Cum sa faci pace cu un Berbec

In ziua de astazi ne este din ce in ce mai dificil sa gasim rabdarea si intelepciunea de a nu perpetua un conflict cu semenii nostri. In saptamanile care au trecut v-am povestit despre cum voit sau nu puteti genera conflicte cu cele 12 semne zodiacale. Iata de ce  m-am gandit sa va prezint modul in care putem sa ne impacam cu celelalte zodii, sa ajungem un consens, sa facem un compromis.

Aceasta noua serie iti va dezvalui  informatii si despre  modul in care putem aborda fiecare semn zodiacal pentru a obtine pace, liniste, bunastare. Iti voi povesti despre disponibilitatea fiecarei zodii de a accepta ca un conflict se poate declansa, dar iti voi reaminti si faptul ca un conflict se poate si incheia, gasind solutii viabile pentru ambele parti.

Energia unui Berbec

Berbecul este recunoscut pentru energia pe care o manifesta. Cand reprezentantii acestui semn zodiacal se supara, au reactii bruste, violente verbal si fizic. Din fericire nu este un semn zodiacal care sa tina supararea mult timp, asa incat dupa ce isi exprima vehement nemultumirea, se linisteste ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Daca vrem sa facem pace cu Berbecul, cea mai buna varianta este sa jucam intelept, sa ne comportam ca si cu un copil. Incearca sa potolesti un copil.

Impacarea cu un Berbec

Poti face pace cu un Berbec, deturnandu-i atentia, indicandu-i o alta directie de actiune. Da-i o noua reduta de cucerit Berbecului, spune-i ca-i esti alaturi si lasa-l sa o cucereasca singur. Va fi exact ca Don Quijote. Berbecului ii plac abordarile si discutiile directe, asa ca daca vreti sa cadeti la pace cu un Berbec, duceti-va si provocati o discutie si explicati-i: „Uite eu am procedat in momentul acela in maniera respectiva  pentru ca am considerat necesar sa fac lucrul acesta.”.

Si chiar daca este vorba de un sacrificiu, chiar daca Berbecul a fost pus intr-o ipostaza nu prea favorabila lui, va accepta de dragul grupului sa gaseasca calea de compromis.

Berbecul este semnul zodiacal incapabil sa tina multa vreme supararea, nu este nici ranchiunos si nici razbunator. Chiar daca in momentul culminant al furiei ameninta si arunca vorbe fara sa gandeasca, nu te panica! Atunci cand s-a calmat este disponibil pentru orice negociere.  

Autor: Dr.Astrolog Alexandra Coman

Berbec - lecturi recomandate

Daca vrei sa afli mai multe despre Berbec, te invit sa citesti: