Luna in Gemeni


Luna in semnul Gemenilor (22 Septembrie, 00:05AM - 24 Septembrie, 00:12AM) ne face mai vorbareti si dornici sa interactionam cu o multime de persoane. Va trebui, insa, sa fim selectivi deoarece s-ar putea sa intalnim tot felul de oameni care vor poza in persoane mai bune decat sunt in realitate si putem fi pacaliti. Trebuie sa fim in alerta si sa avem grija la lucrrile pe care le promitem pentru ca s-ar putea, uneori, sa nu fim capabili sa ne ducem la indeplinire promisiunile pe care le facem.

CAND LUNA ESTE FARA DIRECTIE ...

In astrologie avem zile excelente, bune sau mai putin bune. In zilele negative, totul parca merge ciudat, cu incetinitorul, si orice dorim sa facem fie nu iese, fie se strica, fie se rupe sau sparge. Aceste situatii sunt cauzate, foarte adesea de un aspect astral numit ,,mersul lunii in gol” sau ,,luna fara directie”.

Luna este un luminariu si un sprijin de nadejde pentru astrologi atunci cand trebuie sa urmarim desfasurarea anumitor evenimente. Atunci cand nu are directie, sansele ca sa realizam ceva cum trebuie sunt minime sau, daca reusim sa ducem la bun sfarsit ce ne-am propus, o vom face cu sacrificii deosebite si mult consum nervos.

CALEDAR ASTRAL

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei sti din timp care sunt intervalele orare in care e de preferat sa eviti negocieri, sa semnezi acte, sa iei decizii importante sau sa intreprinzi orice actiuni, pentru ca ai mari sanse ca toate demersurile tale sa fie sortite esecului.

ASTROLOGIE MAGICA

September 21
Luna Vida
September 23
Luna Vida