pesti

Horoscopul Lunii Pesti

August 31, 2014 - Septembrie 28, 2014 Share with friends: Share on Facebook Twitter

VALABIL PENTRU TOATE ZODIILE:  Septembrie ne aduce cu piciorele pe pamant, ancorandu-ne in realitate. Cu aspectul de regenta inversata intre Venus si Mercur (Venus se va afla in casa fecioarei si Mercur in casa balantei), la prima vedere, energia care se manifesta de-a lungul lunii septembrie va fi calma, ancorata in realitatea cotidiana, punand accentul strict pe viata sociala si pe rutina relatiilor noastre. Cu totii vom simti nevoia sa ne documentam, sa ne informam, sa ne dezvoltam spiritual sau intelectual. Asta la prima vedere, pentru ca apoi incepe distractia.


Luna plina din semnul Pestilor care se va manifesta pe 8 Septembrie, va aduce un adevarat tsunami emotional, iar completarea o va aduce Soarele, care pe data de 22 Septembrie va intra in Balanta, marcand echinoxul de toamna. Se anunta o luna plina de sentimentalism, cautarea echilibrului emotional si cu cat vom incerca sa gasim linia de mijloc, cu atat ne vom pierde mai mult in labirintul propriilor ganduri si emotii. Nu recomand inceperea unor relatii noi si va sugerez sa manifestati prudenta in toate contractele pe care le semnati sau ofertele carora doriti sa le dati curs. Este o luna care la suprafata pare a fi calma si monotona, dar sub aceasta masca poate declansa transformari profunde.

 PENTRU PESTI
PUNCTE FORTE Probabil ca esti una dintre cele mai avantajate zodii in luna septembrie.Venus, planeta iubirii si a banilor face un aspect ultra benefic cu Neptun, guvernatorul zodiei tale. Vei reusi sa te faci remarcat, sa te distingi datorita calitatilor tale. Daca esti singur, in acesta luna ai mari sanse sa cunosti o persoana cu care vei avea o relatie profunda, chiar daca nu va fi de lunga durata. Iti recomand cu caldura sa profiti la maxim de toate invitatiile care iti vor fi adresate la diverse evenimente. Iti poti consolida si pozitia si relatiile.


AI GRIJA la relatiile pe care le-ai putea incepe cu persoane de peste hotare. In luna septembrie sectorul strainatatii nu este bne sustinut si iti poate aduce multe complicatii. Evita pe cat poti deplasarile, drumurile lungi sau calatoriile la distante mari.

dr. astrolog Alexandra Coman 

Pentru o analiza personalizata va invitam sa consultati sectiunea

"Consultatii Astrologice" 

Share:

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor