Venus in Sagetator

Atunci cand Venus tranziteaza semnul Sagetatorului, asa cum se intampla in perioada 19 Octombrie (00:01AM) - 13 Noiembrie (1:37AM), vom fi interesati de activitati dinamice, vom incerca sa gasim metodele prin care putem sa ne atingem obiectivele cat mai eficient si mai rapid. Suntem interesati de activitati usor riscante, dar care ne pot aduce castiguri pe masura. Vom aprecia oamenii deschisi, sinceri si corecti.

Venus in Sagetator — descriere generala

Persoanele nascute cu Venus in Sagetator iubesc aventura. Sa nu uitam faptul ca Venus, planeta iubirii si a banilor tranziteaza semnul Sagetatorului, semn zodiacal guvernat de Jupiter, planeta libertatii, norocului si a riscurilor care ne provoaca sa evoluam. Aceste persoane sunt sensibile, raspund pozitiv oricaror provocari lansate de destin, nu au nici o ezitare in incercarea de a-si depasi limitele si de a incerca lucruri noi si neobisnuite. Le place sa exploreze, sa calatoreasca, sa-si asume riscuri care ii imping dincolo de limita suportabilitatii. Aceste persoane iubesc libertatea si cauta varietatea atat prin intermediul iubirii, cat si prin cel al prietenilor. Aceste persoane sunt sociabile, vor sa experimenteze dinamica grupurilor care nu se lasa incorsetate nici de reguli si nici de ritualuri. Le place filozofia, le place sa exploreze lumea si sa calatoreasca.

Barbatul cu Venus in Sagetator

Barbatul cu Venus in Sagetator are tendinta sa puna distractia pe primul loc afirmand ca inca nu este pregatit sa se aseze la casa lui. De fapt, adevarul este cu totul altul: acest tip de barbat este pur si simplu ingrozit de ideea asumarii unei relatii in care partenera sa poate ajunge sa il domine. Le place sa exploreze noile relatii nu cu scopul de a gasi o noua partenera, ci pur si simplu din placerea de a explora. Au o minte si o viziune liberala, sunt toleranti, populari si cu siguranta, gratie modului in care interactioneaza cu oamenii, au si o multime de prieteni. Le place sa experimenteze indiferent daca este vorba de o persoana, orientare sexuala sau de statut socio-economic sau religie.

Cand se indragosteste, barbatul Sagetator este idealist, generos, ii place sa se manifeste liber, este entuziast si, cu siguranta, nu mai tine cont de nimeni si de nimic. Odata ce s-a indragostit, natura lui idealista iese la iveala si ii poti recunoaste bucuria emanata prin toti porii. Acest barbat poate fi romantic, apeleaza la metodele clasice pentru a-i face curte femeii aducandu-i flori, recitandu-i poezii si trimitandu-i muzica ce contine mesaje cu tema iubirii. Totusi, nu trebuie sa fii prea incantata de acest comportament, ci dimpotriva, sa devii precauta deoarece capacitatea lor de a crea legaturi emotionale este extrem de limitata. Probabil conceptul de a fi intr-o relatie pentru barbatul cu Venus in Sagetator este echivalent cu a merge pe strada tinandu-te de mana. Nu te astepta sa dureze foarte mult aceasta relatie decat daca o transformi intr-una de camaraderie si prietenie. Abia atunci cand capata increderea ca nu-l vei domina si nu vei incerca sa impui reguli stilului sau de viata va incepe sa te priveasca ca o adevarata potentiala partenera.

Femeia cu Venus in Sagetator

Femeia cu Venus in Sagetator cauta onestitatea in iubire. De obicei o poti cunoaste dupa combinatia sexy dintre fetita salbatica si atitudinea sportiva de “nu imi pasa prea mult cum arat”. Uneori aceste femei au aparitii destul de hippie, cu par lung pe care prefera sa nu-l vopseasca sau ataseaza tot felul de accesorii, flori, clame, fundite. Este o femeie careia ii place sa filozofeze, sa patrunda dincolo de interpretarile mintii, este inteligenta, intelegatoare, dar daca o superi va exploda intr-un foc de artificii. Las-o sa se manifeste, nu incerca sa o contrazici atunci cand este furioasa pentru ca se va linisti extrem de repede si vei putea sa iti continui discutia cu ea intr-un mod productiv.

De multe ori, acestei femei ii place sportul, alpinismul si are o constitutie atletica, doar daca este plictisita cu viata ei, daca se afla intr-o rutina are tendinta sa se ingrase, altminteri, daca este impacata, fericita va face tot ceea ce-i sta in putinta pentru a se distra, relaxa, calatori si face sport. Iata de ce acest tip de femeie nu alearga neaparat dupa un partener cu care sa se casatoreasca, ci cauta un companion, un tovaras in adevaratul sens al cuvantului pe care poate conta la bine si la rau. Pentru ea ideea de onestitate in relatie este cel mai important element si niciodata nu se va uita la modul in care arata partenerul ei, ci la caracterul uman pe care il manifesta, la gradul de sinceritate si corectitudine pe care il are.

Cum ne afecteaza tranzitul lui Venus in Sagetator 

Chiar daca nu vom mai fi la fel de sensibili ca pana acum vom fi interesati de zona de dezvoltare personala. Cursurile, workshop-urile, training-urile, toate acestea vor reprezenta in urmatoarea perioada punctul nostru de atractie.

Vom fi deschisi catre calatorii, vom dori sa exploram lumea si sa cream noi conexiuni cu alte persoane, de preferinta, din strainatate. Vom manifesta o atractie deosebita catre lumea internetului, vom fi mai sinceri si mai deschisi decat de obicei si vom manifesta o curtoazie si o inclinare catre respectarea bunului simt. Vom fi curiosi sa exploram viata din toate punctele de vedere.

Atentie la excese deoarece Venus in Sagetator nu este cel mai cumpatat tranzit si vom fi dornici sa gustam tot felul de mancaruri sau bauturi care vor face ca acul cantarului sa o ia vertiginos in sus.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Editor: Ana Bodaproste

Lecturi despre Venus ...