Barbatul Berbec — deschizatorul de drumuri

Barbatul Berbec atrage, de obicei, atentia prin felul contradictoriu de a se purta. Din ce motiv? Din punct de vedere zodiacal, semnul Berbecului este primul semn din zodiac, cu el incepe curgerea celorlalte zodii.

Deschizator de drumuri si copilaros

El este deschizatorul de drumuri, initiatorul actiunilor si, de multe ori, este numit copilul zodiacului deoarece are tendinta sa se arunce in diverse actiuni fara sa gandeasca o strategie in prealabil, fara a evalua situatia si competitorii. Evident ca de multe ori are surprize mai putin placute, intrand in tot felul de conflicte.

Au tendinta de a fi copilarosi, daca am putea stabili un dicton care ii coordoneaza, nu ar fi  “Eu sunt!” ci mai degraba “Fac ce vreau, cand si cu cine vreau, fara sa dau nici o explicatie!”. Sunt putin impulsivi, dar sunt foarte inimosi.

Pot fi usor manipulati daca le vorbim frumos si daca ii laudam, dar nu adresandu-le laude exagerate, ci bine punctate la momentul oportun. In momentul in care sunt laudati si validati vor dori, intr-un fel sau altul, sa faca mai mult, sa se evidentieze mai mult si atunci vor da tot ce pot pentru a face o impresie si mai placuta persoanelor din jurul lor.

Generozitate si neiertare 

Sunt foarte generosi, existand aici un mic avertisment adresat doamnelor cu care au relatii: Berbecul are tendinta sa-si ierte siesi totul si celorlalti nimic. Iata de ce barbatii Berbec nu au nici o problema sa fie in mai multe relatii simultan, nu ma refer la faptul ca inseala, pentru ca in mintea lui nici nu exista verbul “a insela”, exista “a-ti trai viata”, “a te simti bine”, dar niciodata nu se va gandi ca inseala. Cu Barbatii Berbec veti avea surpriza sa va si spuna ca se vad cu mai multe persoane, lasandu-va libere sa decideti, daca ramaneti sau nu langa ei.

Recunoastere

Barbatii Berbec nu tin supararea, dar au mare nevoie sa fie recunoscuti ca fiind sefii familiei, astfel incat este important sa le acordati statutul in familie sau in relatie. De asemenea, incercati sa nu contraziceti barbatii Berbec in public, pentru ca vor exista represalii impotriva voastra.  Nu uitati ca atunci cand ajung acasa, le place sa iasa in evidenta, sunt ca niste copii care vor sa fie observati, recunoscuti si laudati de toata lumea din jur.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Lecturi despre Berbec ...

Daca vrei sa aflii mai multe despre toti cei nascuti in zodia Berbec, te invitam sa citesti: