taur

Horoscopul Lunii Taur

Iulie 30, 2015 - August 29, 2015 Share with friends: Share on Facebook Twitter

            Aboneaza-te acum la newsletterul Roastrolog (Click AICI) 

Tendinte generale: Luna August debuteaza pe ultimele vibratii ale Lunii Pline de pe 31 iulie, pe axa Leu-Varsator. Mesajul clar dat de acest aspect vine din directia incheierii atasamentelor relationale (fie ca e vorba de un parteneriat de afaceri,  o poveste de iubire sau o casatorie). Nu mai putem functiona in vechile sisteme, nu mai putem ramane ancorati in frica de porni de la capat. Reactia planetelor este drastica si de multe ori implacabila: ,,ori schimbi tu de buna voie, ori te facem noi sau te punem noi in sitatii fara iesire, in care finalitatea va fi incheierea relatiilor neproductive si nesatisfacatoare”. Partea buna este ca daca ne facem curaj si actionam, vom fi recompensati in aceasta toamna mult mai mult decat ne-am fi imaginat.

 

Daca esti TAUR


Puncte forte in luna August: Te bucuri de sprijinul neconditionat al unei femei influente, care te va ajuta sa ajungi cat mai sus in ierarhia sociala. Poate te propune pentru o promovare, poate te recomanda pentru o marire de salariu sau un bonus. Oricum, esti pe lista preferatilor ei, asa incat incerca sa nu dezamagesti pe nimeni. Tot in luna August esti avantajat de calatoriile peste hotare si poti cunoaste persoane interesante, cu care din toamna sa incepi noi colaborari fructuoase.


Puncte slabe in luna August: Tine-ti nervii sub control! Ai tendinta sa te enervezi usor, sa faci din tantar armasar si modul direct si nepoliticos cu care comunici iti poate aduce dusmani pe termen lung.

dr.astrolog Alexandra Coman

Pentru o analiza personalizata va invitam sa consultati sectiunea

„Consultatii Astrologice”

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor