Luna in Scorpion


 

Luna tranziteaza un semn vreme de doua zile si jumatate. In perioada tranzitului Lunii ii Scorpion aceasta imprumuta multe din caracteristicile zodiei pe care o strabate. Astfel, Luna in Scorpion devine secretoasa, misterioasa si tranzitul favorizeaza excavarea sufletului si a imaginatiei. Scorpionul este un semn fix care ne motiveaza sa patrundem in lumea creativa si sa ne bazam pe radarul subconstientului care este foarte puternic si ne da intuitii pe masura. Este o perioada in care ni se aminteste de catre Luna ca viata este mult mai mult decat ceea ce percepem la prima vedere.

Cand Luna strabate semnul Scorpionului nu ne pierdem vremea in discutii marunte. Ne avantam in conversatii profunde si adanci ce vor scoate la lumina o dilema sau vor rezolva un puzzle psihologic. Este o perioada buna pentru a patrunde in esenta lucrurilor si de a reteza raul din radacina. Suntem dispusi cu totii sa intram pe un teritoriu al emotiilor destul de periculos, insa stim foarte bine ca aceasta este singura metoda de a ne vindeca in intregime, infruntand realitatea.

In perioada tranzitului Lunii prin Scorpion lumea intunecata din interiorul nostru iese la iveala. Suntem tentati sa fim secretosi, dar in acelasi timp este o perioada in care mastile cad si putem afla lucruri neasteptate despre cei din jur.

RECOMANDARI

Urmarind calendarul Roastrolog.com, vei stii din timp care sunt fazele Lunii. Daca vrei sa aflii mai multe despre Luna, te invitam sa citesti urmatoarele articole:

April 22
Luna Plina