Luna in Berbec


Aceasta Luna va aduce vitalitate emotionala si actioneaza direct asupra sentimentelor pe care le nutriti fata de cei din jur. Luna in Berbec accelereaza reactiile instinctuale si s-ar putea sa va puna intr-o situatie complicata, tensionata, deoarece pur si simplu nu veti avea stare sa lasati lucrurile asa cum sunt. Este momentul potrivit pentru a va confrunta cu propriile temeri si, chiar daca aveti contractii stomacale, veti avea ambitia de a va duce pana la capat toate demersurile pe care le faceti in aceasta perioada.

Cele doua zile si jumatate cat tranziteaza Luna prin semnul berbecului sunt zile cathartice, transformatoare. In loc sa ocoliti o problema o veti ataca frontal. Daca ati fost inchistat si v-ati frustrat neexprimandu-va sentimentele pana acum, ei bine, Luna va da curajul de a deschide gura si de a lasa adevarul sa iasa la iveala.

Luna in Berbec trezeste spiritul de luptator in fiecare dintre noi, provocand schimbarea care, uneori, este mai buna decat starea pasiva adoptata pana acum.

RECOMANDARI

April 6
Mercur in Taur
April 7
Luna Noua