taur

Horoscopul Lunii Taur

Mai 02, 2015 - Mai 30, 2015 Share with friends: Share on Facebook Twitter

Aboneaza-te acum la newsletterul Roastrolog (Click AICI) 

O buna parte a lunii Mai apartine zodiei Taurului, asa incat multe lucruri frumoase si interesante iti sunt dedicate din partea astrelor. Esti plin de energie,  ai toate portile deschise, tot ce trebuie sa faci este sa iesi din letargie, sa te imbraci frumos, sa afisezi un zambet larg si sincer si sa pleci sa cuceresti lumea!Din toate punctele de vedere!


Casa strainatatii este frumos aspectata, iar asta inseamna ca taurii care isi propun sa plece peste hotare vor rezolva mult mai repede chestiunile birocratice decat isi imaginau. Cei care lucreaza deja in strainatate pot primi oferte de lucru mai interesante, o marire salariala sau chiar o promovare.


Sectorul dragostei nu este nici el mai prejos: va puteti indragosti in lumea virtuala sau cunoaste o persoana aflata in strainatate, care sa va capteze toata atentia.


Sectorul mai prost aspectat al acestei luni este sectorul relatiei cu bancile. Nu va grabiti sa luati un imprumut, nu va grabiti sa semnati acte ipotecare, pentru ca s-ar putea sa pierdeti unele aspecte din vedere, iar pe termen lung acestea sa va impovareze mult.

 dr.astrolog Alexandra Coman

Pentru o analiza personalizata va invitam sa consultati sectiunea

„Consultatii Astrologice”

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor