Luna in Gemeni


In momentul in care Luna tranziteaza semnul Gemenilor simtim cu totii o neliniste, o neoboseala in aer si o dorinta de a iesi cat mai mult, de a vedea noi lucruri si de a socializa la maxim. Este momentul in care putem reinnoda prietenii, cand putem trimite o multime de mailuri sau mesaje celor din jur, cand comunicarea este scurta si rapida. Nu se pun la cale lucruri profunde, de mare stabilitate, ci pur si simplu oamenii se limiteaza la a se intalni, a se saluta, la a schimba pareri obisnuite din viata de zi cu zi, la a se distra si a rade.Este o perioada buna, care tine doua zile si jumatate, de a reinnoi prietenii si de a demara mici planuri care nu necesita o finalizare pe termen lung, nu solicita investitii majore si care vizeaza mai mult latura comunicarii si a mass mediei.

Luna reprezinta latura instinctuala a vietii, iar cand Luna trece prin Gemeni, care sunt atat de contradictorii, umorul devine singura supapa de eliberare a tensiunilor pe care le-a acumulat prin trecerea prin celelalte zodii. Este momentul experimentarii si multe persoane resimt acest tranzit in schimbarea de look. Unii isi pot schimba culoarea parului sau garderoba.

Cele mai favorizate activitati in momentul trecereii lunii prin Gemeni vizeaza joaca cu copiii, discutiile cu rudele, unchii, matusele, cumparaturile, mersul la cinema, la teatru, intalnirile cu prietenii si calatoriile de scurta durata.

RECOMANDARI

Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole:

April 9
Luna in Taur
April 13
Luna in Rac