Ritualul de Luna Plina pentru gasirea drumului corect

Una dintre marile probleme cu care ne confruntam este raspunsul la intrebarea : ,,Am facut alegerea corecta? Sunt pe drumul cel bun?” Si, de multe ori, indiferent de alegerea facuta, lasam loc la intrebari, indoieli si multa nesiguranta. Aceste stari ne sunt insuflate de familie, de prieteni sau pur si simplu de lumea in care traim prin intermediul unor norme sociale mai mult sau mai putin impuse.

Iata de ce iti propun un ritual care te va ajuta sa te centrezi si sa asculti intuitia sau vocea interioara, cum o numesc unii. Aceasta este cel mai bun ghid personal in luare deciziilor privind viata ta. Nu iti pot indica ce alegeri sa faci,  insa iti pot reaminti cum sa te asezi in starea de relaxare, centrare, impamantare, care sa te conduca spre gasirea raspunsurilor corecte.

Ritualul pas cu pas ...

Ritualul se face strict in ziua de 22 februarie, insa poti alege tu orice ora cand sa il realizezi.

 • Pasul 1 — Fa un dus sau o baie relaxanta. Inaintea oricarui ritual, e important sa arati respect trupului, curatandu-l si revigorandu-l;
 • Pasul 2 — Dupa ce te imbraci in haine comode, du-te in camera ta preferata din apartament sau casa. Important este insa sa nu fii deranjat de nimeni pret de cateva minute cat dureaza ritualul. Aseaza-te in centrul camerei;
 • Pasul 3 — Adu multumire ghizilor tai spirituali si arhanghelilor care guverneaza cele patru puncte cardinale, in felul urmator: dupa ce te-ai pozitionat in centrul camerei, inchide ochii, respira adanc si rosteste de 3 (trei) ori fraza ,,manifest recunostinta si respect pentru ghizii mei spirituali, stiuti si nestiuti.”
 • Pasul 4 — consacrarea spatiului
  • Pozitioneaza-te cu fata catre Est si rosteste ,,Arhanghele Rafael, iti multumesc pentru prezenta ta in viata mea. Te rog, pazeste-mi trupul de boli si de ganduri negre.” 
  • Pozitioneaza-te catre Vest si rosteste ,,Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru prezenta ta in viata mea. Te rog, pazeste-ma de dusmani, de hoti si de orice agresivitate fizica indreptata impotriva mea.”
  • Pozitioneaza-te catre Nord si rosteste ,,Arhanghele Gabriel, iti multumesc pentru prezenta ta in viata mea. Te rog, pazeste-ma de gandurile si energiile rele ale oamenilor si entitatilor vazute si nevazute.”
  • Pozitioneaza-te catre Sud si rosteste ,,Arhanghele Uriel, iti multumesc pentru prezenta ta in viata mea. Te rog, adu-mi claritate in gandire, logica, intuitie si ratiune.”
 • Pasul 4 — centrarea. Dupa ce ai adus multumire ghizilor si arhanghelilor, urmeaza urmatoarea etapa cand te vei centra pe tine. Centrarea te va ajuta sa dai glas acelei voci interioare care te ghideaza neconditionat si pe care ai ales de multe ori sa nu o asculti. Centrarea iti aduce siguranta de sine si increderea ca alegerile pe care le faci sunt cele corecte.
  • Asezat in centrul camerei, te poti pozitiona cu fata catre orice punct cardinal doresti. Stand in picioare, lasa mainile relaxate pe langa corp si inchide ochii. Respira  adanc si imagineaza-ti cum in zona stomacului ia nastere o minge de lumina de culoare aurie (auriul este culoarea specifica arhanghelilor). Incetul cu incetul aceasta culoare aurie se transforma intr-o minunata culoare albastra (poti vizualiza culoarea albastra in orice nuanta doresti tu. Albastrul activeaza intuitia si, implicit, vocea interioara).
  • Apoi vizualizeaza cum mingea creste din ce in ce mai mult, invaluindu-ti corpul care este relaxat, impacat, linistit. Vizualizeaza cum fiecare celula este invaluita in aceasta lumina albastra si cum se vindeca si se armonizeaza. Vizualizeaza cum fiecare organ este invaluit in aceasta lumina albastra si cum se vindeca, se echilibreaza.
  • Cand intreg corpul fizic este cuprins de aceasta lumina, rosteste in gand urmatoarea fraza: ,,sunt racordat la trup, suflet si spirit. Trupul meu, sufletul meu si spiritul meu devin una. Stiu ce vreau, stiu cand vreau, stiu cum vreau. Vointa mea se materializeaza.”
 • Pasul 5 — impamantarea. 
  • Dupa ce ai rostit fraza, respira adanc, continua sa tii ochii inchisi si imagineaza-ti cum talpile picioarelor tale devin niste radacini puternice care patrund in pamant, ancorandu-te de acesta. Te simti puternic, nimeni si nimic nu te doboara. Ai energie, vitalitate si esti constient de alegerile pe care le faci.
  • Deschide apoi incet ochii, rosteste o rugaciune de multumire. Orice rugaciune sau afirmatie de multumire este binevenita pentru a arata respect ghizilor si arhanghelilor care te protejeaza.

Odata ce ai terminat de rostit rugaciunea de multumire te poti intoarce la activitatile tale de zi cu zi. Asa sa fie!

Invitatie la lectura

Iti recomand o serie de articole cu privire la astrologie magica ...