Ritualul de Luna Plina — 28 septembrie

Dupa cum am spus in editorialul Eclipsa de Luna Plina de pe 28 Septembrie, avantajul unic adus de eclipsa de Luna Plina este ca vreme de 6 luni poti lucra asupra unui sector problematic, pana ajungem la vindecare.

Ritualul pentru aceasta Luna Plina este un ritual de meditatie foarte simplu. Dimineata cand va treziti, recomandat intre 05.47 si 7.00 am (ora Romaniei), luati un pahar cu apa in care ati pus de cu seara busuioc sau salvie si-l beti pe stomacul gol.

Apoi, mergeti intr-un loc linistit, aprindeti o lumanare, va relaxati, inchideti ochii si va ganditi la persoanele cu care aveti conflicte sau pentru care nutriti ganduri de rau si incercati sa constientizati motivul supararii sau al gandurilor pe care le manifestati. Dupa ce ati constientizat cauza, spuneti in gand cu toata increderea, de cate ori simtiti urmatoarele: 

IARTA-MA
TE IERT
MULTUMESC
TE IUBESC

Dupa ce ati terminat de rostit aceasta declaratie de vindecare a relatiilor, rugati-va in felul vostru pentru sufletul persoanei sau persoanelor la care v-ati gandit, pentru sanatatea lor, dar si pentru familia lor. Spor in toate si s-avem succes in lupta cu gandurile negative pe care le emitem.

Alte articole despre Luna Plina si ritualuri

Inainte de ati sugera si alte articole despre Luna plina, as vrea sa-ti mai precizez ca in noaptea de 27 spre 28 septembrie, poti asista la un fenomen astronomic extrem de rar: Super Luna şi eclipsa de Luna se vor produce in acelasi timp. Ultima data cand a mai avut loc un astfel de fenomen s-a intamplat in urma cu 33 de ani. Cine nu este atent acum, va trebui sa mai astepte aproape 20 de ani. Fenomenul este dublat la noapte ai de o eclipsa de luna care va fi vizibila aproape in toata lumea.

  • Eclipsa de Luna Plina — 28 septembrie 2015
  • Ritualul de Luna Plina — 29 august
  • Lina Plina, Orfeu si Euridice — 29 august
  • Ritualurile si vrajitoria
  • Luna Noua te provoaca 
  •