Eclipsa totala de Soare

Pe data de 9 martie, ora 3.55 AM, ora Romaniei, are loc o eclipsa totala de Soare. Chiar daca eclipsa nu este vizibila din Romania, totusi, vibratiile manifestate de acest eveniment planetar ne influenteza pe toti. 

Majoritatea miturilor care abordeaza tema eclipselor nu sunt pozitive. Din fericire, astrologia magica priveste acest eveniment astronomic dintr-o alta perspectiva. Pentru astrologi, nu exista bine sau rau, ci doar energie in stare pura. Conform legilor fizicii, energia nu se pierde niciodata. Conform legilor astrologiei magice, energia nu are constiinta si nu poate face diferenta intre pozitiv si negativ, frumos si urat, bine si rau. Atunci cand are loc o eclipsa de soare, se creeaza un pasaj de trecere intre lumea vazuta si cea nevazuta, intre lumea materiala si cea spirituala. Depinde numai de persoana, daca va alege o experienta negativa sau pozitiva.

Daca vrei sa descoperi ce inseamna o eclipsa de soare, te invitam sa citesti articolul Eclipsa de Soare si astrologia magica.

In plus, pentru ca eclipsa totala de Soare reprezinta un moment oportun de introspectie si analiza asupra evolutiei tale personale, te invit sa citesti Eclipsa de Soare si evaluarea starii tale spirituale. 

 

 

March 8
Luna in Pesti
March 10
Luna in Berbec