Ritual de impamantare pentru Luna Plina (22 aprilie)

Cu ocazia provocarilor astrale, lansate de un numar mare de planete retrograde, pentru Luna Plina din 22 aprilie, iti propun un ritual de impamantare. Ai nevoie sa ramai constant drumului tau, fara sa cazi prada in urmatoarele saptamani tentatiilor care ar putea aparea. Stai departe de toate vorbele frumoase si mieroase rostite de cei din jur, stai departe de orgoliul care te-ar putea provoca sa iei decizii gresite, stai departe de dorinta de a incerca ceva nou,  caci nu este momentul acum. Acum este momentul sa te intorci catre tine, sa te intorci catre esenta ta, sa te impamantezi si sa stabilizezi informatiile pe care le-ai acumulat pana acum, sa le integrezi, ca apoi sa le poti pune in practica, intr-o maniera productiva.

Cand poti face ritualul

Ritualul este unul de meditatie si se poate realiza pe intreaga durata a zilei de 22 aprilie. Incepand cu ora 00.01 pana la ora 23.59 pe data de 23 aprilie, poti realiza acest ritual oricand doresti.

Efectuarea ritualului

Pentru ritual ai nevoie de o camera bine aerisita, eventual se recomanda sa se realizeze cu usa de la balcon deschisa, pentru a permite aerului sa patrunda in incapere. Ritualul se desfasoara numai in casa, nu si in exteriorul ei.

  • Aseaza-te in camera pe care o folosesti cel mai des, in zona pe care o folosesti cel mai des. Aseaza-te confortabil, inchide ochii, respira adanc de trei ori, apoi rosteste-ti, in gand, numele de botez de trei ori, pronuntandu-l mental, incet, rar, vizualizand fiecare litera din numele tau.
  • Respira inca o data adanc, apoi imagineaza-ti cum prin crestetul capului patrunde o coloana de lumina aurie, care strabate, pe rand, zona capului, zona gatului, zona umerilor, zona mainilor, zona partii superioare a corpului, adica trunchiul, apoi lumina aurie coboara catre solduri, coapse, picioare si se scurge in pamant.
  • Imagineaza-ti cum devii o coloana de lumina aurie, care straluceste, care este puternica si care se inalta catre cer si partea de jos se coboara cat mai adanc in pamant.

Daca reusesti sa pastrezi concentrarea momentului, vei simti realmente cum  esti o coloana care uneste Cerul cu Pamantul, prin care curge energie pura informationala de cel mai inalt nivel, curata si luminoasa.

In momentul in care ai atins aceasta stare, rosteste-ti inca o data numele tau, in gand, completand rostirea numelui cu urmatoarea afirmatie:

„Sunt energie de lumina. Nimeni si nimic nu ma destabilizeaza.”

Rosteste aceasta fraza de trei ori.

Asa sa fie!

LECTURI DESPRE LUNA PLINA SI PLANETELE RETROGRADE

In cazul in care doresti sa aprofundezi semnificatiile astrologice legate de Luna Plina, ritualuri si planetele retrograde ale momentului, iata o lista de articole relevante: