pesti

Horoscopul Lunii Pesti

Iunie 28, 2015 - Iulie 30, 2015 Share with friends: Share on Facebook Twitter

            Aboneaza-te acum la newsletterul Roastrolog (Click AICI) 

Tendinte generale: Luna Iulie este, probabil, una dintre cele mai benefice si productive luni ale anului. Marcata de Marea Trina (cel mai benefic aspect din astrologie), produsa intre Luna (emotii), Uranus (surprize si oportunitati) - Jupiter si Venus (noroc, iubire si bani) nu putem decat sa zambim privind increzatori catre viitor. Astfel, ne putem astepta la sustinerea unor femei, care ne deschid drumul si ne vom bucura de tot felul de circumstante care vor conduce fie la promovarea noastra, fie la indeplinirea proiectelor pe care le avem in minte. Micul si Marele Benefic, respectiv Venus si Jupiter, se suprapun (se afla in conjunctie) in semnul zodiacal al Leului. Chiar daca conjunctia Venus-Jupiter nu este un fenomen rar, producerea ei in semnul Leului este un lucru deosebit, conferind tuturor semnelor zodiacale vointa,determinare si ambitie. Prin urmare, vorbim de o luna speciala, in care putem fi productivi. Este important sa tinem ochii deschisi si sa prindem din zbor oportunitatile ce vor aparea.

 

Daca esti PESTI


Puncte forte in luna Iulie: Faci bani. Multi. Sau demersurile pe care le faci acum (asocieri, semnari contracte, actiuni de vanzare-cumparare) iti vor aduce banii pe care ti-i doresti. La locul de munca esti bine vazut si s-ar putea ca spre toamna sa fii propus pentru o promovare sau pentru o marire salariala. Chiar daca acum va trebui poate, in unele situatii, sa petreci cateva ore suplimentare la serviciu, sa nu crezi ca munca ta va fi trecuta cu vederea! Dimpotriva, sefii te vor observa, chiar daca nu vor face prea multe comentarii. Poti urca social mult in luna aceasta, poti cunoaste persoane importante (mai ales femei) care sa te sprijine in demersurile tale.


Puncte slabe in luna Iulie: In familie, incapatanarea unei rude te va cam scoate din minti. Va trebui sa faci eforturi diplomatice sustinute ca sa nu dai o replica usturatoare. In cazul in care luna Iulie este luna vacantei pentru tine, iti recomand sa fii foarte atent la obiectele personale, pentru ca exista un risc crescut sa le pierzi sau sa iti fie furate.  

dr.astrolog Alexandra Coman

Pentru o analiza personalizata va invitam sa consultati sectiunea

„Consultatii Astrologice”

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor