Astrograma zilei Sf.Andrei

Sarbatoarea Sfantului Andrei este una magica in care se impleteste vibratia lumii nevazute cu cea a lumii in care traim. Daca in alti ani accentul cade pe sectorul relatiilor, pe oportunitatea crearii energiilor potrivite pentru intalnirea sufletului pereche sau a unui partener potrivit, anul acesta este unul cu totul diferit.

Tensiunile continua ...

Asa cum ai putut citi in articolul despre Luna Noua 29 noiembrie 2016, de aceasta data putem afirma ca umanitatea se afla intr-un moment de rascruce in care confuntarea dintre bine si rau, dintre pozitiv si negativ este extrem de mare si cu siguranta o simti si tu. Aceasta confruntare se traduce in planul fizic al umanitatii prin senzatii de oboseala, nervozitate, stari de lesin, incapacitatea de a vedea cu claritate si de a gandi rapid adaptandu-ne situatiilor nou aparute in viata noastra.

Tensiunea pluteste peste tot si multi au putut constata ca se inregistreaza tot mai multe decese in randul poulatiei in aceasta perioada. Acest lucru se intampla deoarece are loc un schimb energetic intre generatii. De multe ori s-a afirmat de-a lungul istoriei ca odata la 25.000 de ani un stol de suflete paraseste planeta pentru a lasa altul sa vina. Ei bine, acest lucru se produce deja, iar noi suntem martorii transformarilor planetare, transformari pe care le resimtim deopotriva in relatiile de familie si sociale, dar si pe plan politic, si chiar global.

Trasformari la nivelul constiintei ...

Astrograma zilei Sfantului Andrei ridicata, mai ales, pentru spatiul romanesc, pentru persoanele nascute in Romania, indica faptul ca in urmatoarele 12 luni de pe data de 30 Noiembrie 2016-30 Noiembrie 2017 vom trece printr-o serie de transformari planetare, mai ales la nivelul constiintei interioare, sistemul de valori ne va fi pus la incercare. Mercur aspectat in aspect benefic cu Uranus, Planeta surprizelor, ne va aduce placerea de a ne folosi mintea, de a descoperi altfel de solutii la problemele care apar.

Va trebui sa ne pregatim pentru schimbari neasteptate de situatii. Cu totii vom experimenta lectia adaptabilitatii in urmatoarele 12 luni. Cand vom spune ca lucrurile au intrat pe un fagas normal si putem sa ne bucuram de liniste si pace imediat se transfomra totul in viata noastra si a celor din jur.

Vom fi orientati catre zona materiala, iar grija zilei de maine se va intensifica mult. Se vor amplifica emotiile legate de raportarea la bani, aceasta intamplandu-se deoarece Pluton, Planeta Fricilor si Venus, Planeta Finantelor, se suprapun intr-un aspect de conjunctie.

Incercari pentru cupluri si armonizarea relatiilor

Iubirea si relatiile vor fi si ele supuse unor incercari din care vor iesi biruitoare doar cuplurile care sunt bazate pe iubire si respect. Cuplurile care s-au format pe baza unor interese fianciare, pe baza unor minciuni nu vor putea rezista si in urmatoarele luni s-ar putea destrama.

Este o harta care ne invata sa ne centram pe noi, sa ne schimbam sistemul de valori, sa ne adaptam ritmului alert in care se dezvolta umanitatea si sa ne cautam in interior resursele de pace, armonie si liniste. Iti recomand in anul acesta cuprins intre doua sarbatori ale Sfantului Andrei sa lucrezi la armonizarea emotiilor. Cu cat vei fi mai nonemotional si mai putin impresionabil, cu atat vei reusi sa supravetuiesti unui an deosebit de incarcat.

Ne asteptam la schimbari profunde, atat in activitatea colectiva, cat si in lumea politica la nivelul tarii nostre si la nivel mondial. Este o harta a zilei Sfantului Andrei care ma ingrijoreaza destul de mult si nu pot sa te invit decat la rabdare, cumpatare si echilibru emotional. Iata de ce, pentru aceasta zi iti propun Ritualul Sf. Andrei pentru pace interioara si echilibru emotional. In plus, ai ca alternativa Ritualul Sf. Andrei de protectie pentru toate zodiile

Lecturi pentru ziua Sf.Andrei ...