Ritualul de Luna Noua in semnul Scorpionului (1)

Semnul Scorpionului a fost, este si va fi incarcat intotdeauna cu o aura de mister, sexualitate si emotii. Explorand latura ascunsa si intunecata din noi, Luna Noua, stimulata de vibratiile scorpionice, iti ridica o serie de intrebari: ,,cine sunt?”, ,,sunt multumit de mine?”, ,,care este elementul care ma nemultumeste cel mai mult, care imi da o stare de frustrare si ma impiedica sa particip activ si deplin la viata de zi cu zi?”.

Evenimentul astrologic de pe data de 11 Noiembrie reprezinta prilejul perfect ca sa spui ,,stop joc” si sa o iei de la capat. Sa conduci pe ultimul drum vechea ta viata, cu tot pachetul de dependente, angoase,frici, neputinte si sa faci o intoarcedere de 180°, pasind cu bucurie pe noul drum indicat de energia Lunii Noi.

Ce aduce nou acest ritual

Daca pana acum, cand era vorba de Luna Plina sau Luna Noua, ti-am recomandat un ritual, de data aceasta, iti propun 3 ritualuri, fiecare avand un scop sau o directie de viata bine definita. Cele trei aspecte de viata sunt: abundenta, armonia si echilibrarea starii fizice si a infatisarii.

Atentie! Nu ai insa niciun drept sa faci un ritual in numele nimanui, chiar daca persoana ti-a dat acordul. A efectua un ritual in numele altei persoane este un act de magie, si atunci inseamna ca iti asumi consecintele. Ritualul se face pentru tine, pentru armonizarea personala, nu pentru altii. De asemenea, e bine de stiut ca nu are nicio importanta semnul zodiacal sub care te-ai nascut. Trebuie doar sa iti alegi unul dintre ritualuri si sa il activezi.

Acestea fiind spuse, hai sa vedem care sunt lucrurile pe care trebuie sa le cunosti inainte de a trece la actiune.

  • Alege un domeniu de viata — gandeste-te care este acel aspect sau domeniu din viata ta pe care vrei sa-l imbunatatesti. Si tu ca si multi altii, probabil ca-ti doresti mai multe schimbari, dar tine cont ca nu-iti va fi de niciun ajutor sa te imparti in prea multe directii deodata si pe alte coordonate. O schimbare majora se poate produce cel mai rapid si eficient doar cand te concentrezi pe o unica si singura directie. Motivul este unul simplu. Vorbim de lucrul cu energie, iar aceasta asemenea unui rau care curge intr-o matca. Sigur ca se poate divide in mai multe directii, dand nastere afluentilor, dar daca doresti sa ai rezultate rapi, atunci permite-i energiei sa nu se disipe in prea multi ,,afluenti”;
  • Ora potrivita pentru ritual — ca si in cazul oricaror altor ritualuri, si cel ales acum e indicat sa fie realizat la ora producerii Lunii Noi, respectiv ora 19:47 ora Romaniei. Aceasta ora reprezinta punctul maxim de forta al Lunii Noi. Daca nu ai posibilitatea sa faci ritualul la ora indicata, atunci ar fi important sa stii ca Luna Noua se manifesta vreme de trei zile: o zi inaintea producerii evenimentului, in ziua aspectului si o zi dupa. In consecinta, poti face ritualul oricand in perioada 10-12 Noiembrie, incepand cu ora 19.48 pe 10 Noiembrie pana la ora 23.58 pe data de 12 Noiembrie;
  • Repetarea ritualului — nu incerca sa repeti ritualul in aceasta perioada de 3 zile pentru ca nu este recomandat. Nu poti ,,fenta” zeita cu mai multe ritualuri. Se face unul singur;
  • Efecte adverse ale ritualului — nu, nu exista asa ceva. In cel mai rau caz, ritualul nu are efect, insa niciodata energiile folosite cu inima deschisa, in stare de constienta, respect si atitudine pozitiva nu vor face rau nimanui;
  • Rezultate — cat de repede se vor vedea rezultatele ritualului depinde de la persoana la persoana, depinde de antrenamentul fiecaruia si de puterea de mentalizare. A lucra cu energiile subtile necesita pregatire si incredere in fortele proprii. Daca esti incepator, atunci rezultatele vor aparea in cateva luni. Daca ai antrenament, atunci pot sa se materializeze instantaneu.

Asa cum spuneam mai devreme, am propus 3 ritualuri-abundenta, armonie si echilibrarea starii fizice si a infatisarii. Tu stii cel mai bine care-ti sunt prioritatile, asa ca nu-mi ramane decat sa te invit la ritual.

Cele trei ritualuri ... 

  • Ritualul abundentei
  • Ritual pentru chemarea armoniei
  • Ritual pentru echilibrarea starii fizice si a infatisarii