Luna in Leu


Cand Luna este in Leu, vreme de doua zile si jumatate, avem chef de distractii, suntem veseli, optimisti si energici. Vom incerca sa ne imbracam mai tipator decat de obicei, sa ne purtam mai teatral, sa vorbim mai mult, sa socializam mai mult. De asemenea, Luna in Leu este o Luna care adora sa flirteze cu cei din jur doar de dragul distrctiei. Atentie la sentimentul de bravada care poate izbucni din fiecare dintre noi pe parcursul acestui tranzit. Cu totii vom acorda mai mult timp vestimentatiei pe care o vom purta vreme de doua zile in anticiparea momentului in care vom fi remarcati de catre cei din jur. Fiecaruia dintre noi ii va placea sa fie remarcat, admirat si laudat.

Cand Luna este in Leu pluteste inspiratia in aer si ne putem incuraja unul pe altul sa fim mai stralucitori, mai luminosi. Foarte bine! Mergeti si iesiti pe scena vietii, spuneti o istorie si faceti-o intr-un mod cat mai dramatic, distrati-va copiii adoptand o fata vesela de clovn, transformati lumea in scena dumneavoastra pe care va puteti manifesta. Cam acestea sunt indemnurile Lunii in Leu.

Activitatile favorizate de tranzitul Lunii in  Leu vizeaza schimbarea garderobei intr-una mai tipatoare. Putem iesi seara in oras mai mult dar, de asemenea, ne putem manifesta si mai agresiv in dorinta de a cunoaste un potential partener. Putem sa ne asumam riscuri creatoare, putem sa ne decoram casa intr-un mod avangardist.

RECOMANDARI

Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole:

 

April 14
Luna Vida