Cand nu lasi Balanta sa vorbeasca ...

Este un semn zodiacal artistic, guvernat de planeta Venus, planeta frumusetii, a esteticii, a iubirii.  Balanta tine mult la linistea sa, la armonia si echilibrul sau. Cel mai mult o deranjeaza sa fie pusa sa faca o munca fizica in care sa se murdareasca. Iubeste igiena (in aceasta zona Balanta se aseamana cu Fecioara) si orice pata, orice murdarie este pentru acest nativ un factor de iritare.

Balantele sunt intotdeauna foarte, foarte atente la detalii. Te poate lua prin surprindere cu acuratetea cu care isi aminteste multe detalii socotite nesemnificative. Din acest motiv, ii este dificil sa faca alegeri. Intotdeauna, cand va socoti plusurile sau minusurile ce deriva dintr-o alegere, va gasi un argument in plus pentru a opta pentru o directie, apoi, va aparea automat o alta varianta mai buna, care o va face sa se razgandeasca.

Zona de confort

Daca doresti sa declansezi un razboi adevarat intre tine si Balanta, atunci scoate-o din zona sa de confort, oblig-o sa aleaga sau da-i termene scurte pentru a face o alegere, pentru a lua o hotarare capitala. Aflata sub un astfel de factor de stress, Balanta este in stare sa rupa un parteneriat, o relatie cu cel care o pune intr-o astfel de situatie.

Cenzura

O alta sursa de frustrare pentru Balanta este limitarea exprimarii, cenzura verbala. Chiar daca este diplomata si evita abordarile directe, Balanta iubeste sa se exprime si, mai ales sa ii auda pe cei din jur comunicand liber. Cand apar situatii in care nu toata lumea se poate exprima cum doreste, Balanta devine brusc nervoasa si va face tot posibilul sa paraseasca acel loc cat mai repede.

Razbunarea Balantei

Daca se razbuna o Balanta? Desigur! O Balanta autentica este maestra lucrurilor machiavelice. Pentru ca este atenta la detalii si stie sa asculte, acumuleaza o multime de informatii despre toti si toate. O Balanta infuriata nu are nicio problema in a lansa barfe sau a da nastere la suspiciuni privind persoana ta. Iata de ce, intr-un interval de cateva ore o Balanta enervata iti poate pune punct la viata sociala.

Cum sa enervezi zodiile ...

Pentru cei curiosi sa stie cum sa evite conflictele cu celelate zodii, recomand:

Descopera nativul Balanta

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Balantei, te invit sa citesti: