Ascendentul in Balanta

Toata lumea se pare ca te place. Esti o persoana onesta, deschisa si placuta. Totusi, daca aruncam o privire asupra vietii tale, cu siguranta ca vom descoperi unele probleme relationale acolo. Multe persoane cu ascendentul in Balanta au avut o serie de relatii nesatisfacatoare. Se pare ca se intampla acest lucru din cauza  ca manifesti o atractie magnetica pentru cei din jur si in acelasi timp nu esti constient de propria valoare personala. Persoanele cu ascendentul in Balanta par sa aduca calmul si linistea celor din jur. Au un zambet placut, sunt calzi si intelegatori si imaginea pe care o afiseaza in lume este cea a unei persoane seducatoare, atractive, hipnotice, cu un gust impecabil.

Multe persoane cu ascendentul in Balanta sunt foarte atente la infatisare, la modul in care se imbraca, la modul in care vorbesc si se misca. Persoanele cu ascendentul in Balanta pot fi foarte persuasive cu toate ca nu sunt constiente de acest lucru.

Esti un mediator excelent si intotdeauna cauti un partener activ si competent. Esti o persoana deschisa socializarii si iti place sa te alaturi grupurilor de oameni, pentru a simti viata in plinatatea ei. Din acest motiv intotdeauna s-ar putea sa fii la curent cu tot ce misca in jur in grupul de prieteni si multa lume va cauta sa se apropie de tine datorita calmului pe care-l manifesti si a capacitatii de a-i asculta. Totusi, aceasta este prima impresie pe care o lasi. La nivel intim, la nivelul interior, una dintre problemele cu care te confruntati este faptul ca te demoralizezi usor si poti intra in depresie mai ales daca esti parasit. Balanta este semnul echilibrului dar cei din jur te pot destabiliza foarte usor. Esti nascut cu un profund simt al dreptatii si nimic nu te  poate infuria mai mult decat nedreptatea care nu este pedepsita.

Esti marcat profund de cruzime, violenta si certuri. Iti doresti o viata linistia, calma si mai presus de orice, onesta. Ascendentul in Balanta te face o persoana rafinata si cu un simt artistic deosebit. Iti place sa calatoresti iti  place sa intalnesti oameni noi si sa te implici in tot felul de proiecte noi. Din acest motiv s-ar putea sa intreprinzi afaceri de succes sau succesul financiar sa se manifeste la un moment dat in viata ta. O alta problema cu care te poti confrunta este lipsa perseverentei sau incapacitatea de a lua o decizie atunci cand esti presat.  De multe ori, ezitarile te pot costa foarte mult in viata si timiditatea nu iti este cel mai bun aliat.

Lecturi recomandate pentru Balanta ...