taur

Horoscopul Lunii Taur

August 31, 2014 - Septembrie 28, 2014 Share with friends: Share on Facebook Twitter

 

VALABIL PENTRU TOATE ZODIILE:  Septembrie ne aduce cu piciorele pe pamant, ancorandu-ne in realitate. Cu aspectul de regenta inversata intre Venus si Mercur (Venus se va afla in casa fecioarei si Mercur in casa balantei), la prima vedere, energia  care se manifesta de-a lungul lunii septembrie va fi calma, ancorata in realitatea cotidiana, punand accentul strict pe viata sociala si pe rutina relatiilor noastre. Cu totii vom simti nevoia sa ne documentam, sa ne informam, sa ne dezvoltam spiritual sau intelectual. Asta la prima vedere, pentru ca apoi incepe distractia.


Luna plina din semnul Pestilor care se va manifesta pe 8 Septembrie, va aduce un adevarat tsunami emotional, iar completarea o va aduce Soarele, care pe data de 22 Septembrie va intra in Balanta, marcand echinoxul de toamna. Se anunta o luna plina de sentimentalism, cautarea echilibrului emotional si cu cat vom incerca sa gasim linia de mijloc, cu atat ne vom pierde mai mult in labirintul propriilor ganduri si emotii. Nu recomand inceperea unor relatii noi si va sugerez sa manifestati prudenta in toate contractele pe care le semnati sau ofertele carora doriti sa le dati curs. Este o luna care la suprafata pare a fi calma si monotona, dar sub aceasta masca poate declansa transformari profunde.
 

PENTRU TAUR

PUNCTE FORTE:  Vei iesi din letargie. Vei simti acut nevoia sa incerci ceva nou si deosebit. Este o luna excelenta pentru dragoste, inceperea unor noi relatii si pentru afaceri. Atentie insa ca orice relatie sau asociere incepi in aceasta luna, chiar daca pe scurt timp iti va aduce implinire, nu este sortita sa dureze la nesfarsit, asa incat te rog sa iti asumi faptul ca ce incepi acum se va incheia in cursul anului viitor. Nu trebuie sa te deprimi din cauza acestei informatii. Incearca sa intelegi ca exista situatii benefice, care sa dureze mai putin.Venus-planeta guvernatoare a zodiei tale face un aspect foarte bun cu Neptun, planeta intuitiei, asa incat profita de aceste energii astrale benefice si actioneaza.
 

AI GRIJA la asocierile financiare cu prietenii.Fereste-te sa dai sau sa iei bani cu imprumut, pentru ca vor reprezenta marul discordiei intre tine si prietenii tai. In luna septembrie poti raci destul de serios pe fond nervos si te poti confrunta cu insomnia. Nu sunt avantajate nici divorturile si nici ruperile de relatii, pentru ca s-ar putea sa regreti ulterior decizia. Mai asteapta o luna inainte de a lua hotarari radicale.

dr. astrolog Alexandra Coman 

Pentru o analiza personalizata va invitam sa consultati sectiunea

"Consultatii Astrologice"


Share:

Totul despre astrologie

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor