Ritualul lunii pline pentru eliberarea de trecut

Se spune despre creierul nostru ca proceseaza realitatea prin intermediul hologramelor. Incearca sa te gandesti la un obiect, de exemplu un elefant roz si imediat va aparea imaginea animalului in mintea ta. Creerul formeaza imagini, iar imaginile se conecteaza la exterior, devenind un magnet pentru energii. Ador energia, pentru ca nu se disipa niciodata, nu are polaritate si, mai ales este infinta, deci e la indemana oricui, fara opreliste. Energia nu stie ce e bine si ce e rau si, mai ales, nu are constiinta. Conteaza cu ce o inzestrezi tu, cel care o modeleaza. Iar daca nu pastrezi algoritmul de baza—adica intentia pe care ai pus-o, dorinta pe care ai manifestat-o, atunci energia revine la starea ei de neutralitate, stagnand si nefacand nimic pentru tine.

Te invit de aceasta data sa modelezi energia cu informatia eliberarii de trecut, mai ales de relatiile nefolositoare si neproductive.

De ce ai nevoie ...

Iata care sunt lucrurile de care ai nevoie pentru efectuarea acestui ritual de Luna Plina: de o hartie, de un pix de culoare neagra sau albastru inchis, de chibrituri, de o lumanare, de doua boluri (castroane) si de apa (este Luna Plina, iar luna este in directa corelatie cu apa).

Ar fi de dorit sa faci acest ritual in aer liber insa daca nu este posibil acest lucru, atunci poti realiza ritualul in casa langa o sursa de apa, respecti bucatarie sau baie. Recomand baia pentru ca acumularea energiei apei este mai puternica acolo. Opreste-ti telefonul pentru cateva minute pentru ca ei avea nevoie sa te concentrezi.Scopul este sa scapi de persoanele acelea nesuferite din viata ta si cu siguranta nu vei reusi acest lucru daca la cinci minute va trebui sa raspunzi la telefonul care are obiceiul sa sune intotdeauna cand ai ceva important de facut.

Cand poti sa faci ritualul

Ar fi de dorit sa il faci la ora producerii Lunii Pline, adica ora 14.05 ora Romaniei (ora 12.05 UTC, GMT/ 13.05 CET). Imi imaginez insa ca nu e tocmai simplu pentru toata lumea sa faca un dus in miezul zilei. Nu uita ca Luna Plina are forta de manifestare vreme de trei zile (pe 26, 27 si 28 Octombrie), asa incat in orice moment al uneia dintre aceste zile poti sa faci acest ritual.

Ritualul pas cu pas

Curata-ti energia vitala — Imagineaza-te stand sub un dus puternic (poti chiar sa faci un dus real), sub o cascada sau innotand cu forta intr-un rau sau intr-o mare. Este important sa vizualizezi apa ca fiind de culoare argintie. In plus, apa trebuie sa fie puternica, nu vijelioasa, insa suficient de energica incat prin forta sa sa scoata din tine si sa ia cu ea toata negativitatea pe care ai acumulat-o. Vizualizeaza energia negativa acumulata ca urmare a relatiei sau relatiilor negative, apoi imagineaza-ti ca apa de culoare argintie o elimina, o disipa, o curata.

  1. Creaza-ti spatiul sacru — Daca esti afara aduna pietricele, betisoare, frunze si imagineaza-ti ca sunt mici ofrande aduse Lunii. Zeii trebuie imbunati, nu? Toate religiile fac asta: crestinii dau de pomana sau aprind lumanari, musulmanii si evreii fac zeciuiala, budistii aprind betisoare parfumate). Lasa-ti imaginatia sa lucreze, poti oferi Lunii orice doresti tu, de la flori sau cristale sau pietre semipretioase la fumul aromat al betisoarelor parfumate, de la lumina unei lumanari de culoare alba sau argintie pana la o sticla de apa varsata pe pamant sau intr-un ghiveci cu flori. Daca esti in interiorul casei este foarte important sa gasesti o camera linistita unde sa nu fii deranjata de niciun intrus (recomandam baia sau bucataria, dar daca sunt prea mici si nu ai spatiul necesar atunci poti alege o alta camera). Pe podea aseaza ofrandele, oricare ar fi ele; te poti inspira din ce am scris mai sus. Ulterior le poti folosi, insa e nevoie de un gest simbolic adresat Lunii.
  2. Aprinde lumanarea — Umple unul din boluri cu apa si plaseaza Lumanarea si cele doua boluri (cel plin cu apa si cel gol) in fata ta.
  3. Respira adanc de trei ori — Respiratia are un rol extrem de important in orice ritual pentru ca ea face ca energia sa se manifeste in fiecare celula a corpului. Inspira, expira, fara graba, in liniste si pace.
  4. Scrie si citeste — Apoi incepe sa scrii pe foaia de hartie numele sau poreclele persoanelor cu care nu mai doresti sa pastrezi niciun contact, sau cu care nu iti doresti conflicte, ci doar o relatie linistita si distanta. Dupa ce termini de scris numele, mai poti adauga pe foaia respectiva la ce obiceiuri sau credinte sau programe nesanatoase doresti sa renunti. Cand ai terminat de facut lista, semneaza-te si dateaza pagina. Respira adanc inca o data, reciteste lista si rosteste cu voce tare ,,sunt pregatita sa las toate acestea in urma. Chem energia Lunii, chem energia arhanghelilor, chem energia ingerului pazitor sa ma sustina in procesul meu de eliberare si transformare.Aici si acum!”. Accentueaza ,,aici si acum” deoarece este o formula magica foarte puternica, ce da energiei o temporizare.
  5. Focul — Aprinde un colt al paginii/paginilor la lumina lumanarii apoi arunca in bolul gol foaia. Priveste foaia cum arde si imagineaza-ti ca fumul care se inalta poarte cu el dorinta ta. Te invat un secret: urmareste cu atentie culoarea fumului degajat. El reprezinta energia negativa care te consuma. Cu cat e mai negru cu atat te consuma mai mult. Urmareste viteza cu care arde foaia si daca in timpul arderii se contorsioneaza, sau ramane intinsa. Cu cat arde mai greu, cu cat flacara palpaie mai mult, cu atat tu nu doresti sa te debarasezi de oamenii sau situatiile respective. Cu cat arde mai lin, mai repede si mai frumos, cu atat esti mai pregatit sa scoti acele energii din viata ta. Nu uita ca ritualul este sincer, nu minte, asa incat foaia de hartie este barometrul care te ghideaza in evaluarea ta interioara.

La final, dupa ce coala a ars in intregime, pune-ti mainile in vasul cu apa ca si cum te-ai spala si ai indeparta toata energia negativa acumulata. Scoate mainile din apa, fara sa le stergi. Inchide ochii si inalta o rugaciune specifica religiei din care faci parte. Daca nu crezi in ceva anume, pur si simplu multumeste energiei Lunii si a Mamei Pamant ca au contribuit la eliberarea ta. Mai asteapta cateva minute in liniste, cu calm si impacare. Esti bine, esti linistit, esti impacat.

Energiile isi vor face treaba vreme de 28 de zile. Iti vor trimite semne, iti vor da vise premonitorii, senzatii, intuitii speciale. Tine cont de ele!

Asa sa fie!

Articole despre Luna Plina 

  • Luna Plina 27 octombrie
  • Ritualul de Luna Plina ... (28 septembrie)
  • Eclipsa de Luna Plina (27 septembrie)
  • Fazele Lunii in 2015