Ritual de iubire pentru cupluri ...

In articolul Sf.Valentin, zodiile si lectiile horoscopului erotic 2016 iti povesteam despre originile acestei sarbatori atat de apreciata de vechii romani, dar si despre lectiile legate de iubire si erotism pe care zodiile le au de invatat in acest an. Apoi, celor care nu au o relatie de cuplu, le-am dezvuit un ritual practicat de peste 2500 de ani de atragerea a iubirii unui partner(a). Acum a sosit si randul celor aflati intr-o relatie de cuplu. Acest ritual efectuat pe 14 februarie 2016, oricand pe parcursul zilei, va reaprinde flacara iubirii dintre cei doi. 

Acest ritual este foarte simplu si usor de realizat. Vei avea nevoie de o floare galbena. Cel mai indicat ar fi un trandafir galben, insa, daca nu ai cum sa il gasesti, atunci orice floare galbena este in regula. Inainte de a iesi dimineata pe usa casei, pentru a-ti desfasura activitatile zilnice, pune cu mana stanga floarea in par si rosteste:

,, Floare galbena precum energia arhanghelilor, reaprinde focul iubirii in cuplul meu. Adu pace, iubire, fertilitate si abundenta in casa mea!”

apoi paseste peste pragul casei cu piciorul drept. Daca nu doresti sa mergi cu floarea in par pe parcursul zilei, in momentul in care ai pasit peste prag, poti sa o scoti dar nu o arunca, ci pastreaza-o in poseta sau in geanta pe parcursul zilei. Seara o poti ingropa in pamant sau o poti lasa la uscat pentru a-ti proteja casa.

Asa sa fie!

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Articole despre Sf. Valentin ...