "Mi-e frica", "ma doare", "nu ma parasi"; 
 • Scorpion - "Nu-mi place", "Ne mai gandim", "Mai vedem noi"; 
 • Sagetator - "Nu inteleg", "Nu pricep cum altii..., iar eu ...:, "Unde gresesc?"; 
 • Capricorn - "Dar daca..."; "Nu stiu ce sa zic, dar daca se intampla ..."; 
 • Varsator - "Nu cred", "Nu stiu"; "Nu pot";
 • Pesti - "Ma tem", "Mi-e groaza sa/de ...", "Ma simt obosit"; "Ma simt slabit"; "Arat groaznic".

Asa sa fie!