pesti

Horoscopul Lunii Pesti

Septembrie 30, 2014 - Octombrie 31, 2014 Share with friends: Share on Facebook Twitter

Aboneaza-te la newsletter (click aici)

In sfarsit a sosit momentul ca sa stai si tu in primul rand la spectacolul vietii. Datorita prezentei planetei enerigiei, Marte, in casa prestigiului tau social, vei avea o vitalitate debordanta, si vei fi gata sa muti si muntii din loc ca sa iti atingi obiectivele.

Vei beneficia de sprijinul total si neconditionat al prietenilor si al persoanei iubite, iar lungile discutii care se vor desfasura dupa data de 8 Octombrie te vor ajuta sa iti gasesti calea si destinatia. Frumos aspectate sunt sectoarele calatoriilor si a studiilor, asa incat s-ar putea sa primesti vesti bune din aceste directii.

Eclipsa totala de luna de pe data de 8 Octombrie se va produce la gradul 15 Berbec, iar vibratia ei ne va influenta pe plan subtil in urmatoarele sase luni. Va cadea peste Alpheratz din Andromeda, care este o strea extrem de importanta, ce simbolizeaza eliberarea/libertatea. Tema aceste eclipse se pare ca este libertatea, caci Luna (protagonista eclipsei) se va suprapune in conjunctie peste Uranus (eliberatorul, revoltatul, inovatorul).


Luna va reactiva Crucea Cardinala si va influenta profund vibratiile aduse de Venus si de Nodurile lunare. Venus combusta ( parjolita de vibratia Soarelui) va scoate la lumina relatiile secrete, povestile de dragoste din afara regulilor sociale. Esti pregatit sa te eliberezi? Esti pregatit sa aflii tot adevarul? Iti asumi ca adevarul s-ar putea sa te surprinda? Acestea sunt intrebarile pe care le va ridica aceasta eclipsa.


Alpheratz este steaua de pe capul Printesei Andromeda, cea care a fost inlantuita de catre tatal sau de o stanca. Andromeda a fost sacrificata pentru a salva regatul tatalui sau de furia lui Poseidon. Responsabilitatea inaintea dragostei, simbolul patriarhului ( tatalui) care inlantuie sexualitatea libera din eternul feminin. Alpheratz este comparata si cu Pegasus, aducand, evident vibratia acestuia: viteza, libertatea emotionala si euforia profunda care marcheaza fericirea de a fi in sfarsit liber.


Alpheratz este o stea norocoasa si benefica, pentru ca in final Andromeda a fost eliberata si salvata de catre eroul Perseu. Iar relatia lui Alpheratz cu Luna, planeta emotiilor va aduce energie, perseverenta, onoare, abundenta, multi prieteni si succes in afaceri. Turnam deasupra si vibratia lui Uranus si obtinem dreptate, adevar, buni vorbitori, dorinta barbatilor de a aduce armonie in relatie, interes pentru ocultism si toate artele esoterice.


Este momentul eliberari, transformarii profunde, asumarii unui nou drum in viata.


Roastrolog si Alexandra Coman va doresc sa va bucurati din plin de pacea pe care o aduce eliberarea sufletului, de explorarea la maxim a sexualitatii, a individualitatii si a nevoii de transcedere care se afla in fiecare dintre noi.

dr. astrolog Alexandra Coman 

Pentru o analiza personalizata va invitam sa consultati sectiunea

"Consultatii Astrologice" 

Share:

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor