Loialitatea care convinge Balanta

Balanta este destul de complicata intr-o cearta, pentru ca in momentul in care se aduce in discutie subiectul impacarii, are tendinta sa exagereze putin situatia. Astrologia insa, iti poate oferi solutii de impacare cu nativul Balanta. 

Dramatismul si exagerarile Balantelor

Guvernata de Venus, planeta feminitatii si a frumosului, Balanta mosteneste de la aceasta planeta  tendinta de a dramatiza lucrurile. Cand vei incerca sa faci pace cu ea, intai iti explica  cum a suferit, cum s-a chinuit, cum nu a mai dormit si cate si mai cate alte traume a avut de pe urma conflictului respectiv.

Totusi sa stii ca exista si o mare doza de adevar in ceea ce priveste comportamentul Balantei. Fiind un semn de aer sensibil si feminin, Balanta va resimti orice conflict ca pe o adevarata provocare si o declaratie de razboi. Balantele nu sunt asertive si, din acest motiv, orice comportament iesit din anumite tipare ale bunului simt si respectului fata de cei din jur este perceput ca o adevarata trauma de acesti nativi.

Chiar daca din punct de vedere emotional Balanta sufera profund in timpul unui conflict, are si o mare calitate: stie foarte bine sa se adapteze unei situatii conflictuale adoptand un comportament cameleonic. Nu vorbim de un comportament dual si nici cu folosim substantivul "cameleonic" cu sens perorativ. In astrologie, a  fi cameleonic inseamna  sa te adaptezi tiparului de personalitate pe care il are interlocutorul tau.

Iata de ce in cazul unei confruntari, Balanta nu are neaparat o problema cu tema ce a condus la conflict, ci, mai ales, cu faptul ca nu a anticipat factorii ce au declansat conflictul. Odata ce ai fost un factor disturbator, ii va fi foarte dificil sa te ierte si sa te accepte.

Impacarea Balantei ...

Niciodata nu va fi simplu sa o aduci pe Balanta la masa impacarii, intr-un conflict. Odata pierduta increderea sa, nu se mai poate recupera. Daca accepta un compromis, sa stii ca o va face din cu totul alte motive, cum ar fi un castig financiar sau validarea sociala.

Solutia pentru a face pace cu o Balanta este sa-ti demonstrezi loialitatea in diverse circumstante nou aparute. O alta varianta, de compromis insa, este sa-i castigi atentia prin cadouri. Nu uita ca Venus este guvernatoarea banilor si a frumosului, asa incat Balanta va manifesta suficienta disponibilitate sa ingroape securea razboiului daca ii aduci un dar care sa ii capteze interesul. 

Incearca sa imbini utilul cu placutul si mai ales, straduieste-te sa devii indispensabil. Vei vedea ca in momentul in are are nevoie de sprijinul si sustinerea ta, Balanta va uita ca prin farmec de orice conflict.

Descopera Nativul Balanta

Daca vrei sa cunosti mai bine Balantele si modul in care poti avea o relatie armonioasa cu acesti nativi, iti recomandam sa citesti urmatoarele articole: