taur

Horoscopul Lunii Taur

Martie 31, 2014 - Aprilie 30, 2014 Share with friends: Share on Facebook Twitter

In ultimele luni intuitia ta nu a functionat asa cum trebuie. Ai facut unele alegeri gresite, bazandu-te mai mult pe impulsuri de moment decat pe intuitie si logica. Toate acestea se schimba in luna aprilie cand Venus, guvernatoarea zodiei tale, cu functia de planeta a banilor si a iubirii intra in semnul Pestilor! Astea sunt vesti bune, tinand cont de faptul ca intrand in Pesti aduce un bagaj considerabil de premonitii, instincte ascutite la maxim si vise care nu vor intarzia sa devina realitate.


Ai grija ce iti doresti in aprilie, caci vei primi cu siguranta! Ba chiar in doza dubla. Din acest motiv trag un semnal de alarma celor care pot fi mai negativisti sau inclinati spre depresie: dragi tauri, aveti mare grija ce ganditi in aceasta luna pentru ca se materializeaza! Mai degraba va sugerez un exercitiu de vointa si sa va notati pe o bucatica de hartie toate visele si toate dorintele care pana acum nu s-au indeplinit. Apoi, de-a lungul lunii aprilie sa vedeti – si sper sa va si bucurati- de rezultatele care nu vor intarzia sa apara.


Este o luna prolifica, marcata de abundenta pentru tauri, mai ales pe sectorul dragostei si al banilor.
In privinta sanatatii, taurii ar trebui sa fie atenti la unele afectiuni hepato-biliare si la raceli ale sistemului respirator. Nu faceti excese alimentare si nici bahice.

 

dr. astrolog Alexandra Coman

Share:

Totul despre astrologie

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor