Femeia Berbec

Cand intalnim o femeie Berbec e ca si cum am vedea un soldatel imbracat in culori foarte tipatoare care alearga din stanga in dreapta...desigur, in aceasta afirmatie este o mare doza de gluma. Cred ca zodia care are implementata cel mai bine ideea de trib, de apartenenta la grup,estezodia Berbecului. Nu am intalnit in cariera mea (15 ani) un Berbec care sa nu spuna “Noi Berbecii...” macar o data. Ideea de clan berbecian este ceva sacru pentru nativii acestei zodii.

Militaroasa, dar sensibila

Femeia Berbec este cea mai militaroasa femeie a zodiacului, deoarece este guvernata de planeta Marte, planeta razboiului. Nu putem sa-l imbracam pe Marte in rochita roz si sa-i spunem “lasa pusca din mana deoparte si hai sa ne plimbam prin magazinul de cosmetice!”. Femeia Berbec care este feminina, probabil are in astrograma elemente de Apa sau Aer care ii confera doza de feminitate, dar femeia autentica Berbec este cea care, la suprafata pare rece, razboinica,  axata pe a ajunge pe primul loc, dar in interior este, probabil fiinta cea mai usor de ranit. Este asemeni unui copil inocent care primeste direct orice ironie, orice lovitura a vietii, o inmagazineaza si apoi sufera foarte mult de pe urma acestor situatii. Vrea totul sau nimic si trece foarte usor de la o stare emotionala la alta.

Mama dedicata

Femeia Berbec este o mama buna, dedicata copiilor sai, dar nu-i oboseste cu pezenta sa, asa cum fac alte semne zodiacale. Le ofera copiilor sai libertatea de actiune fara sa-i bata la cap prea mult.

Iubitoare, dar libera

Atunci cand se indragosteste o face cu toata inima, dar mai mult ii place vanatoarea, jocul seductiei, strategiile pe care trebuie sa le foloseasca pentru a se face remarcata si pentru a se lasa cucerita. In situatia in care este respinsa poate suferi un soc emotional si apoi poate dezvolta o adevarata obsesiepentrupartenerul sau. Desigur si psihologia inversa functioneaza de minune, astfel incat, daca doriti sa scapati de o femeie Berbec “asasinati-o” cu telefoane, stati pe capul ei si plangeti cat puteti, dragi babati si atunci o veti vedea plecand definitiv. Dar daca ii spuneti ca nu o mai doriti si sa va lase in pace, atunci veti avea surpriza de a o gasi in pomul din fata blocului, pandindu-va.

Ca si iubita va fi o adevarata experienta sa i te afli in preajma! Cu ea alaturi nu va veti plictisi pentru ca niciodata nu veti sti unde veti ajunge la sfarsitul zilei: in iad sau in rai.

Berbec - lecturi recomandate

Daca vrei sa aflii mai multe despre Berbec, te invit sa citesti: