taur

Horoscopul Lunii Taur

Septembrie 30, 2014 - Octombrie 31, 2014 Share with friends: Share on Facebook Twitter

Aboneaza-te la newsletter (click aici)

Tema lunii Octombrie tine de spiritualitate, intuitii incredibil de corecte, activarea casei care guverneaza intalnirea sufletului pereche. Pare o luna destul de complicata, nu-i asa? Pentru taurii cu inclinatii si deschidere spre fenomene inexplicabile va fi un adevarat cadou astral, pentru taurii atei va fi o adevarata corvoada.


Insa sa revenim cu picioarele pe pamant si sa vedem, dincolo de tema generala a lunii, ce ii mai asteapta pe taurii nostrii.


O veste buna vine pentru taurii care sufera de afectiuni serioase de sanatate: Luna Plina de pe data de 8 Octombrie va stimula casa regenerarii si a tratamentelor eficace. S-ar putea sa gasesti medicul sau tratamentul potrivit care sa puna capat unei suferinte fizice.Este o luna buna si pentru interventii chirurgicale ( asta in cazul in care doresti sa te supui unei operatii) si e momentul perfect pentru inceperea unei diete sau a unui tratament recuperator.


Casa relatiei cu familia este bine aspectata si daca luam in calcul faptul ca e tranzitata de Jupiter, planeta norocului, atunci putem spune ca energia, sustinerea si norocul ti le alimentezi daca ai pace in relatia cu parintii, fratii sau alte rude apropiate.

 

Comentarii privind eclipsa de luna din data de 8 octombrie

Eclipsa totala de luna de pe data de 8 Octombrie se va produce la gradul 15 Berbec, iar vibratia ei ne va influenta pe plan subtil in urmatoarele sase luni. Va cadea peste Alpheratz din Andromeda, care este o strea extrem de importanta, ce simbolizeaza eliberarea/libertatea. Tema aceste eclipse se pare ca este libertatea, caci Luna (protagonista eclipsei) se va suprapune in conjunctie peste Uranus (eliberatorul, revoltatul, inovatorul).


Luna va reactiva Crucea Cardinala si va influenta profund vibratiile aduse de Venus si de Nodurile lunare. Venus combusta ( parjolita de vibratia Soarelui) va scoate la lumina relatiile secrete, povestile de dragoste din afara regulilor sociale. Esti pregatit sa te eliberezi? Esti pregatit sa aflii tot adevarul? Iti asumi ca adevarul s-ar putea sa te surprinda? Acestea sunt intrebarile pe care le va ridica aceasta eclipsa.


Alpheratz este steaua de pe capul Printesei Andromeda, cea care a fost inlantuita de catre tatal sau de o stanca. Andromeda a fost sacrificata pentru a salva regatul tatalui sau de furia lui Poseidon. Responsabilitatea inaintea dragostei, simbolul patriarhului ( tatalui) care inlantuie sexualitatea libera din eternul feminin. Alpheratz este comparata si cu Pegasus, aducand, evident vibratia acestuia: viteza, libertatea emotionala si euforia profunda care marcheaza fericirea de a fi in sfarsit liber.


Alpheratz este o stea norocoasa si benefica, pentru ca in final Andromeda a fost eliberata si salvata de catre eroul Perseu. Iar relatia lui Alpheratz cu Luna, planeta emotiilor va aduce energie, perseverenta, onoare, abundenta, multi prieteni si succes in afaceri. Turnam deasupra si vibratia lui Uranus si obtinem dreptate, adevar, buni vorbitori, dorinta barbatilor de a aduce armonie in relatie, interes pentru ocultism si toate artele esoterice.


Este momentul eliberari, transformarii profunde, asumarii unui nou drum in viata.


Roastrolog si Alexandra Coman va doresc sa va bucurati din plin de pacea pe care o aduce eliberarea sufletului, de explorarea la maxim a sexualitatii, a individualitatii si a nevoii de transcedere care se afla in fiecare dintre noi.

dr. astrolog Alexandra Coman 

Pentru o analiza personalizata va invitam sa consultati sectiunea

"Consultatii Astrologice"


Share:

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor