Chiron si harta natala (1)

Daca in cele doua articole anterioare (Misterele lui Chiron si Vindecarile lui Chiron), va povesteam despre aspectele ce tin de mitologie, simbolistica si astronomie, acest articol este primul care-l analizeaza din perspectiva astrologica. Mai intai de toate, vreau sa-ti mai reamintesc ca in astrograma natala, Chiron ne indica zona in care evenimentele vietii ne vor oferi lectii de asimilat si ne vor ajuta sa devenim o persoana mai buna. 

Parcursul lui Chiron pe orbita lui Saturn. Sursa: LunarPlanner

Parcursul lui Chiron pe orbita lui Saturn. Sursa: LunarPlanner

Aceste experiente ne pot influenta profund pe toti, atat la nivel particular, personal, cat si la nivel general, de comunitate.

Pozitionarea lui Chiron in semnul zodiacal, in Casa astrologica, ne va indica ce lectii de viata avem de asimilat.

De fapt, daca ar fi sa rezumam si sa sumarizam prezenta lui Chiron in viata noastra, atunci il putem defini ca asteroidul care vindeca, ajutandu-l, la randul nostru, prin faptele noastre sa-i vindecam si pe cei din jur.

 

RoAstrolog iti pune la dispozitie tabel unic in Romania, cu tranzitele lui Chiron prin semnele zodiacale si cu perioadele de retrogradare

Cum te ajuta tabelul tranzitelor lui Chiron

Chiron face inconjurul tuturor semnelor zodiacale vreme de 50 de ani.  Am calculat acest tabel special pentru tine pentru a identifica mai usor in ce zodie si in ce forma de deplasare (directa sau retrograda) se afla Chiron in momentul nasterii tale. Pentru a afla in ce zodie ai Chiron, cauta in tabel anul nasterii tale si vei identifica cu mare usurinta zodia in care se afla.

Ce inseamna  “Chiron in mers direct” si  “Chiron retrograd?”

Dupa cum vei vedea, in tabelul prezentat mai jos Chiron are doua forme de manifestare: in mers direct si in mers retrograd. Pentru a intelege mai bine interpretarea tranzitului (trecerii) luni Chiron prin semnele zodiacale ar fi de dorit sa stii ca:

  • daca te-ai nascut cu Chiron in mers direct, atunci incercarile si provocarile vietii vor fi mai mici, vor avea o intensitate mai scazuta, sau tu personal le vei percepe ca fiind minore; 
  • daca te-ai nascut cu Chiron in miscare aparent retrograda, atunci viata iti va aduce lectii mai dure, va trebui sa faci apel la toata forta ta interioara pentru a invata lectiile date de Chiron.

In continuare, te invit sa studiezi tabelul si sa identifici in ce semn zodiacal se afla Chiron in momentul nasterii tale. Dupa ce ai identificat, citeste articolul asociat semnului zodiacal in care se afla Chiron in ziua in care te-ai nascut.   

chiron-anii 40
chiron-anii 50
chrion-anii 60
chiron-anii 70
chrion-anii 80
chiron-anii 90
chiron-anii 2000

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Editor: Ana Bodaproste

Lecturi despre Chiron, zodiile si harta natala ...

Urmareste articolele noastre, unde iti vom explica, in functie de fiecare semn zodiacal, influentele lui Chiron in harta ta natala: