Ritualul de atragere a iubirii pentru cei singuri

In articolul Sf. Valentin, zodiile si lectiile horoscopului erotic 2016 iti povesteam despre originile acestei sarbatori atat de apreciata de vechii romani, dar si despre lectiile legate de iubire si erotism pe care zodiile le au de invatat in acest an. De aceasta data, iti voi indica unul dintre cele mai vechi ritualuri legate de iubire si atragerea persoanei potrivite in viata ta. Acest ritual a fost practicat de mai bine de 2500 de ani si ti-l ofer si tie.

Regulile ritualului ...

Exista insa cateva reguli de care va trebui sa tii cont:

 • Nu incerca sa manipulezi universul gandindu-te la o anumita persoana. Ritualul este creat pentru a te ajuta sa atragi persoana potrivita tie, nu persoana pe care tu o consideri potrivita.
 • Inainte de a face ritualul fa un dus sau o baie. Ritualurile se fac cand ai trupul curatat simbolic de apa. Daca nu ai apa curenta, macar uda un prosop in apa si freaca-te viguros cu acesta pe tot corpul.
 • Nu exista o ora specifica pentru realizarea acestui ritual. Recomand insa sa fie facut dimineata la trezire, pentru a lasa vibratia sa sa actioneze pe intreaga zi a Sfantului Valentin.
 • Deoarece ritualul implica utilizarea unei lumanari, iti recomand sa iti iei toate masurile necesare pentru a preintampina un incendiu. Tine lumanarea departe de obiecte inflamabile si nu o lasa nesupravegheata.
 • Deoarece ritualul implica utilizarea unor condimente, te rog sa verifici in prealabil, daca ai alergii la unul dintre condimente.

Ingrediente necesare ritualului ...

 • o lumanare roz — daca nu ai o lumanare roz atunci poti folosi orice alta lumanare pe care o vei aseza, obligatoriu pe un servetel roz sau pe o coala de hartie colorata cu o culoare roz;
 • petale de trandafir — poti cumpara un trandafir din piata sau de la o florarie; (trandafirul poate avea orice culoare). Poti folosi atat petale uscate (daca ai in casa) sau petale proaspete;
 • rozmarin — il gasesti la orice plafar sau supermarket, la sectiunea condimente;
 • scortisoara —  o gasesti la orice plafar sau supermarket, la sectiunea condimente;
 • ghimbir macinat — il gasesti la orice plafar sau supermarket, la sectiunea condimente;
 • un cristal de  cuart roz sau agat roz sau ametist — nu le folosi pe toate trei, ci doar unul dintre ele;
 • o punguta din material textil sau o cutiuta din carton sau lemn — nu folosi obiecte metalice, deoarece metalul va bloca energiile din acest ritual.

Cum sa faci ritualul ...

Pasul 1 muzica — Da drumul la muzica. Orice muzica relaxanta, placuta, care te face sa te simti bine este potrivita pentru acest ritual.

Pasul 2  dusul  Fa un dus sau o baie relaxanta. Rasfata-te, simte-te bine si bucura-te de apa care curge pe trupul tau.

Pasul 3  vizualizarea calitatilor — Dupa ce te usuci si te imbraci comfortabil (orice haine care te fac sa te simti bine) aseaza-te pe o canapea sau intr-un fotoliu si vizualizeaza calitatile pe care ti le doresti de la un partener si ce expectante ai de la o relatie. Ce temperament cauti in partenerul tau? Ce te stimuleaza intelectual, spiritual, erotic, intr-o relatie? Ce varsta vrei sa aiba partenerul? Ce culoare de piele/ par/ ochi doresti sa aiba? Ce puncte comune doresti sa aveti? Ce hobby-uri doriti sa impartasiti? Cu cat iti este mai clar ce astepti de la partener, cu atat mai puternic va fi ritualul.

Pasul 4  punguta — Dupa ce ai stabilit clar ce doresti de la un partener si cum vrei sa arate acesta, deschide punguta sau ridica capacul cutiutei si incepe sa introduci in ea, in ordinea urmatore, rostind frazele:

 • cuartul roz/ agatul roz/ ametistul — ,,fie ca acest cristal pur sa amplifice gandurile mele si sa il aduca/ o aduca pe cel potrivit mie”
 • praful de ghimbir — ,,fie ca abundenta sa se manifeste in relatia noastra”
 • rozmarinul — ,,fie ca sa avem pace in relatie intotdeauna”
 • scortisoara — ,,fie ca relatia noastra sa fie protejata de ochii si gandurile rele ale celor din jur”
 • petalele de trandafir — Ia petalele de trandafir in mana si rosteste: ,,fie ca iubitul/iubita mea sa vina cat mai repede la mine”. Apoi, adauga cate o petala in punguta sau cutiuta, rostind cate o calitate pe care ti-o doresti de la viitorul partener sau partenera: ,,aceasta petala este pentru fidelitatea sa”, ,,aceasta petalea este pentru stabilitatea sa fata de mine”, etc. Iti recomand sa iti folosesti imaginatia in a stabili calitatile viitorului partener, nu trebuie sa urmezi un tipar prestabilit. Nu e nimic daca mai ramai cu petale in mana si ai epuizat de enumerat toate calitatile pe care le doresti. In cazul in care mai ramai cu petale, trebie doar sa le adaugi in punguta.
 • lumanarea — aprinde lumanarea roz si cu voce tare roaga Universul sa iti trimita persoana potrivita tie, cu care sa imparti iubirea. Priveste lumanarea pret de cateva secunde, meditand inca o data la iubire. Nu vizualiza o anumita persoana, pentru ca ar insemna sa incalci liberul arbitru al acesteia. Lasa Universul sa iti trimita ce trebuie! Ar fi de dorit sa lasi lumanarea sa arda intreaga zi, insa daca va trebui sa iesi din casa la serviciu sub nicio forma nu te expune riscurilor unui foc nesupravegheat! Poti sa o stingi si sa o reaprinzi seara cand te intorci acasa.

Pasul 5 — poarta cu tine punguta sau cutiuta cu ingrediente pe parcursul zilei. Energia pungutei ritualice te va amprenta pe intreaga zi si va transmite universului toate semnalele necesare ca esti pregatit/a pentru o relatie. Daca faci ritualul seara, atunci pune sub perna sau sub pat punguta/cutiuta pe parcursul noptii.

Pasul 6 — la finalul zilei ingroapa punguta sau cutia la radaciuna unui pom, in curte sau oriunde altundeva in pamant. Daca ai facut ritualul seara, atunci ingroapa punguta sau cutia a doua zi dimineata.

Asa sa fie!

Despre SF. Valentin ...