taur

Horoscopul Lunii Taur

Iunie 29, 2014 - Iulie 31, 2014 Share with friends: Share on Facebook Twitter

Relatiile cu familia se imbunatatesc considerabil si in sfarsit poti ingropa securea razboiului dupa o perioada in care ai avut parte numai de certuri, amenintari sau presiuni. In luna iulie te vei bucura de tot felul de intamplari karmice, intalniri harazite de destin, cu oameni binevoitori, care iti vor intinde mana si vor dori sa te sustina in demersurile tale. Nu fi suspicios pentru ca nu ai niciun motiv.Astrologic, explicatia este foarte simpla pentru aceasta abundenta de sustinatori: Jupiter, planeta norocului, isi incepe tranzitul benefic prin casa platilor karmice, asa incat cei care ti-au ramas datori vor fi dornici sa regleze conturile cu tine, intr-un mod profitabil tie.


Fii atent in luna iulie: Vorbitul fara cap si dezvaluirea unor secrete te vor plasa intr-o ipostaza putin placuta in fata celor din jur. Tine-ti gura inchisa, chiar cand vrei sa strigi sus si tare ce simti, pentru ca sectorul comunicarii este prost aspectat. Fii precaut in fata promisiunilor care ti se fac din strainatate, pentru ca s-ar putea sa iti aduca complicatii inutile.


Puncte forte in luna iulie: Poti munci mult si cu spor, iar eforturile pe care le faci vor fi recompensate insutit in urmatoarele luni. Te poti bucura de o promovare surpriza. Problemele de sanatate se pot ameliora considerabil si poti gasi tratamentul la o afectiune mai veche.

dr. astrolog Alexandra Coman 

Pentru o analiza personalizata va invitam sa consultati sectiunea

"Consultatii Astrologice"

Acum va puteti inregistra direct de pe Facebook pentru Newsletterul nostru, pentru a fi conectati la ultimele noutati marca Rostrolog.com

Click pe link-ul de mai jos pentru inregistrare
https://www.facebook.com/roastrolog/app_100265896690345

Share:

Totul despre astrologie

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia viselor
  • Semnificatia cristalelor

Compatibilitatea intre zodii

Simbolistica si semnificatii

  • Semnificatia numelor ingerilor
  • Semnificatia numelor zanelor