pesti

Horoscopul Lunii Pesti

Martie 31, 2014 - Aprilie 30, 2014 Share with friends: Share on Facebook Twitter

Luna aceasta vei putea imbina simtul estetic cu intuitia si creativitatea, intrecandu-te pe tine. Zodia Pestilor este un semn de apa sensibil si usor de ranit, care de multe ori poate evita unele confruntari din dorinta de a nu provoca furtuni nedorite.


In luna aprilie provocarile vor veni din toate partile: un iubit gelos, un sef sau un coleg de serviciu frustrat, o ruda nemultumita. Gratie spiritului neptunian caracteristic zodiei tale, vei privi cu nepasare la toate aceste atacuri, fara sa te tulburi si fara sa reactionezi. Si bine faci, pentru ca dupa data de 15 aprilie, toate persoanele care te-au atacat si au incercat sa te puna la zid vor constientiza ca te-au nedreptatit.


Astrele te vor recompensa si vei vedea ca in a doua parte a lunii beneficiezi de multa sustinere. Vei fi avantajat mai ales daca ai de trecut o examinare, daca trebuie sa te prezinti in fata unei comisii de evaluare sau daca ti se va face un control la firma sau in actele personale.


Luna aprilie este o luna in care va trebui sa tii cont de avertismentele intrioare, pentru ca te vor feri de erori sau de alegeri gresite.

 

dr. astrolog Alexandra Coman

Share:

Totul despre astrologie

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor