Ascendentul in Berbec

Asa cum am promis in articolul Ascendentul si ritualul de activare al acestuia, in urmatoarele saptamani va voi prezenta caracteristicile Ascendentului specifice fiecarei zodii. Azi, va voi povesti cate ceva despre Ascendentul in Berbec.  

Ascendentul in Berbec te face sa fii o persoana cu o viziune pozitiva asupra vietii si foarte dinamica. Esti orientat spre a realiza lucruri, iti place sa preiei comanda, sa-ti asumi responsabilitati si vrei sa faci o impresie puternica asupra celor din jur, indiferent de circumstante.

Menirea ta este sa-ti satisfaci ambitiile personale. Ai insa grija ca exista si un pericol… acela ca uneori, incercand sa-ti atingi obiectivele proprii, poti ignora sentimentele celor din jurul tau, ranindu-i profund, de multe ori fara sa ai intentia sa faci acest lucru. Nu inseamna ca esti egoist, dar graba cu care vrei sa se rezolve lucrurile si sa-ti atingi obiectivul ii poate influenta pe cei din jur intr-o mai mica sau mai mare masura. Deoarece esti atat de preocupat sa-ti implinesti scopul personal, poti pierde de multe ori din calcul nevoile celor din jur sau emotiile pe care acestia le traiesc.

Esti manat de o dorinta interioara foarte puternica, si de nevoia de a-ti  realiza telul si obiectivul propus. Acest lucru, in combinatie cu curajul dat de catre semnul Berbecului, ii poate face pe cei din jur sa creada ca-ti asumi riscuri mult prea mari, de-a dreptul nebunesti uneori si ca te straduiesti mult prea mult, epuizandu-te fizic si nervos in tot felul de demersuri.

Berbecul, un semn zodiacal atat de entuziast, beneficiaza de o energie de-a dreptul debordanta. In momentul in care ti-ai stabilit un scop, nu stai prea mult pe ganduri si nu te dai in laturi, trecand cu mult curaj la acriune. Din acest motiv de multe ori chiar si ai succes in demersurile tale. Dar, atentie, caci entuziasmul viu pe care il ai poate uneori sa-ti scape din mana si risti sa-ti supraevaluezi abilitatile sau influenta pe care o poti manifesta asupra celorlalti.

In general, ai o abordare informala a vietii, o atitudine deschisa, simpla si esti mai degraba tipul de persoana care-i motiveaza pe cei din jur sa porneasca pe o directie; este o atitudine care e bine descrisa de afirmatia: “iti place bine, nu-ti place- iarasi bine”. Iti place sa te manifesti liber si sa-ti exprim punctul de vedere fara a fi ingradit sau limitat.

Esti o persoana inteligenta, te descurci cu abilitate in orice situatie, si poti fi foarte inventiv, atunci cand circumstantele ti-o cer. Atentie insa, momentele de extremism te pot conduce la instabilitate emotionala, cauzand certuri si afectandu-ti cariera pe termen lung.

Guvernat de Marte, planeta razboiului, poti suferi mai devreme sau mai tarziu un accident in zona fetei avand fie o cicatrice, fie o alunita care sa fie vizibila.

De asemenea, gura ta are o forma foarte interesanta; o persoana cu ascendentul pe Berbec poate avea de regula fata ovala.

Berbec - lecturi recomandate