Ritualul Triadelor pentru Luna Noua (8 februarie)

Cred ca esti de acord ca cel mai important lucru este echilibrul interior. Daca te gandesti la afirmatia: ,,ceea ce esti in interior-aceea emiti; iar ceea ce emiti in exterior revine la tine” atunci inseamna ca  boala, blocajele, incercarile sunt proiectia starii tale interioare. La fel, daca schimbi ,,emisia”, daca lucrezi cu tine si iti regasesti echilibrul interior, atunci vei transmite o stare de pace, liniste si armonie. Iar cand emiti aceste vibratii, atunci si universul iti trimite lucruri, situatii si oameni buni, frumosi in viata.

Iata de ce ritualul acestei Luni Noi este foarte important pentru regasirea armoniei interioare, caci de la ea porneste toata starea noastra de bine. Prin regasirea echilibrului interior ne imbuntatim atat viata cat si relatia cu cei din jur.

Ritualul, geometria sacra si triadele

Pentru acest ritual vei face apel la puterea Geometriei Sacre. Ritualul il poti realiza oricand intre orele 00.00 -23.59 pe data de 8 februarie. Cel mai puternic moment astral, cea mai potrivita ora este ora 16.39 ora Romaniei, dar daca nu poti sa faci ritualul la ora aceasta, orice alta ora a zilei de 8 februarie este benefica. Identifica intai triada din care apartine zodia ta si citeste ritualul care corespunde acesteia.

Ritualul pentru Triada de Foc - Berbec, Leu, Sagetator

Daca te-ai nascut in semnul zodiacal al Berbecului, Leului sau Sagetatorului, atunci faci parte din Triada de Foc a zodiacului. Iata ritualul aferent acestei triade pentru regasirea echilibrului interior:

 • deseneaza pe o coala de hartie  un triunghi cu varful orientat inspre sus, de culoare  rosie. Incearca sa il desenezi cat mai mare, pentru ca el simbolizeaza planul tau exterior, lumea cu care interactionezi. Nu folosi rigla, traseaza liniile cu mana libera.
 • in interiorul triunghiului mare, deseneaza cu coloarea albastra un triunghi mai mic. Acest triunghi simbolizeaza fiinta ta, corpul tau fizic in raport cu lumea, cu societatea (reprezentata de triunghiul mai mare)
 • pune palma mainii stangi peste triunghiul mic, albastru.Pune palma mainii drepte peste inima. Inchide ochii. Respira adanc. Relaxeaza-te.
 • vizualizeaza cum triunghiul mic, albastru, se extinde. Liniile sale devin drepte, egale, armonioase. Respira adanc, pe masura ce triunghiul e extinde si se apropie de triunghiul mare, rosu. Vizualizeaza cum cele doua triunghiuri se  suprapun unul peste altul, se combina si din contopirea triunghiului albastru peste triunghiul rosu se formeaza un triunghi mare, frumos, cu linii groase, drepte, de culoare mov-violet. Integreaza triunghiul. Esti una cu triunghiul, el reprezinta echilibrul, pacea si sustinerea ta.
 • Cand te simti stapan pe tine, echilibrat si linistit, deschide incet ochii. Inseamna ca ai incheiat ritualul.

In cazul in care doresti sa interpretezi triunghiurile pe care le-ai desenat si sa le intelegi mai bine reprezentarea lor grafica, iata cateva explicatii:

 • va fi foarte dificil sa trasezi cu mana libera un triunghi cu linii perfect drepte. Fiecare linie a triunghiului mare, rosu,  simbolizeaza o conexiune a ta cu lumea exterioara. In cazul in care linia din dreapta a triunghiului este deformata,atunci inseamna ca ai o relatie proasta cu barbatii sau cu autoritatile din viata ta.
 • daca linia din stanga a triunghiului este deformata, atunci inseamna ca ai o relatie proasta cu femeile in viata ta sau cu posesiunile materiale. Poate iti este dificil sa primesti cadouri? Poate simti o senzatie de disconfort cand ti se fac complimente?
 • daca baza triunghiului mare este deformata, atunci inseamna ca iti este frica sa iti asumi identitatea personala in raport cu cei din jur.
 • daca linia din dreapta a triunghiului mic, albastru, este deformata, inseamna ca la nivel interior iti este frica, sau ai o reticienta in a interactiona cu barbatii din viata ta si de a accepta si integra vibratia ta masculina (care se manifesta de regula prin curaj, putere de decizie, ambitie, vointa sau perseverenta).
 • daca linia din stanga a triunghiului mic este deformata, inseamna ca ai o problema cu acceptarea partii tale feminine, cu integrarea vibratiei tale feminine (care se manifesta prin compasiune, rabdare, iubire, acceptare, iertare).

Ritualul pentru Triada de Pamant - Taur, Fecioara, Capricorn

Daca faci parte din semnul zodiacal al Taurului, Fecioarei  sau Capricornului, atunci apartii triadei de  pamant a zodiacului. Iata ritualul specific triadei de pamant, pentru regasirea echilibrului interior.

 • pe o coala de hartie, deseneaza un patrat mare, de culoare verde.Incearca sa il desenezi cat mai mare, pentru ca el simbolizeaza planul tau exterior, lumea cu care interactionezi. Nu folosi rigla, traseaza liniile cu mana libera;
 • in interiorul patratului mare, deseneaza cu coloarea maro un patrat mai mic. Acest patrat simbolizeaza fiinta ta, corpul tau fizic in raport cu lumea, cu societatea (reprezentata de patratul mai mare);
 • pune palma mainii stangi peste patratul mic, maro.  Pune palma mainii drepte peste inima. Inchide ochii. Respira adanc. Relaxeaza-te;
 • vizualizeaza cum patratul mic, se extinde. Liniile sale devin drepte, egale, armonioase. Respira adanc, pe masura ce patratul cel mic, maro, se extinde si se apropie de patratul verde. Vizualizeaza cum cele doua patrate se suprapun unul peste altul, se contopesc si se formeaza un patrat mare, frumos, cu linii groase, drepte, de culoare mov-violet. Integreaza patratul. Esti una cu patratul format, el reprezinta echilibrul, pacea si sustinerea ta;
 • cand te simti stapan pe tine, echilibrat si linistit deschide incet ochii. Inseamna ca ai incheiat ritualul.

In cazul in care doresti sa interpretezi patratele pe care le-ai desenat si sa le intelegi mai bine reprezentarea grafica, iata cateva explicatii:

 • va fi foarte dificil sa trasezi cu mana libera un patrat cu linii perfect drepte. Fiecare linie a patratului  mare, maro  simbolizeaza o coneziune a ta cu lumea exterioara. In cazul in care linia din dreapta a patratului  este deformata,atunci inseamna ca ai o relatie proasta cu barbatii sau autoritatile din viata ta. Poate nu iti place sa ti se ordone? Poate nu iti place sa te supui regulilor impuse de sefii tai?
 • daca linia din stanga a patratului  este deformata, atunci inseamna ca ai o relatie proasta cu femeile in viata ta sau cu posesiunile materiale. Daca baza patratului  mare este deformata, atunci inseamna ca iti este frica sa iti asumi identitatea personala in raport cu cei din jur;
 • daca linia de sus a patratului nu este dreapta, atunci ai de lucrat pe relatia cu spiritualitatea, cu divinitatea;
 • daca linia din dreapta a patratului  mic, maro, este deformata, inseamna ca la nivel interior iti este frica sau ai o reticienta in a interactiona cu barbatii din viata ta si de a accepta si integra vibratia ta masculina (care se manifesta de regula prin curaj, putere de decizie, ambitie, vointa sau perseverenta);
 • daca linia din stanga a patratului mic este deformata, inseamna ca iti este dificil sa iti accepti partea ta feminina (care se manifesta prin compasiune, rabdare, iubire, acceptare, iertare);
 • daca baza patratului mic este deformata, atunci iti lipseste ancorarea in realitate si increderea in tine;
 • daca linia de sus a patratului este deformata, atunci ai de lucrat mai mult pe dezvoltarea laturii tale artistice si pe sectorul intuitiei.

Ritualul pentru Triada de Aer - Gemeni, Balanta, Varsator 

Daca te-ai nascut in semnul zodiacal al Gemenilor, Balantei sau Varsatorului, atunci faci parte din triada de  aer a zodiacului. Iata ritualul specific triadei de aer pentru regasirea echilibrului interior.

Deseneaza pe o coala de hartie un romb mare, de culoare albastra. Rombul este o figura geometrica sacra de nivel foarte inalt, asa incat nu va mai fi nevoie sa desenezi nico alta figura geometrica pentru integrare. Cele doua linii superioare reprezinta lumea exterioara, in timp ce cele doua linii inferioare simbolizeaza lumea ta interioara. Deseneaza-l cat de mare poti.

 • pune palma mainii stangi in interiorul rombului.  Pune palma mainii drepte peste inima. Inchide ochii. Respira adanc. Relaxeaza-te;
 • vizualizeaza cum cele doua linii din partea de jos a rombului se unesc, se aliniaza si devin o singura linie dreapta;
 • vizualizeaza cum cele doua linii din partea de sus a rombului se unesc,se aliniaza si devin o singura linie dreapta;
 • vizualizeaza cum cele doua linii se suprapun una peste alta, formand o singura linie dreapta, groasa, de culoare violet. Esti una cu linia, si la fel cum linia se intinde la infinit, la fel si energia si vitalitatea ta este infinita. Esti sigur de tine, esti in echilibru cu tine, stii perfect ce vrei de la tine si de la cei din jur. Esti in echilibru si in pace;
 • cand simti ca ai atins starea de pace si echilibru, deschide ochii incet. Ritualul s-a incheiat.

In cazul in care doresti sa intelegi mai bine ce ai desenat, iata cateva explicatii, care, sper ca te vor ajuta sa intelegi mai bine semnificatia desenului pe care l-ai realizat:

 • Rombul, ca si figura geometrica, reprezinta uniunea dintre teluric si cosmic, dintre feminin si masculin;
 • daca linia din dreapta jos a rombului este deformata, inseamna ca la nivel interior iti este frica sau ai o reticienta in a interactiona cu barbatii din viata ta si de a acepta si integra vibratia ta masculina (care se manifesta de regula prin curaj, putere de decizie, ambitie, vointa sau perseverenta);
 • daca linia din stanga jos este deformata, inseamna ca ai o problema cu acceptarea partii tale feminine, cu integrarea vibratiei tale feminine (care se manifesta prin compasiune, rabdare, iubire, acceptare, iertare);
 • daca linia din dreapta sus este deformata, atunci iti lipseste ancorarea in realitate si increderea in tine;
 • daca linia din partea stanga sus a rombului este deformata, atunci ai de lucrat mai mult pe dezvoltarea laturii tale artistice si pe sectorul intuitiei.

Ritualul pentru Triada de Apa - Rac, Scorpion, Pesti

Daca te-ai nascut in semnul zodiacal al Racului, Scorpionului sau Pestilor, atunci faci parte din triada de  apa a zodiacului. Iata ritualul specific triadei de apa pentru regasirea echilibrului interior.

 • pe o foaie de hartie deseneaza un cerc mare, de culoare gri sau neagra. Pentru efectul de gri poti folosi un creion de scris. In interiorul cercului mare, deseneaza un cerc de culoare galbena, mai mic.
 • pune palma mainii stangi peste cercul cel mic.  Pune palma mainii drepte peste inima. Inchide ochii. Respira adanc.Relaxeaza-te;
 • vizualizeaza cum cercul mic, se extinde. Linia care il formeaza se transforma,  Respira adanc, pe masura ce cercul cel mic, galben, se extinde si se apropie de cercul gri (sau negru in cazul in care l-ai desenat folosind culoarea neagra). Vizualizeaza cum cele doua cercuri se suprapun unul peste altul, se contopesc si se formeaza un cerc mare, frumos, cu linii groase, drepte, de culoare argintie. Integreaza cercul. Esti una cu cercul format, el reprezinta echilibrul, pacea si sustinerea ta;
 • cand te simti stapan pe tine, echilibrat si linistit, deschide incet ochii. Inseamna ca ai incheiat ritualul.

In cazul in care doresti sa intelegi mai bine ce ai desenat, iata cateva explicatii, care, sper ca te vor ajuta sa intelegi mai bine semnificatia cercurilor pe care le-ai realizat:

 • semnele de apa (Racul, Scorpionul si Pestii) sunt semnele cele mai dificil de interpretat din tot zodiacul. Apa are trei forme de agregare (lichida, solida, vapori) si, in plus, are capacitatea de a lua forma vasului in care este turnata. Spre deosebire de celelalte triade, care au delimitate clar in structurile lor vibratia masculina si vibratia feminina, in cazul semnelor de apa cercul exterior reprezinta relatia cu societatea, in timp ce cercul interior reprezinta imaginea cu sinele; cum este foarte greu de realizat un cerc perfect trasandu-l cu mana, te invit, cand vizualizezi modul in care ai desenat cercurile sa privesti unde este mai ,,tesit”, mai tremurat desenat;
 • imparte vizual pagina in doua; priveste intai cercul exterior: daca este mai tremurat in partea dreapta, atunci ai de lucrat pe tema acceptarii barbatilor si relatiei cu barbatii in viata ta; daca este mai tremurat sau are iregularitati in partea stanga, atunci ai de lucrat tema acceptarii femeilor in viata ta;
 • priveste apoi cercul cel mic, care reprezinta sinele tau, lumea ta interioara.
 • imparte din nou, vizual, cercul in doua: daca este mai tremurat sau linia nu este foarte dreapta in partea stanga, atunci ai de integrat si de acceptat propria feminitate. Iti reamintesc faptul ca feminitatea guverneaza intuitia, sensibilitatea, creativitatea, rabdarea, compasiunea;
 • daca cercul nu este simetric in partea dreapta, atunci ai de integrat si de acceptat propria ta masculinitate, curajul, puterea de decizie, ambitia si determinarea.

Asa sa fie!

Lecturi optionale despre Luna Noua si Triade

Daca insa te intereseaza sa aflii mai multe informatii despre Luna Plina, Triade si Ingerii, iti recomand urmatoarele articole: