Balanta - Din Rusia cu sanatate

Asa cum povesteam in articolul Zodiile si vacanta de vara 2016, anul acesta toate zodiile au mare nevoie de relaxare, deoarece vacanta de vara vine dupa o perioada destul de complicata pentru toate semnele zodiacale. Jupiter in Fecioara (1 Aprilie - 9 Mai) si Mercur in Taur (29 Aprilie - 22 Mai) au fost pentru cateva saptamani bune in mers retrograd. In plus, alte trei planete Marte in Sagetator (17 Aprilie- 29 Iunie 2016), Saturn in Sagetator (1 Aprilie-13 August) si Pluton in Capricorn (19 aprilie-27 septembrie 2016) vor iesi din mers retrograd treptat pana in septembrie. Toamna care ne astepta nu va fi una tocmai usoara din punct de vedere astrologic. Iata de ce, perioada 1 Iulie-29 August 2016 este un moment excelent pentru vacanta, odihna, relaxare si incarcarea bateriilor.

Nici vorba de vacante traditionale!

Rusia. Moscova

Rusia. Moscova

Balanta, din punct de vedere astrologic nu este interesata de vacantele traditionale. Vor sa profite la maxim de calatoriile pe care le fac si devin brusc foarte active, vor sa viziteze magazine, vor sa viziteze muzee, apoi vor sa se bucure de o zona spa la hotel si seara sa se delecteze cu niste trufandale, sa manance la un restaurant bun. Recomand, daca plecati impreuna cu o Balanta in vacanta, sa aveti grija cu cati bani mergeti, nu va faceti iluzia ca Balanta va face economii. Poate fi economa de-a lungul anului, dar pot exista si exceptii de la regula, numai ca in momentul in care Balanta a ajuns in vacanta vrea sa se simta bine. Balanta chiar se bucura de vacanta si daca doriti sa va simtiti bine, plecati cu aceasta pentru ca va crea o atmosfera placuta. Lasati-o pe ea sa aleaga destinatiile pentru ca s-ar putea sa aveti o surpriza foarte placuta. Balanta doreste confort, destinatii frumoase in care sa imbine utilul cu placutul si veti avea de ales intre foarte multe lucruri.

  • Finante — Anul acesta, pentru Balanta, zona financiara este activata de Finlanda sau de tarile nordice, Suedia, de exemplu, este o destinatie foarte buna daca isi propun sa achizitionee o casa, sa ceara o marire de salariu la locul de munca;
  • Sanatate — pentru starea de sanatate si echilibru emotional, Rusia este bine de luat in calcul anul acesta;
  • Iubire — Pentru pace sufleteasca si iubire Italia este foarte potrivita.

Zodiile si destinatiile de vacanta

Finlanda. Castelul Savonlinna

Finlanda. Castelul Savonlinna