Italia - tara unde Berbecul reaprinde pasiunea

Asa cum povesteam in articolul Zodiile si vacanta de vara 2016, anul acesta toate zodiile au mare nevoie de relaxare , deoarece vacanta de vara vine dupa o perioada destul de complicata pentru toate semnele zodiacale.  Jupiter in Fecioara (1 Aprilie - 9 Mai) si Mercur in Taur (29 Aprilie - 22 Mai) au fost pentru cateva saptamani bune in mers retrograd. In plus, alte trei planete Marte in Sagetator (17 Aprilie- 29 Iunie 2016), Saturn in Sagetator (1 Aprilie-13 August) si Pluton in Capricorn (19 aprilie-27 septembrie 2016) vor iesi din mers retrograd treptat pana in septembrie. Toamna care ne astepta nu va fi una tocmai usoara din punct de vedere astrologic. Iata de ce, perioada 1 Iulie-29 August 2016 este un moment excelent pentru vacanta, odihna, relaxare si incarcarea bateriilor.

Venetia

Venetia

Berbecul este un semn de Foc, este dinamic, activ, astfel incat nu prefera vacantele in care sa stea linistit, sa doarma toata ziua in preajma unei piscine meditand profund. In nici un caz! Este un semn care vrea sa exploreze, este activ dar si copilaros si lipsit de precautie. De exemplu, daca merge la munte atunci probabil ca adrenalina din el il indeamna  sa faca alpinism chiar daca, in prealabil, nu a luat nicio lectie despre acest sport. Sau, daca vede o tiroliana mai mult ca sigur va dori sa o si incerce, dar nu-si pune problema unei casti de protectie. Iata de ce, pentru un Berbec vacanta este privita ca fiind momentul in care se poate descatusa energetic, se poate relaxa plenar, se poate manifesta asa cum este adevarata sa vibratie: necontrolat, dinamic, vesel, pozitiv.

Anul acesta, Berbecul a fost destul de incercat deorece guvernatorul sau, Marte, a fost retrograd, mai intai in semnul Sagetatorului, apoi in semnul Scorpionului si de aici a avut o multime de complicatii cauzate de tot felul de tensiuni si conflicte sociale. Poate ca s-au certat cu sefii sau cu partenerii de afaceri, poate ca pe ici pe colo cate un Berbec furios si-a depus demisia, poate alti Berbeci incearca sa porneasca pe un nou drum. Indiferent insa de incercarile emotionale prin care au trecut, Berbecii au mare nevoie de o vacanta binemeritata.

  • Iubire — anul acesta pentru Berbecii care sunt singuri sau care se afla intr-o relatie in care nu mai au aceeasi pasiune cu care erau obisnuiti la inceput si doresc sa reaprinda aceasta pasiune, destinatia cea mai buna este Italia;
  • Finante — Daca doreste sa-si activeze sectorul financiar deoarece are datorii, poate doreste din toamna sa faca un credit pentru a-si achizitiona ceva important pe termen lung cum ar fi o casa, un pamant, atunci Franta este destinatia perfecta de vacanta pentru a activa zona financiara;
  • Sanatate — Berbecii care au o sanatate mai subreda pot sa isi activeze energiile vitale alergand orice zona muntoasa isi doresc. Alpii francezi sunt detinatia cea mai benefica pentru activarea sectorului sanatatii, sau orice alta zona muntoasa;
  • Spiritualitate — exista o destinatie exotica benefica pentru Berbecii aflati  in cautarea pentru dezvoltarea spiritualitatii, a gasirii pacii interioare — Madagascar.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Vacanta de vara 2016 si zodiile

Pentru cei care vor sa afle care sunt destinatiile de vacanta benefice zodiilor, le adresam invitatia sa citeasca urmatoarele articole:

Descopera nativul Berbec

Daca vrei sa aflii mai multe despre Berbec, te invit sa citesti: