Culorile zodiilor pentru noaptea Anului Nou

Asa cum bine stiti, cele mai multe articole pe care le scriu pornesc ca urmare a intrebarilor voastre, a discutiilor mele cu prietenii apropiati, sau a propriilor mele experiente de viata. De aceasta data insa, am sa raspund unei intrebari care m-a asaltat in ultima vreme. Ce culori ar trebui sa poarte zodiile pentru a-si activa norocul in anul urmator. Asadar, in cele ce urmeaza am va povestesc despre culorile care activeaza punctul tau de noroc pentru anul care vine, dar si sectorul de viata care este potentat prin purtarea acestora.

Inainte insa de a va povesti despre ce culori ar trebui sa poarte zodiile in noaptea de Anul Nou, trebuie sa fac o precizare care cu siguranta va linisti doamnele si domnisoarele care au decis deja tinuta de Revelion. Asadar, daca vestimentatia pe care deja ti-ai ales-o pentru Anul Nou nu are in ea culoarea indicata in acest articol nu trebuie sa te ingrijorezi. Pur si simplu poarta in poseta, in buzunar o bucatica de hartie, un servetel sau un accesoriu care sa aiba culoarea zodiei tale. Nu este nevoie sa o ai expusa la vedere, important este sa ai culoarea respectiva asupra ta.

berbec

BERBEC

Culoarea recomandata este verde inchis. Aceasta culoare iti activeaza sectorul relatiilor de lunga durata si al casatoriei. De asemenea, iti activeaza in 2017 sectorul castigurilor materiale.

taur

TAUR

Culoarea recomandata este rosu deschis. Aceasta culoare iti activeaza intuitia in 2017 si capacitatea de a face diferenta intre intentiile la vedere si intentiile ascunse ale celor din jur. Aceeasi culoare iti activeaza sectorul relatiei cu bancile si al relatiei cu persoana iubita.

gemeni

GEMENI

Culorile recomandate a fi purtate in noaptea dintre ani este rosul inchis, visina putreda sau auriu. Aceste culori iti activeaza sectoarele calatoriilor, al relatiei cu divinitatea si al studiilor inalte. In cazul in care ai de trecut anul viitor examene importante sau urmeaza sa treci printr-o serie de evaluari cea mai potrivita culoare este maro inchis.

rac

RAC

Culoarea argintie este cea care anul acesta iti activeaza sectorul zonei de putere. Aceasta putere se poate manifesta prin obtinerea unei pozitii importante la locul de munca, prin obtinerea respectului celui din jur, prin capacitatea de a te impune in fata unei echipe cu care colaborezi.

leu

LEU

Culoarea indicata pentru momentul festiv al Anului Nou este culoarea violet. Aceasta culoare te va ajuta sa-ti activezi sectorul prieteniilor, a comunicarii cu grupurile mari de oameni si a parteneriatelor cu persoane importante care te pot ajuta in proiectele tale.

fecioara

FECIOARA

Culorile indicate, norocoase, pentru noaptea de Revelion sunt roz, verde, turcoaz, negru sau burgund. Rozul va activa relatia cu divinitatea, verdele in orice nuanta va activa sectorul financiar. Turcoazul activeaza capacitatea de a invata si de a asimila noi informatii, negrul iti aduce echilibru in relatia cu cei din jur, iar burgundul iti atrage norocul la bani.

balanta

BALANTA

Culoarea indicata pentru tine este rosu in orice nuanta de la rosu deschis pana la cel inchis. Aceasta culoare iti va conferi incredere in fortele proprii si abilitatea de a lua decizii importante in raport cu cei din jur, te va invata sa fii mai transant si nu vei ceda cu usurinta atunci cand este vorba de apararea intereselor proprii.

scorpion

SCORPION

Culorile recomandate pentru tine in acest an sunt albastru inchis, rosu burgundy sau rosu. Albastru inchis iti da intelepciunea de a sorta calitatea informatiilor cu care vei intra in contact. Rosu burgundy in cazul Scorpionului ii va conferi perseverenta, iar rosul simplu va oferi capacitatea de a asimila informatiile pe care le primeste, dar apoi de a le retransmite celorlalti.

sagetator

SAGETATOR

Culorile recomandate pentru tine anul acesta sunt galben, portocaliu si maro. Galbenul confera noroc la drumuri si la deplasari, portocaliul transmite iubire, iar maroul iti activeaza norocul la bani.

capricorn

CAPRICORN

Culoarea indicata pentru semnul tau zodiacal este auriul care iti va oferi in anul 2017 noroc in iubire si la bani.

 

varsator

 

VARSATOR

Culorile recomandate spra a fi purtate in momentul trecerii dintre ani sunt portocaliu, indigo si alb. In cazul Varsatorului portocaliul iti aduce liniste sufleteasca indigoul iti aduce intuitie si albul iti activeaza sectorul iubirii.

pesti

PESTI

Culoarea recomandata pentru semnul tau zodiacal spre a fi purtata in noaptea dintre ani este culoarea verde inchis, ce iti va da sanatate si noroc la bani.

 

Un An Nou minunat care sa va aduca tot ce aveti nevoie!

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Lecturi despre zodii ...