taur

Horoscopul Lunii Taur

August 31, 2015 - Septembrie 29, 2015 Share with friends: Share on Facebook Twitter

TENDINTE GENERALE: Urmeaza o luna cel putin interesanta pentru toate zodiile. Venus, planeta iubirii si a banilor isi reia mersul direct incepand cu data de 6 Septembrie. Intrarea planetei Venus in mers direct ne va aduce tuturor o gura suplimentara de oxigen in privinta gestionarii finantelor, dar si in amelioararea conflictelor din relatiile noastre. Multe cupluri care erau pe picior de despartire vor reveni la ganduri mai bune, pacifiste, in timp ce relatiile care nu mai functionau decat in eternul circuit victima-calau vor ajunge la final, partenerii reusind sa se elibereze din tiparul victima-agresor.


    De pe 7-17 Septembrie urmeaza o perioada placuta si profitabila pentru toti. Vom fi lucizi, dornici sa experimentam. Vor fi avantajate toate demersurile privind un loc de munca mai bun, un examen important de trecut, achizitionarea/vanzarea unei locuinte. Vom fi ancorati in prezent, in ,,aici” si ,,acum” si bine vom face, pentru ca incepand cu data de 18 Septembrie va trebui sa luam o gura mare mare mare de aer.


    Mercur, planeta comunicarii, negocierii, organizarii, tranzactiilor intra in retrogradare ( aspectul va dura aproximativ 4 saptamani).  Din cauza retrogradarii lui Mercur, vom intra intr-o perioada de stagnare atat mentala cat si comerciala, care va dura pana la jumatatea lunii Octombrie. Cel mai mult vor avea de suferit cei care desfasoara activitati intelectuale (elevii, studetii, profesorii) si cei care desfasoara activitati comerciale. Nu vor fi incurajate nici semnarea contractelor, nici tranzactiile si va trebui sa acordam o atentie speciala la drumurile pe care le vom face, deoarece Mercur retrograd poate aduce un risc crescut de accidente sau amenzi.


Luna Septembrie mai este stimulata de o eclipsa partiala de Soare pe 13 Septembrie si apoi de o eclipsa de Luna pe data de 27 Septembrie. Pentru aceste doua fenomene astronomice –astrologice va promit insa articole detaliate.


Ce ar trebui sa faci in luna Septembrie: Ocupa-te de familie. Poti pune capat unui conflict mai vechi, iar odata cu aplanarea conflictului reusesti sa reglezi si niste probleme legate de o mostenire. In Septembrie vei fi sustinut de femei, care te vor ajuta sa iti consolidezi pozitia sociala. Relatiile capata din ce in ce mai mult contur si stabilitate.


Ce nu ar trebui sa faci in luna Septembrie: Nu te entuziasma la propunerile care ti se fac. S-ar putea ca multe promisini si idei lansate de persoane care iti promit rezultate concrete, grabnice sa nu fie decat un mare balon de sapun bazat pe multa falsitate si minciuna. Nu te grabi sa iti faci planuri prea mari legate de o potentiala plecare in strainatate. S-ar putea ca sa apara unele blocaje sau sa fii pacalit de persoane rauvoitoare.

Acceseaza sectiunea Consultatii Astrologice cu Alexandra Coman, daca-ti doresti o analiza personalizata.

Aboneaz─â-te la Newsletter!

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor