Vindecarea karmei de familie si Luna Plina (20 iulie 2016)

In articolul Mostenirea stramosilor si Luna Plina (20 iulie 2016), am povestit despre legatura profunda care transcende peste generatii membrii unei familii, privita din perspectiva campurilor morfice, dar si a practicilor terapeutice sau traditiilor crestine si shamanice. Inchideam acel articol nu cu o concluzie, ci cu promisiunea unei analize din punct de vedere astrologic.    

Asadar, Luna guverneaza semnul Racului si Casa a IV-a, a conexiunii cu lumea de dincolo din vietile anterioare, a relatiei cu stramosii si strabunii. Luna Plina din aceasta luna are o conotatie spirituala producandu-se pe axa Rac-Capricorn si pe conexiunea dintre Casa a III-a (calatoriile pe distante scurte) si a IX-a (calatoriile pe distante lungi), ascendentul fiind in Gemeni, semnul zodiacal care deschide drumul catre lumea calatoriilor.

Iata ca vorbim despre o Luna Plina incarcata de semnificatii profunde in care avem ocazia deosebita sa reglam problemele karmice legate de relatia cu stramosii. De multe ori ni se spune ca urmasii platesc pana la a noua generatie greselile si erorile facute de stramosii lor. Nu sunt intru totul de acord cu aceasta afirmatie, dar nu este momentul sa dezbat acest subiect.

Pentru cei care considera ca in viata se platesc pacatele stramosilor, iata ca aceasta Luna Plina de pe data de 20 Iulie care se produce la ora 1:54am, ora Romaniei ofera spatiul sacru necesar vindecarii tiparelor karmice negative transmise din strabuni. De asemenea, persoanele care accepta teoria vietilor anterioare, au acum ocazia sa profite de fereastra astrala oferita de Luna Plina pentru a incepe un proces de vindecare a minusurilor karmice pe care le aduc cu ei din vietile anterioare.

Shamanii considera ca lumea vazuta, palpabila, concreta este traversata si de energii nevazute de natura pozitiva sau negativa, rolul shamanului fiind acela de a armoniza conexiunile intre energii si de a aduce pacea, vindecarea si echilibrul in lumea vazuta.

Lumea nevazuta si blocajele ...

Ce poate fi mai frumos in astrograma acestui moment de Luna Plina daca nu chiar calatoria spirituala care ni se propune astrologic. Vorbim despre integrarea elementelor care ne blocheaza in viata intr-o maniera inexplicabila, nu gasim cauza si sursa blocajului, apoi de procesul de conectare la radacinile stramosilor, la radacinile noastre originale, vindecarea, alinarea si echilibrarea energiilor care, pe termen mediu si lung, pot duce la rezolvarea problemelor cu care ne confruntam.

Luna si Soarele dispuse pe axa Rac-Capricorn ne aduc luciditatea Capricornului, caracteristica semnelor de pamant (Luna in Capricorn), dar si profunzimea transcederii lumii nevazute (Soarele in Rac).

Elementul feminin este foarte pregnant in harta, insa, in acelasi timp vorbim de vigoare feminina, de arhietipul femeii care isi asuma rolul de sef al familiei, de om care are capacitatea sa-si ia propriile decizii si propria viata in maini (Venus in Leu conjunct Mercur in Leu).

Intr-adevar, incapatanarea si perseverenta sunt cele doua atribute care determina succesul in demersurile noastre pe care le vom face (Saturn Trina Venus si Mercur). Cu siguranta planurile si strategiile pe care le facem sunt benefice deoarece Mercur, planeta ratiunii este bine aspectata. Sunt avantajate sectorul relatiei cu copiii, sectorul iubirii si cel al afacerilor, trei coordonate foarte importante pentru bunul mers al vietii pe Pamant.

Sectorul muncii este plin de energie si acum este momentul sa actionam in conformitate cu planurile pe care ni le-am facut in lunile anterioare. Marte, planeta energiei se afla in mers direct prin semnul Scorpionului urmand sa treaca in semnul Sagetatorului, iar intuitia se va imbina foarte bine cu cheful si pofta de munca.

Spiritual, ne putem cufunda in profunzimea trairilor noastre pentru a identifica lucrurile care ne nemultumesc, ne blocheaza si ne limiteaza pentru a le conecta la energia stramosilor, sa exploram de unde provin aceste blocaje si apoi sa le vindecam eliberandu-ne din aura, karma si energia noastra catre mama Pamant care va avea grija sa le recicleze si sa le transforme in energie pozitiva.

Vindecarile zodiilor si karma stramoseasca

In continuare, iti voi prezenta, in functie de zodia din care faci parte, zonele de viata in care poti lucra foarte eficient in aceasta perioada pentru a vindeca linia stramoseasca a karmei. In cazul in care nu esti adeptul teoriei pacatelor rasfrante asupra urmasilor, considera acest articol ca fiind o parghie, un filon din care iti poti extrage o informatie privind vindecarea campurilor morfice transmise generational.

Berbec — conexiunea cu spiritualitatea

 • Daca ai avut rude, stramosi care nu au crezut foarte mult in puterea divina, adica au fost atei, acum poti sa aduci echilibrul in linia energetica a familiei tale accesand divinitatea in forma ei cea mai pura. Poti incepe un minunat proces de reconectare la energia divina.

Taur — sectorul familiei

 • Daca in linia familiei, a stramosilor ai avut persoane care nu si-au asumat intru totul rolul de mama sau tata, acum poti aduce echilibrul in aceasta sfera de viata. Neasumarea rolului de tata s-a manifestat prin nerecunoasterea urmasilor au abandonarea acestora. In acest moment insa poti sa echilibrezi balanta energetica si sa aduci pacea si linistea legat de acest subiect in randul familiei tale

Gemeni — afirmarea personala

 • Daca in linia familiei ai avut rude care au fost oprimate, limitate si nu au putut sa-si exprime potentialul creator si personalitatea la adevarata sa valoare, acum poti face liniste, pace si sa aduci echilibru in linia familiei tale.

Rac — drumurile

 • Daca ai avut in linia familiei tale rude care au dorit sa plece dintr-o anumita  localitate si s-au temut sa faca acest pas sau circumstantele le-au fost potrivnice, acum poti elibera in astral energia frustrarii acumulate. Dupa eliberarea acestor energii drumurile se vor deschide simbolic. Ne referim nu numai la drumuri legate de deplasari dintr-o localitate in alta, ci si la drumul vietii, drumul destinului tau. Este un moment foarte important pentru Rac deoarece Luna Plina este chiar pe axa semnului tau zodiacal.

Leu — asumarea familiei, casatoriei si a relatiilor de lunga durata

 • Daca in linia familiei tale au existat persoane care au fost tradate in casatorie, au fost inselate sau parasite inainte de o casatorie, atunci acum ai posibilitatea sa echilibrezi energia suferintei lor si sa aduci echilibru in linia familiei tale. Poate incepe un proces de deschidere al unor noi drumuri benefice, care sa duca la casnicii si relatii fericite in randul familiei tale.

Fecioara — copii

 • Daca in linia familiei tale unele rude au avut probleme legate de fertilitate sau de a da nastere copiilor sau au survenit decese in randul copiilor, in aceasta luna poti echilibra energiile stramosilor care au trecut prin aceste suferinte aducand linistea, pacea in linia ta de destin.

Balanta — sanatatea si munca

 • Daca in linia ta de familie au existat persoane care au efectuat diverse munci care nu le-au facut placere sau care s-au imbolnavit din cauza activitatilor prestate, daca au avut boli profesionale, poti echilibra energia provocata de suferinta acestor rude si poti atrage asupra destinului tau energii benefice reusind sa-ti gasesti un loc de munca satisfacator si sa te bucuri de sanatate si forta de munca.

Scorpion — echilibrarea liniei stramosesti

 • Iata ca acest moment de Luna Plina pune pe umerii Scorpionului o sarcina foarte importanta, echilibrarea liniei stramosesti in ansamblul sau. Nu vorbim ca la alte semne zodiacale de anumite sectoare de viata care pot fi curatate, echilibrate, ci vorbim de echilibrarea liniei stramosesti cu toate punctele negative si blocajele prin care au trecut stramosii tai.

Sagetator — casatoria, contractele de lunga durata

 • Daca in linia stramosilor tai au existat blocaje legate de casatorii sau nerespectarea termenelor contractuale in afacerile facute de stramosii tai, iata ca in aceasta luna, cu ocazia acestui eveniment astral (Luna Plina din Rac) poti regla eficient nemultumirile, blocajele si fustrarile pe care le-au trait stramosii tai si sa-ti deschizi astfel drumul catre relatii satisfacatoare atat de dragoste cat si sociale.

Capricorn — studiu, relatia cu Dumnezeu

 • Daca in linia stramoseasca au existat persoane care au fost deosebit de inteligente, dar nu au avut posibilitatile pentru a studia mai mult, pentru a se desavarsi sau daca au existat persoane care au fost atee si nu au crezut in relatia cu Dumnezeu, iata ca acum ai ocazia deosebita sa reglezi energetic aceste blocaje deschizand drumul generatiilor viitoare catre evolutia lor spirituala, dar si catre recunoasterea sociala a inteligentei si abilitatilor lor.

Varsator — prestigiu social

 • Daca in familia ta au existat rude care s-au aflat in pozitii de lideri sau conducatori (sefi de familie sau pozitii importante in viata sociala) si a caror putere le-a fost subminata, cu ocazia acestei Luni Pline poti echilibra balanta acestei situatii si, pe langa faptul ca aduci pacea in sufletul stramosilor decedati, reusesti sa deschizi drumul catre evolutia sociala a generatiilor viitoare.

Pesti — asocieri, parteneriate, prieteni

 • Daca in randul stramosilor tai au existat persoane care au fost tradate de catre prieteni sau daca au fost rude care au suferit de pe urma unor parteneriate neproductive, cu ocazia evenimentului astral de Luna Plina poti sa reglezi linia conexiunii cu stramosii tai, sa aduci pacea in randul sufletelor chinuite ale acestora si sa deschizi drumul tau si al generatiilor viitoare catre relatii satisfacatoare, parteneriate profitabile marcate de abundenta.

POVESTILE LUNII PLINE (20 IULIE 2016)