Triada de foc - Berbec

In astrologie lucram cu cele 4 triade, fiecare fiind alcatuita din 3 zodii:

  • Triada de foc—Berbec, Leu, Sagetator;
  • Triada de pamant—Taur, Fecioara, Capricorn;
  • Triada de aer—Gemeni, Balanta, Varsator;
  • Triada de apa—Rac, Scorpion, Pesti.

Astazi iti voi vorbi despre Arhanghelul Camael, cel care guverneaza zodia Berbecului, apartinand primei triade sau triada de foc, asa cum mai este ea numita.

Si pentru ca intotdeauna, oricare ar fi viata ta, poti cere ajutorul ingerilor sau arhanghelilor pazitori, am sa includ si cate o rugaciune care activeaza protectia acestora.

Doresc sa subliniez faptul ca, in functie de problemele cu care te confrunti intr-o anumita etapa de viata, poti chema in ajutor si arhanghelii sau ingerii guvernatori ai celorlalte zodii. De exemplu, daca esti nascut in semnul zodiacal al Berbecului, insa te confrunti cu o problema care necesita interventia arhanghelului Mihail, nu trebuie sa ai nicio ezitare ca sa il chemi intr-ajutor. Nu trebuie sa uiti ca in conformitate cu legea universului, indiferent de ierarhia cereasca la care apelezi, indiferent de ingerul sau arhanghelul pe care il invoci, se respecta obligatoriu liberul arbitru al persoanei. Prin urmare, asta inseamna ca ingerii pazitori, arhanghelii si orice alta entitate de lumina nu vor interveni daca nu le soliciti ajutorul.  Asa incat nu conteaza zodia din care faci parte, atata timp cat ai o problema sau iti doresti pur si simplu sa simti prezenta unui anumit inger sau arhanghel, ii poti invoca si chema in ajutor. Singura conditie este sa manifesti respect fata de acestia.

BERBEC — ARHANGHELUL CAMAEL

Arhanghelul Camael este un arhanghel puternic, cunoscut inca din timpurile Iudeo-Crestine. Camael este versiunea latina a numelui original, Khamail si se traduce prin: ,,cel care il cauta pe Dumnezeu”. Legenda spune ca el a fost conducatorul arhanghelilor care au fost desemnati sa ii goneasca pe Adam si Eva din Gradina Edenului, dupa ce au incalcat voia Domnului.

Arhanghelul Chamael

Arhanghelul Chamael

Arhanghelul Camael este asociat adesea cu dragostea in forma sa pura, avand capacitatea de a sterge durerea si suferinta din inimile oamenilor.

El este cel care iti insufla iertarea totala, te ajuta sa gasesti taria necesara pentru a merge inainte dupa ce ai iesit dintr-o relatie. Pe langa acestea, el este capabil sa te ajute sa iti gasesti sufletul pereche sau persoana potrivita unei relatii implintoare.

Doreen Virtue precizeaza ca tot Camael este cel care ,,lucreaza cu noi pentru a pune temelii puternice relatiilor si carierelor noastre, astfel incat sa fie trainice, importante si sanatoase.” Ii poti cere ajutorul pentru a-ti gasi cariera potrivita, misiunea personala sau obiecte pe care le-ai pierdut.

Rugaciune catre Arhanghelul Camael

Rugaciunea pentru arhanghelul Camael este bine sa se realizeze Duminica, in zorii zilei, intre orele 6.30-9.30 dimineata. Orientat spre Est, imbracat de preferinta  cu un accesoriu vestimentar de culoare alba, se rosteste urmatoarea rugaciune:

,,Arhanghele Camael te invoc pentru a-mi face ordine in suflet, inima, trup si minte! Da-mi forta sa merg mai departe, da-mi intelepciunea sa stiu cand sa ma opresc si ajuta-ma sa imi gasesc curajul sa renasc continuu. Sterge din inima mea emotiile negative, sterge din mintea mea amintirile negative, da-mi compasiune, intelegere si iertare. Aici si acum. Amin"

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Berbec - lecturi recomandate