taur

Horoscopul Lunii Taur

Octombrie 01, 2015 - Octombrie 30, 2015 Share with friends: Share on Facebook Twitter

Tendinte generale: Luna Octombrie este guvernata de Marea Trina, care este cel mai benefic aspect din astrologie. Marea Trina este, de aceasta data, activata de planetele Jupiter-Pluton si de luminariul Luna. Suntem provocati sa exploram, sa cercetam, sa pierdem si sa renastem, avand o noua perspectiva asupra vietii si asupra identitatii personale. Procesul de transformare prin care vom trece, indiferent de zodia din care facem parte,  poate ca va fi mai anevoios pe alocuri, insa, cu siguranta, ne va ajuta sa iesim la lumina, sa transcedem si sa evoluam!


 In luna Octombrie ne vom reaminti valorile familiei, importanta radacinilor si vom fi fortati sa experimentam tema iubirii in diverse moduri: de la tradare, abandon, minciuna, pana la intalniri karmice sau intalnirea sufletului pereche.


Sectorul afacerilor necesita o atentie sporita, pentru ca exista un risc crescut, pentru unele zodii, sa fie pacalite sau excrocate, in timp ce alte zodii pot trage lozul cel mare si avea castig de cauza.
Zona sanatatii trebuie luata in calcul cu maxima seriozitate. Cu totii vom fi fortati sa ne ajustam ritmul de viata, sa ne preocupam mai mult de alimentatie si de un program sanatos al orelor de activitate si al orelor de somn.


In continuare te invit sa citesti horoscopul personalizat al lunii Octombrie in functie de zodia ta.

Puncte Forte:  Afirmare pe toate directiile! Esti empatic rezonezi bine cu cei din jur si vei sti sa te faci placut si indragit de toti. Te poti indragosti, iar relatiile de iubire vor juca un rol important luna aceasta in viata ta. Alte doua sectoare foarte frumos aspectate sunt cele ale afacerilor si al relatiilor cu strainatatea.

Puncte Slabe: La locul de munca poti avea parte de unele conflicte sau incercari de sabotare a proiectelor tale. Asta conduce la critici, certuri si multi nervi consumati. S-ar putea sa fii dezamagit de comportamentul unor prieteni,care te vor rani profund cu pretentiile lor.

Acceseaza sectiunea Consultatii Astrologice cu Alexandra Coman, daca-ti doresti o analiza personalizata.

Aboneaz─â-te la Newsletter!

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor