Ritualul de Luna Plina — 29 august

Pe 29 august 2015 Luna Plina se va produce pe axa Fecioara- Pesti. De data aceasta data, vei face ritualul Lunii Pline folosindu-ti mintea. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-I urmezi:

 • Pasul 1 — Relaxare  la ora 20.35 ora Romaniei, te asezi intr-o pozitie confortabila, intr-un loc unde te poti relaxa fara sa fii deranjat; inchizi ochii pret de cateva secunde, urmarind respiratia care devine egala, normala, echilibrata. Daca esti in strainatate scazi sau aduni diferenta de fus orar dintre tara unde te afli si Romania. De exemplu, daca esti intr-o tara care e cu o ora in urma, scazi o ora din 20.35 si obtii 19.35) te relaxezi, indiferent de locul unde te aflii.
 • Pasul 2  Vizualizarea — cu ochii mintii vizualizezi cum se apropie de tine un bol de culoarea cuprului. In el incepi sa arunci mental toate gandurile negative legate de oameni care te-au ranit sau situatii neplacute prin care ai trecut. Cand ai terminat de aruncat in bol tot ce aveai pe suflet, imagineaza-ti cum bolul se indeparteaza incet incet pana cand dispare. Ia-ti tot timpul de care ai nevoie pentru a arunca in bol tot ceea ce-ti doresti.
 • Pasul 3  Lumina  Infasoara-te mental intr-un val de lumina — aceasta lumina poate fi aurie, argintie, dupa preferinta, si rosteste in gand, de 5 ori: ,,Sunt protejat si ferit de tentatiile trecutului. Nimeni si nimic negativ nu ma atinge. Sunt puternic”.
 • Pasul 4  Reintoarcerea  Deschide treptat ochii si te vei intoarce-te la viata ta de zi cu zi. 

Daca ai luat in serios ritualul, rezultatele se vor vedea foarte repede. 

Sfaturi pentru toate semnele din Zodiac

Inainte de a citi sfaturile, da-mi voie sa iti explic cum sa lecturezi aceasta parte. Urmareste observatiile facute pentru zodia ta, insa,daca iti cunosti ascendentul, citeste informatiile si de la zodia din care face parte ascendentul tau. Astfel, vei avea o dubla putere, cea data de zodie si cea data de ascendent. 

In continuare,  iti voi prezenta lista cu domeniile de viata cele mai bine sustinute in aceasta perioada sa iti rezolvi problemele cu trecutul, in functie de zodia ta si de ascendent. Vizualizand episoadele care te frustreaza legate de temele prezentate in functie de zodie si ascendent, le poti arunca in bol pe toate. Iar daca nu iti cunosti ora nasterii si implicit nu iti cunosti ascendentul, nu e nicio tragedie pur si simplu e limitezi la zodie (desigur poti adauga mental in bol orice altceva doresti, e doar liberul tau arbitru si manifetarea imaginatiei). 

 • Berbec, Leu, Sagetator — poti rezolva/lucra pe tema fricilor si blocajelor legate de afirmarea personala, afaceri si iubire ( fraza recomandata: ,,arunc in acest bol toata suferinta adusa de timiditate, toate blocajele care apar in calea afacerii mele”. Sau: ,,arunc in acest bol toata neimplinirea in iubire, singuratatea, etc” );
 • Taur, Fecioara, Capricorn  poti rezolva/lucra pe tema fricilor si blocajelor legate de locul de munca, prestatie sociala, recunoastere sociala si sanatate ( fraze recomandate: ,, arunc in acest bol toata incompetenta, toate erorile si greselile pe care le-am facut la locul de munca si care mi-au adus frustrari si limitari” sau : ,, arunc in acest bol toat timiditatea care ma impiedica sa ma mnifest plenar” sau ,,arunc in acest bol toata boala, suferinta fizica si mentala care ma opreste din evolutie”);
 • Gemeni, Balanta, Varsator  poti rezolva/lucra pe tema fricilor si blocajelor legate de comnicare defectuoasa, minciuni,tradari, inselat, parteneriate proaste ( poate fi vorba si de casnicie, dar si de asocieri gresite)- ( fraze recomandate: ,,arunc in acest bol toata suferinta cauzata de tradarea, inselaciunea, dualitatea partenerului meu” –fie ca e vorba de relatie intima sau colaborare sociala. Aici vizualizezi persoana care te-a tradat. Sau: ,,arunc in acest bol esecul cauzat de parteneriate si asocieri proaste”);
 • Rac, Scorpion, Pesti  poti rezolva/lucra pe tema fricilor si blocajelor legate de relatia cu familia, pierderea partenerului, depresiile si dependentele -de la dependenta de alcool,alimente, fumat, pana la dependente de persoane si situatii nefericite. (fraze recomandate: ,,arunc in acest bol depresia si orice alta manifestare de natura anxioasa”, sau ,,arunc in acest bol toata dependenta de dulciuri/sarat/ alcool, etc”.

Frazele sugerate sunt doar exemple, tu iti stabilesti exact formularea din fraza si poti pune cate fraze doresti. Ideea e ca trebuie sa debarasezi si sa arunci in primul bol mental tot balastul, insa nu uita sa aduci apoi catre tine noul bol, in care iti pui dorinte (daca ai uitat ce ai de facut, reciteste introducerea articolului). Bafta in toate tuturor si sa avem succes in lupta cu dragonul interior!

Cateva cuvinte despre Luna Plina

Luna este cel mai apropiat corp ceresc de Pamant. Iata de ce vibratia ei poate fi folosita pentru a ne echilibra si armoniza. Nu este nimic nou in asta, energiile ei au fost folosite de oameni de mii de ani ( de la cultura indiana la cea azteca, la budism sau mohamedanism). Pana si noi, folosim fara sa constientizam vibratia ei ( ziua de Luni ii poarta numele si este ziua in care trecem la treaba, reincepem un nou ,,ciclu” de viata de 7 zile; ba chiar englezii au dat numele capitalei lor, Londra, dupa Luna, deoarece Lun-dinium, adica ,,orasul lunii” in latina a devenit una din capitalele cele mai cunoscute ale lumii).

In fiecare luna calendaristica, se creeaza configuratia de Luna Plina, care are o alta conotatie energetica. O Luna Plina in Berbec ne aduce energia finalizarilor bruste, o Luna Plina in Taur concretizarea si stabilizarea lumii materiale, etc.

Afla mai multe despre Luna Plina si ritualurile 

 • Ritualurile si vrajitoria
 • Eclipsa de Luna Plina — 28 septembrie 2015
 • Ritualul de Luna Plina — 28 septembrie 2015