Luna in Capricorn


Luna, planeta emotiilor, schimba semnul zodiacal o data la doua zile si jumatate. Cand Luna se afla in Capricorn devenim brusc cu totii mai seriosi. Nu ne mai permitem sa ne jucam cu emotiile noastre si ale celor din jur si tot ce dorim este sa scoatem productivitatea la lumina.

In aceste zile, cand Luna trece prin Capricorn, este momentul potrivit pentru a depasi obstacolele dificile. Beneficiem de o disciplina suplimentara si de rabdare. Ne place sa avem scopuri comune si putem da dovada de conservatorism. Suntem axati pe soliditate si pe ambitie. Nu ne plac lucrurile experimentale, ci vrem sa stim concret unde si cum ne aflam.

Luna in Capricorn pune accentul pe ambitii personale si ne putem petrece doua zile si jumatate croind un plan de afaceri potrivit pentru interesul nostru. Este momentul in care putem analiza daca este o investitie buna, daca merita timpul si resursele noastre. Totul este vizualizat cu un ochi practic si de aceasta scanare logica beneficiaza inclusiv si relatiile in care ne aflam, fie ele sociale sau de dragoste.

RECOMANDARI

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt fazele Lunii. Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole: