Luna in Rac


Cand Luna se afla in Rac aveti tendinta sa deveniti casnici. Vreti sa va retrageti in casa si sa va reincarcati bateriile in camin. In cazul in care va aflati la distanta de casa aceasta senzatie se poate manifesta prin dorul de camin.

Tranzitul Lunii prin domiciliul sau ne face pe toti sa devenim sentimentali sau sa cadem prada emotiilor. Va puteti astfel confrunta cu amintiri, cu rememorarea unor momente sentimentale care au avut o finalitate trista, iar de aici emotiile sa urce tot mai mult. Puteti da dovada de schimbari bruste de atitudine si multe persoane, odata cu trecerea tranzitului Lunii prin Rac, pot fi considerate ciclotimice, trecand de la o stare de tristete la una de bucurie cu mare usurinta. Din fericire, acest tranzit dureaza doar doua zile si jumatate, asadar aceasta perioada de vulnerabilitate emotionala va trece cu mare viteza.

Atentie la satisfacerea poftelor, caci putem lasa deoparte dieta si sa ne bucuram de savoarea alimentelor pe care le consumam. Uneori, totusi, doua zile de resfat culinar nu strica nimanui daca nu facem excese. Devenim si puteti deveni mai empatici la emotiile si evenimentele prin care trec cei din jur. Putem manifesta compasiune, insa trebuie sa invatati sa nu permiteti celor din jur sa abuzeze din punct de vedere emotional de dumneavoastra.

In perioada tranzitului Lunii prin Rac trebuie sa ne hidratam, putem sa ne ingrijim de imbunatatirea patiului in care traim, sa luam legatura cu rude de sex feminin, sa ne ocupam de copii si animale. Este o perioada buna pentru a ne  pune garduri de siguranta sau un sistem de siguranta in jurul casei, putem schimba usile, putem face activitati ce vizeaza siguranta si protectia caminului in care traim. Se recomanda sa ne culcam la o ora mai devreme si sa acordam atentie viselor pe care le avem deoarece pot fi premonitorii.

RECOMANDARI

Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole:

April 11
Luna in Gemeni
April 14
Luna Vida