pesti

Horoscopul Lunii Pesti

Iunie 29, 2014 - Iulie 31, 2014 Share with friends: Share on Facebook Twitter

Luna iulie este un punct karmic pentru tine, pentru ca iti poti regla relatia cu rudele sau poti sa te bucuri de o mai mare recunoastere profesionala. Sectorul karmei de familie, al muncii si al sanatatii va fi aspectat pozitiv dupa data de 16 iulie si s-ar putea sa constati cu placuta surprindere cum viata ta incepe sa intre pe fagasul normal.


Fii atent in luna iulie: la ruperea unor relatii de prietenie, a unor asocieri sau a unei relatii de cuplu. Te vei gandi la un divort mai serios decat de obicei, insa nu te grabi sa alergi la notariat. Mai este o sansa ca relatia sa se transforme, asa incat mai ai putina rabdare. Nu este rocomandata ruperea niciunei asocieri in perioada retrogradarii Plutoniene.


Puncte forte in luna iulie: Poti cunoaste o revitalizare financiara.Vei fi mai atent la nevoile tale personale si vei fi mai deschis propunerilor de distractie ce pot aparea din partea unor prieteni vechi. Plimba-te,distreaza-te in invata sa te pretuiesti mai mult in aceasta luna.

dr. astrolog Alexandra Coman 

Pentru o analiza personalizata va invitam sa consultati sectiunea

"Consultatii Astrologice"

Acum va puteti inregistra direct de pe Facebook pentru Newsletterul nostru, pentru a fi conectati la ultimele noutati marca Rostrolog.com

Click pe link-ul de mai jos pentru inregistrare
https://www.facebook.com/roastrolog/app_100265896690345

Share:

Totul despre astrologie

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor