Inceputul sfarsitului?

Cred ca nu numai eu am observat ca in ultima perioada destinul a inceput sa rapeasca tot mai multe suflete, in imprejurari violente si tragice. Conflictele din Orientul Mijlociu, exodul migrantilor Sirieni care au invadat Europa, ziua dramatica in care a avut loc incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti, Romania, aceeasi zi dramatica cand s-a prabusit avionul rusesc pe teritoriul Egiptean. Multi au crezut ca s-a terminat, insa lumea este data din nou peste cap de un val de atentate produse simultan in Franta-Liban-Tunisia-Somalia-Kuwait in jurul datei de 13 Noiembrie (zi neagra pentru umanitate).

Sa reluam un pic firul evenimentelor, conform informatiilor obtinute din presa, din reportajele  si comentariile difuzate de respectabilele posturi de stiri CNN, BBC sau TF1.

 • Pe 12 Noiembrie 2015, doi atentatori sinucigasi s-au detonat in Bourj el-Barajneh, o suburbie a Beirutului, locuita mai ales de catre musulmanii Shiiti. Se estimeaza ca au murit pana acum 41 de oameni, insa numarul victimelor va creste din cauza ranilor suferite. Atacul a fost revendicat de catre gruparea ISIS;
 • In aceeasi zi un barbat a incercat sa detoneze o fabrica de benzina din apropiere de Lyon in sud-estul Frantei;
 • 25 de oameni au murit si 202 au fost raniti intr-un alt atac, organizat la o bază militară din Somalia,crescand astfel numarul victimelor nevinovate;
 • Un barbat a fost atacat, agresat si decapitat intr-o uzina din Grenoble, Franta, de doua persoane purtand insemnele Statului Islamic;
 • 38 de turisti nevinovati si-au pierdut viata intr-un atentat produs in nordul Tunisiei. Atentatul a fost revendicat de Statul Islamic;
 • la cateva ore de la atentatul din Tunisia, un atacator sinucigas s-a detonat intr-o moschee Shiita din Kuweit. Atacul s-a soldat cu 25 de morti si mai bine de 200 de raniti. Din nou, revendicarea atentatului vine din partea ,,Provinciei Najd a Statului Islamic”, o noua ramura a gruparii teroriste Statul Islamic;
 • Iar pe 13 Noiembrie, capitala Frantei, Parisul, a fost zguduita de nu mai putin de sase atacuri simultane cu bomba, care au ucis  cel putin 150 de oameni. 

In prezent, conform informatiilor publicate in mass media, nu este clar daca exista o legatura concreta intre atacurile produse, deoarece este bine stiut ca de multe ori gruparile teroriste revendica atacuri doar pentru a face un exercitiu de putere. Totusi, nu este intamplatoare declaratia purtatorului de cuvant al gruparii Statul islamic, Abu Mohammed al-Adnani,care, intr-o inregistrare afirma ca luna sfanta musulmana, marcata de inceputul postului Ramadan, va incepe aducerea de  pedepse aspre asupra ,,necredinciosilor”.

 

Momente tensionate semnalate de astre

 

In lumina acestor informatii, pe fundalul unei tensiuni din ce in ce mai crescute, am ridicat astrograma acestei perioade, stabilind ca punct de reper central ziua de 13 Noiembrie, care ar repezenta punctul maxim de escaladare al conflictelor.Precizez ca indiferent de locul unde ne aflam pe pamant, de tara unde suntem localizati, planetele erau dispuse in aceeasi configuratie, influentandu-ne pe toti in acelasi mod. Eu am selectat ora Bucurestiului, deoarece suntem romani iar siteul este unul romanesc, insa, repet, aspectele planetare raman identice pentru orice colt de lume. 

Luna, planeta emotiilor se afla intr-un aspect complicat, de cuadratura cu Marele Benefic, Jupiter. Aceasta va conduce cu siguranta la inflamarea spiritelor, iar marea masa a populatiei va reactiona la unison, condamnand vehement atacurile. Din pacate, acest aspect astrologic indica si faptul ca urmeaza adancirea segregarii religioase, ridicandu-se din ce in ce mai mult bariere intre lumea crestina si cea musulmana. Tinand cont ca Jupiter, Marele Benefic, este si planeta relatiei cu Dumnezeu, iar conflictele au fost declansate de Statul Islamic, grupare de sorginte musulman radicala, este un mare semnal de alarma pentru teroristi. Jupiter ii avertizeaza ca acestia nu numai ca incalta regulile divine, ci si risca sa declanseze un conflict si mai mare, pe care nu il vor putea gestiona.

Apogeul atacurilor a avut loc Vineri, 13 Noiembrie, moment in care se celebra ziua zeitei Venus. In plus, ofensa adusa zeitei este maxima, deoarece cele  atentate finale, cele mai sangeroase, s-a desfasurat  in orasul zeitei, Paris. ,,Par Is” inseamna ,, Lui” sau ,,Pentru Is”, iar ,,Is” este numele real al zeitei egiptene ,,Isis”, care este una din ipostazele zeitei Venus. Cu siguranta ca zeita este mai mult decat infuriata. In plus Pluton—Planeta Mortii, isi cere si ea sacrificiile sale pentru ca a fost detronata de la statul de Planeta la cel de Planetoid, iar Uranus—Planeta Rebeliunii care aspecteaza acum foarte puternic zona Orientului Mijlociu se bucura in semnul combativ al Berbecului de haosul pe care l-a declansat.

Din pacate mai avem si alte aspecte negative. Este vorba despre cuadratura dintre Pluton—Planeta Mortii si Venus—planeta iubirii, dar si  aspectul extrem de tensionat dintre Pluton Uranus—planeta surprizelor si a rebeliunii, manifestat intre sectoarele afacerilor si strainatatii. Aceste aspecte indica mai multe lucruri:

 • Atacurile teroriste nu vor inceta nicicium, ci vor continua;
 • Urmeaza o perioada de destabilizare economica generala, in care Venus ne va lovi pe toti financiar;
 • Ne asteapta o perioada de conflicte atat inter-etnice cat si religioase;
 • In urmatorii doi ani, pana la sfarsitul anului 2017 harta geo-politica a lumii va suferi schimbari majore, polii de putere fiind reimpartiti.

La finalul analizei momentului prin care trecem, aspectul tensionat dintre Saturn— procurorul zodiacului si Neptun—Planeta Intuitiei indica faptul ca autoritatile vor fi depasite pe termen scurt si mediu de situatie. Vor anticipa cu dificultate riscurile, de multe ori vor fi luate pe nepregatite si le va fi destul de dificil sa gestioneze situatiile de criza. Totusi, pe termen lung, sa nu uitam ca Jupiter—Marele Benefic tranziteaza acum semnul Fecioarei, un semn al ordinii si disciplinei.

paris

Solutia ca sa fie depasit acest moment dificil politic, emotional, mental, este ca societatea civila si clasa politica sa lucreze la unison, sa faca front comun. Va fi nevoie de multa ordine si disciplina pentru a se reinstaura ordinea si echilibrul, insa nu este imposibil sa se realizeze asta, cu conditia, repet, ca toate fortele sa lucreze la unison.

Editoriale Roastrlog.com