pesti

Horoscopul Lunii Pesti

August 31, 2015 - Septembrie 29, 2015 Share with friends: Share on Facebook Twitter

TENDINTE GENERALE: Urmeaza o luna cel putin interesanta pentru toate zodiile. Venus, planeta iubirii si a banilor isi reia mersul direct incepand cu data de 6 Septembrie. Intrarea planetei Venus in mers direct ne va aduce tuturor o gura suplimentara de oxigen in privinta gestionarii finantelor, dar si in amelioararea conflictelor din relatiile noastre. Multe cupluri care erau pe picior de despartire vor reveni la ganduri mai bune, pacifiste, in timp ce relatiile care nu mai functionau decat in eternul circuit victima-calau vor ajunge la final, partenerii reusind sa se elibereze din tiparul victima-agresor.


    De pe 7-17 Septembrie urmeaza o perioada placuta si profitabila pentru toti. Vom fi lucizi, dornici sa experimentam. Vor fi avantajate toate demersurile privind un loc de munca mai bun, un examen important de trecut, achizitionarea/vanzarea unei locuinte. Vom fi ancorati in prezent, in ,,aici” si ,,acum” si bine vom face, pentru ca incepand cu data de 18 Septembrie va trebui sa luam o gura mare mare mare de aer.


    Mercur, planeta comunicarii, negocierii, organizarii, tranzactiilor intra in retrogradare ( aspectul va dura aproximativ 4 saptamani).  Din cauza retrogradarii lui Mercur, vom intra intr-o perioada de stagnare atat mentala cat si comerciala, care va dura pana la jumatatea lunii Octombrie. Cel mai mult vor avea de suferit cei care desfasoara activitati intelectuale (elevii, studetii, profesorii) si cei care desfasoara activitati comerciale. Nu vor fi incurajate nici semnarea contractelor, nici tranzactiile si va trebui sa acordam o atentie speciala la drumurile pe care le vom face, deoarece Mercur retrograd poate aduce un risc crescut de accidente sau amenzi.


Luna Septembrie mai este stimulata de o eclipsa partiala de Soare pe 13 Septembrie si apoi de o eclipsa de Luna pe data de 27 Septembrie. Pentru aceste doua fenomene astronomice –astrologice va promit insa articole detaliate.

Ce ar trebui sa faci in luna Septembrie: Vin bani sau exista un potential sa primesti niste bani de peste hotare. La locul de munca o femeie pare hotarata sa te ajute intr-un demers sau intr-o actiune care va reprezenta propulsarea ta sociala.
Sectorul relatiilor este sustinut de Jupiter, planeta norocului, insa nu te lasa impresionat de blocajele ce pot aparea pe drumul consolidarii unui parteneriat. Sunt doar piedici temporare; daca ai putere de convingere si ramai fidel emotiilor si dorintelor tale, poti muta si muntii din loc. Incearca sa ai mai multa incredere in tine si in intuitiile tale.


Ce nu ar trebui sa faci in luna Septembrie: Esti cam sensibil si asta implica multa manipulare emotionala din partea celorlalti. Incearca sa nu te transformi in mama tuturor ranitilor. Fiecare isi poate purta de grija si fara interventia ta. Nu uita ca ,,sa dai sfaturi e primejdios, sa dai sfaturi bune e de-a dreptul fatal”.


Acceseaza sectiunea Consultatii Astrologice cu Alexandra Coman, daca-ti doresti o analiza personalizata.

Aboneaz─â-te la Newsletter!

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor