Zodiile si riscul de a pierde ...

In articolul Luna Plina - 16 octombrie 2016 v-am povestit despre aspectele astrologice ale acestui eveniment. De aceasta data, te invit sa citesti, in functie de zodia din care faci parte, domeniul de viata in care risti sa suferi pierderi materiale, sa fii talharit, pacalit, escrocat si in care iti recomand maxima prudenta.

BERBEC        

Relatia cu avocatii, casnicia, contractele de lunga durata sau persoanele noi pe care le intalnesti intre 16 Octombrie -14 Noiembrie, s-ar putea sa fie zonele cele mai afectate decizional, unde poti suferi cele mai mari pierderi financiare, unde poti fi pacalit si escrocat.

TAUR

Atentie la achizitiile imobiliare pe care urmeaza sa le faci in aceasta perioada deoarece s-ar putea sa nu fie cele corecte. Acelasi lucru este valabil in cazul in care doresti sa iti cumperi mobila in casa, sa faci curatenie generala sau sa iti iei un apartament cu chirie.

GEMENI

Relatia cu strainatatea este afectata si nu conta prea mult pe intuitia ta, deoarece poate fi destul de serios afectata. In cazul unui proces s-ar putea ca partea adversa sa aiba niste carti ascunse in maneca pe care nu te asteptai sa le puna pe masa.

rac-leu-fecioara

RAC

S-ar putea sa fii vulnerabil sau escrocat, pacalit pe sectorul relatiilor de lunga durata.Aici intra casnicia, asocierile, parteneriatele de lunga durata, dar si in Casa relatiei cu sefii. S-ar putea ca acestia sa-ti zambeasca in fata, insa pe la spate sa prefere o alta persoana.

LEU

Cele mai mari dezamagiri le poti suferi in relatia cu prietenii, asociatii, colaboratorii tai. Nu te astepta ca persoanele importante pe care te bazezi sau oamenii care ti-au promis ca te vor ajuta sa si puna in practica gandurile. In realitate vor juca la dublu si vor incerca sa te pacaleasca.

FECIOARA

Povestile de iubire s-ar putea sa-ti dea ceva batai de cap in aceasta perioada, la fel si afacerile pe care le gandesti sau pe care ti le doresti sa le incepi. S-ar putea ca prietenii sa nu fie intru totul corecti in raport cu tine.

balanta-scorpion-sagetator

BALANTA

Intuitia vis a vis de afacerile pe care le desfasori si partenerii tai s-ar putea sa dea gres in aceasta perioada. Pregateste-te pentru tot felul de surprize aparute pe neasteptate care te vor face sa bagi mana adanc in buzunar pentru a plati eventuale reparatii, stricaciuni, pagube, amenzi etc.

SCORPION

Iti recomand sa fii prudent in relatia cu bancile si cu contractele sau imprumuturile pe care le ai la aceste institutii. Risti sa semnezi un contract defavorabil tie sau sa cazi victima promisiunilor unor ,,specialisti" financiari si sa te coste destul de scump aceste erori.

SAGETATOR

Maniera in care comunici s-ar putea sa-ti aduca multe batai de cap in aceasta perioada. Oamenii cu care interactionezi nu vor fi cei mai diplomati si modul in care isi vor exprima punctul de vedere te va rani, de multe ori, profund. Iti recomand ca in aceasta perioada sa-ti tragi pe tine o armura si sa nu pui la suflet chiar toate vorbele care ti se vor adresa penru ca multe vor fi rautacioase si neadevarate.

capricorn-varsator-pesti

CAPRICORN

Relatia cu barbatii—indiferent daca esti femeie sau barbat—este destul de proasta. Drumurile nu-ti sunt cele mai favorabile, insa nu ai o predispozitie catre accidente extrem de grave. Totusi, ar fi bine sa fii atent la modul in care te manifesti in trafic, fie in postura de sofer, fie in cea de pieton, pentru ca predispozitia catre amenzi este ridicata. Poti fi pacalit in discutii, negocieri, iar promisiunile care ti se fac nu vor fi respectate.

VARSATOR 

Nu te mai baza atat de mult pe colegii de munca, pe prieteni si pe apropiatii care iti dau sfaturi. Acestea nu sunt dintre cele mai corecte si din acest motiv, aflat sub influenta unor pareri gresite, sa iei si tu deciziile incorecte.

PESTI

Te bazezi prea mult pe cei din jur si in aceasta perioada s-ar putea sa inveti o lectie amara transmisa de acestia. Nu esti foarte bine sustinut pe sectorul afaceri, relatia cu copiii si cu partenerul de iubire. Persoanele apropiate nu vor juca corect in raport cu tine si ai grija ca obiectivul lor principal s-ar putea sa fie pozitia pe care o ocupi, relatiile pe care le ai sau banii de care dispui. Evita sa dai sfaturi, sa manifesti pareri, sa iti pui inima pe tava in fata tuturor in aceasta perioada.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Editor: Ana Bodaproste

Lecturi de Luna Plina (16 octombrie 2016)