Relatiile Balantei cu familia si prietenii

Balanta este un semn de Aer si exact cum spune numele, este un semn ce cauta sa aduca echilibrul in viata celor din jur. Din pacate, insa, nu stie sa-si gaseasca echilibrul ei interior. Este foarte potrivita in a gasi solutii emotionale si de negociere intre doua tabere adverse, dar cand vine vorba sa fie implicata intr-un conflict, da gres. Este emotionala, se hotaraste greu si nu stie sa-si vada interesul.

Balantele sunt foarte buni prieteni, dar in acelasi timp pot fi si superficiale. Nu te astepta ca Balanta sa va ajute financiar, ea va ajuta doar cu vorba. Balanta este singurul semn zodiacal ce nu este reprezentata de o fiinta vie si din punct de vedere emotional, ea are propriul cod de implicare si stie foarte bine de unde pana unde sa mearga. Din acest motiv  poate fi catalogata drept superficiala. Balanta adora aventurile, situatiile provocatoare si neobisnuite. Fiind un semn de Aer, are capacitatea sa se imprieteneasca cu oameni din toate categoriile sociale. Se implica mult in ideea de parteneriat si de actiuni de grup si se spune ca Balanta este liantul care aduce armonia si echilibrul in echipe si grupuri de oameni.

Nativul Balanta este un bun mediator, stie sa-si asculte prietenii si atunci cand este o disputa in familie, Balanta este persoana cea mai potrivita sa vina sa impace rudele intre ele, chiar daca apeleaza la manipulare. Balanta nu are nici o problema in a apela la minciuni “albe”, constructive pentru a-si impaca rudele. Daca esti ruda cu o Balanta, vei constata ca nu prea poti profita de aceasta. Desi impaciuitori, au o maniera  speciala in  a-si urmari interesul si a obtine ceea ce isi doresc, asa incat nu prea lasa spatiu pentru a fi deosebit de generosi cu rudele sale.

Balanta tine foarte mult la ritualurile de familie, cum ar fi mesele onomastice, masa de duminica, petrecutul unor ore bune pe canapea urmarind un film si mancand popcorn. Toate aceste actiuni relativ marunte, au o mare insemnatate pentru linistea si pacea acestui nativ.

Descopera personalitatea nativului Balanta