taur

Horoscopul Lunii Taur

Iunie 28, 2015 - Iulie 30, 2015 Share with friends: Share on Facebook Twitter

            Aboneaza-te acum la newsletterul Roastrolog (Click AICI) 

Tendinte generale: Luna Iulie este, probabil, una dintre cele mai benefice si productive luni ale anului. Marcata de Marea Trina (cel mai benefic aspect din astrologie), produsa intre Luna (emotii), Uranus (surprize si oportunitati) - Jupiter si Venus (noroc, iubire si bani) nu putem decat sa zambim privind increzatori catre viitor. Astfel, ne putem astepta la sustinerea unor femei, care ne deschid drumul si ne vom bucura de tot felul de circumstante care vor conduce fie la promovarea noastra, fie la indeplinirea proiectelor pe care le avem in minte. Micul si Marele Benefic, respectiv Venus si Jupiter, se suprapun (se afla in conjunctie) in semnul zodiacal al Leului. Chiar daca conjunctia Venus-Jupiter nu este un fenomen rar, producerea ei in semnul Leului este un lucru deosebit, conferind tuturor semnelor zodiacale vointa,determinare si ambitie. Prin urmare, vorbim de o luna speciala, in care putem fi productivi. Este important sa tinem ochii deschisi si sa prindem din zbor oportunitatile ce vor aparea.

Daca esti TAUR


Puncte forte in luna Iulie: Cu Marea Trina  (cel mai benefic aspect din astrologie) activa pe harta ta, te poti bucura de sustinerea familiei, de reglarea conturilor cu partenerul tau si de tot felul de surprize placute. Un barbat tanar pare dispus sa te sustina intr-un proiect legat de internet sau strainatate, iar sfaturile lui iti vor fi de un real folos. In urma unor discutii s-ar putea sa primesti o oferta de lucru,chiar si temporar, insa vei fi bine platit, iar asta iti va asigura linistea portofelului pentru o perioada.


Puncte slabe in luna Iulie: Relatia cu autoritatile nu este dintre cele mai bune. Iti recomand, mai ales daca sofezi, sa ai grija sa acorzi prioritate la trecerile de pietoni, sa fii atent unde parchezi pentru ca in luna iulie risti sa te alegi fie cu permisul suspendat, fie cu o amenda usturatoare. In cuplu s-ar putea sa te ciocnesti de incapatanarile partenerului, iar asta sa dea nastere la niste conficte desul de rasunatoare. Nu fa exces de alimente si alcool, pentru ca sistemul digestiv se va resimti profund.

 dr.astrolog Alexandra Coman

Pentru o analiza personalizata va invitam sa consultati sectiunea

„Consultatii Astrologice”

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor