Ritualul de Luna Noua - 13 octombrie

Luna Noua are un simbolism profund, semnificand momentul de ,,nastere” al evenimentelor ce vor avea loc in viata noastra. Asa cum vom planta intentiile, in acelasi mod le vom si culege. La fel ca orice samanta plantata, aceasta are nevoie de o perioada de germinare, pentru ca apoi sa iasa la lumina, intr-o noua forma, intr-o noua dimensiune. Cu ocazia Lunii Noi este momentul perfect pentru a manifesta intentiile legate de viitor, legate de materializarea si concretizarea dorintelor noastre ascunse.

Apeland la AstroMagie, vom avea posibilitatea sa activam vibratia Lunii Noi si a zodiei Balantei, fundamentul, solul in care vom ,,planta” intentia fiind manifestarea energiilor  acestei zodii. Balanta este recunoscuta pentru calmul, bunul gust si intelepciunea pe care o manifesta, asa incat cu totii ar fi de dorit sa aspiram catre aceste vibratii. Prin urmare, ritualul, pentru a avea succes, trebuie desfasurat in calmul locuintei, intr-o zona in care ne simtim confortabili, inconjurandu-ne de obiecte familiare si dragi noua.

In continuare iti prezint etapele ritualului

Ora de desfasurare: in seara zilei de 12 octombrie, dar se poate realiza si pe parcursul zilei de 13 octombrie.

De ce ai nevoie: de o agenda sau un carnetel care sa iti placa; pixuri colorate, parfumul preferat (pentru activarea vibratiilor zodiei Balantei), o lumanare alba pentru a activa Vibratia Lunii Noi.

Primul pas: in cursul zilei pregateste spatiul de actiune. Fa curatenie in casa, accentuand pe curatarea gresiei, faiantei sau pe spalatul podelelor. Tinand cont ca in momentul de Luna Noua, planeta guvernatoare a zodiei Balantei, Venus, se afla in tranzit prin semnul Fecioarei, curatenia este obligatorie inainte de ritual, pentru ca va activa vibratia ordinii si disciplinei pe care cautam sa le aducem in viata noastra.

Pasul al doilea: Ora de producere a Lunii Noi este ora 02.06 AM, ora Bucurestiului (daca esti in strainatate ajusteaza ora adaugand sau scazand diferenta de fus orar. De exemplu, daca traiesti in Italia, atunci scazi o ora din 02.06 si ora  de producere a Lunii Noi este ora 01.06 ora Italiei). Prin urmare, tinand cont ca ne aflam in plina saptamana de lucru, nu toata lumea este dispusa sa se scoale la ora doua noaptea pentru a realiza ritualul. Asadar nu este nicio problema daca se va realiza in seara zilei de 12 octombrie sau pe parcursul zilei de 13 Octombrie.

Se va pregati un spatiu pe care il vom ,,curata” cu betisoare parfumate, aprinzand tamaie sau rostind o rugaciune (indiferent de religia din care facem parte, orice rugaciune este binevenita). Astfel, vom atrage bunavointa planetei Jupiter, Marele benefic din astrologie. Ne vom aseza confortabil jos sau pe o canapea si vom deschide carnetelul la prima pagina, unde vom nota urmatoarea fraza: ,,accept cu bucurie schimbarile care sunt pe cale sa se produca spre binele meu si binele celor din jur. Sunt pregatit sa imi schimb viata, sa ma bucur de sanatate, abundenta si fericire”. Apoi, incepe sa faci o lista cu toate lucrurile pe care doresti sa le primesti in viata ta. Scrie orice iti trece prin cap, chiar si cel mai nesemnificativ gand. Reciteste lista, vizualizand cum fiecare element notat s-a materializat deja si cum viata ta s-a schimbat si transformat. Inchide carnetelul, si imprastie putin parfum pe suprafata lui.In acest fel activezi si arati recunostinta fata de energia planetelor Venus (banii si dragostea), Mercur (gandirea, logica,ratiunea) si Neptun(intuitia si talentele de care dispunem).

Pune carnetelul sub perna sau sub pat si vreme de o luna fii atent la oportunitatile care apar in viata ta. Vei vedea ca vei primi o multime de ocazii sa materializezi cat mai multe lucruri notate in lista. Cand se produce o astfel de situatie, cand reusesti fie sa faci primi pasi pe calea materializarii sau chiar reusesti sa materializezi dorinta, intoarce-te la carnetel, bifeaza dorinta pulverizeaza putin parfum pe carnetel si pe tine si continua-ti demersurile.

In lumina acestui ritual, iti doresc ca toate visele tale sa se materializeze!
Asa sa fie!