Copilul Berbec

Copilul Berbec niciodata nu va sta locului, va dori sa cerceteze lucrurile, doar ca una din problemele cu care se va confrunta va fi lipsa consecventei. Acesta curiozitate ii poate aduce si multe probleme, deoarece  copilul Berbec este predispus la tot felul de accidente, mai ales in zona fetei si a capului.

Sunt buni manipulatori, observa ca daca se manifesta vocal in public, s-ar putea ca parintele, rusinat de ipostaza in care este pus sa i se dea ce doreste.

Recomandarile adresate parintilor care au un copil Berbec sunt...multe. In primul rand, ca si parinti,va trebui sa aveti multa rabdare pentru a-l determina sa invete ca odata ce a inceput o activitate trebuie dusa la bun sfarsit.

Asa cum am mai precizat, copii acestia sunt excelenti manipulatori, mai ales printr-un comportament agresiv vocal in societate.   Recomand parintilor care au un copil Berbec sa nu-i permita micutului lor acest tip de comportament. Daca se tolereaza acest tip de comportament,tunci cand va creste, copilul Berbec va invata ca forta ii aduce rezultate si  va fi agresiv cu familia sa. Trebuie invatat ca exista “dupa fapta si rasplata” si ca penru orice atitudine exista o plata si o recompensa.

O alta problema este data de neastamparul acestui semn zodiacal. Iata de ce  recomand parintilor sa fie foarte atenti cu copilasul lor Berbec pentru ca are tendinta sa-si sparga capul, sa intre cu capul in toate gardurile si zidurile, sa se loveasca. Aveti nevoie sa fiti prudenti pentru ca exista o predispozitie crescuta catre accidente din cauza faptului ca aveti un copil temperamental.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Berbec - lecturi recomandate

Daca vrei sa aflii mai multe despre Berbec, te invit sa citesti: